Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרק פטריות בלחם - היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש מסעדה ששכחתי את שמה שנמצאת בפארק אזורים בפתח תקווה רואים את הפארק מכביש גהה, בניין ענקי עגול.

יש שם מסעדה טובה וכשרה אחלה נוף אחלה אוכל מחירים סבירים

אלפרדו כפי שציינו.

המסעדה אכן כשרה (ויעידו גדודי הדתיים שבאים לחגוג בה כל מיני אירועים), ובאמת יש אחלה נוף (אם נוף של בנייני היי טק ומזרקה אחת עושים לך את זה), אבל האוכל ממש לא אחלה, המחירים סבירים בעסקיות, פחות כשזה לא בעסקיות.

ההודעה נכתבה מהסניף הרענני של אלפרדו. "בדיוק היום נגמר להם הלחם" אז הזמנו שתי מנות אחרות. האוכל והשירות היו מזעזעים ברמה שלא נתקלתי בה מעולם, מי שמכיר אותי (או יחפש הודעות עבר שלי) יכול לראות שעבדתי בתחום המסעדנות הרבה שנים, וזה היה בזיון בקטע אחר. אז אם יש המלצות אחרות, בכיף.

באיקאה היינו פעם וגם לא היה, נראה לי קצת מביך ללכת לשם בשביל לאכול.

שומי, זה פשוט מרק פטריות שמוגש בתוך קורה שעשויה מלחם כלשהו וזה אמור להיות מאוד מאוד טעים.

זה מאפיין של אלפרדו בסניף בפתח תקווה - שירות לא אחיד בהתאם לימים (יש ימים שהשירות סביר, יש ימים שהשירות על הפנים), רמת האוכל סבירה, אבל יחסית למחיר הם יקרים לעומת מה שאתה מקבל.

זה נכון לגבי הפסטות והפיצות שלהם, הדגים קצת יותר טובים, בעסקיות זה הופך להיות גם במחיר סביר יחסית.

כל זה נכון לסניף בפ"ת, לא הייתי מעולם בסניף השני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...