Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במאובזרת יש בקרת שיוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
תבדוק עם סוכן הביטוח שלך אם אתה בכלל חייב קודנית

לא כל רכב הביטוח מחייב קודנית ולא כל חברת ביטוח מחייבת קודנית

גם אם הביטוח יעלה לך קצת יותר יקר או השתתפות עצמית קצת יותר גבוהה , שווה רק כדי למנוע התקנה של קודנית מעבר לנוחות השימוש שנפגעת כי למיטב זכרוני ברכב הזה ההנעה היא בלחיצת כפתור ולא עם מפתח.

ביטוח של עובדי מדינה, בפוליסה רשום שהם דורשים קודנית.

אין מפתח חכם או עם כפתור עד כמה שאני יודע, יש את זה באטראז' ולא בספייס.

מצידי, מקבל בחינם, אז לא מפריע.

סליחה אבל איזה בקרת שיוט יש ברכב הזה? (ויש לי כזה בדיוק בבית).

אבזור בסדר אבל בקרת שיוט זה לא חלק מאבזור.

כמו שציינתי, הספייס עברה לא מזמן שדרוג והיא קיבלה המון תוספות ואבזורים, בין השאר נוספה לה גם בקרת שיוט.

המידע המלא נמצא בהודעה הראשונה שלי בפוסט, ואחת יותר מסודרת בתגובה החמישית שלי בערך בעמוד הראשון.

ההצעה במוטודיל לא כוללת את רוב התוספות ולא כוללת אגרת רישוי. תכל'ס מבחינת שווי הוא מקבל פחות (לדעתי)

אם כבר לחסוך הייתי קונה ממנו בקצת פחות מ-60K.

ההצעה יד1 0 ק"מ לא תהיה משתלמת כי עם תוספת האבזור העצמית שאצטרך לעשות, היא כבר לא תהיה זולה בהרבה בקנייה מיבואן, זאת אומרת שהרווח הנוכחי לא יכסה את ההפסד העתידי במכירה (זה יהיה הרי יד2 ולא יד1).

תודה לכולם על העצות.

מבחינתי איך שזה נראה עשיתי עסקה בסדר. יכול להיות שאחד ממולח יותר ממני היה משיג יותר הנחה, אבל לא ניחנתי ביכולת מיקוח כזו גדולה לצערי. אני אסתפק בתוספת של מרימי שמשות בחינם ששכחתי לבקש מלכתחילה, ונראה לי שהשבוע אסגור עסקה :-).

בחרתי צבע לבן פנינה, בד פנימי בצבע בז', מגנזיום שחור.

אמור לצאת יפה.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

יש סיכוי שכל העסקה תיפול בגלל מרימי חלונות :?

מבחינת המוכר, אצלם אין בכלל התקנה של מרימי חלונות, טענה קצת מוזרה, גם אם רציתי בתשלום להוסיף דרכם. אחרי זה אמר שיתן לי זיכוי של 200 שקלים כדי להתקין עצמאית וכי זו עלות המכשיר כולל התקנה.

מבדיקה עצמאית עם מוסך מיצובישי הילוך שישי, המכשיר והתקנה יעלו לי 650 ש"ח כולל מע"מ!

אין סיכוי שאני מוסיף על אביזר כזה סטנדרטי, בטח שלא 650 שקלים או אפילו 450 אחרי זיכוי!

נראה מה יניב מחר לפני שנשב לסגור עסקה...

פורסם

מוזר,ניסית בסוכנות אחרת?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מקווה שלא אצטרך ואחרי וויכוח מהיר יתעשתו ולא יפילו עסקה בגלל מרימי חלונות, יהיה מאוד מפגר מצידם.

תזכיר לי יוליאן, אתה קיבלת מרימי חלונות ברכב שלך? נשמעת לך הגיונית הטענה שהם לא שמים בכלל מרימי חלונות ברכב חדש וזה אחריות הרוכש? אפילו עם זיכוי, למה אני צריך לשבור את הראש אחרכך ההתקנה עצמאית!

פורסם

כן קיבלתי 4 מרימים בחינם.

זה גם צוין בטופס ההזמנה.

פורסם (נערך)
1zyn4k.jpg עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

באופן עקרוני,עדיף היה לשאול את האנשים לפני שחותמים על החוזה.

אחרי שחותמים , איך לאמר, זה קצת לא משנה וזה מאוחר מדי.

סלע

פורסם (נערך)

אתה צודק באופן כללי, רק שאני לא חתמתי על חוזה ולא התחייבתי לכלום! שמתי מקדמה 1000 ש"ח, ובמקרה ביטול אקבל אותם בחזרה. כרגע הכל עדיין פתוח למיקוח, שום דבר לא מאוחר מדי...

יוליאן, תודה רבה על המסמך :-). עוד מעט אדבר איתם.

פורסם
אני מקווה שלא אצטרך ואחרי וויכוח מהיר יתעשתו ולא יפילו עסקה בגלל מרימי חלונות, יהיה מאוד מפגר מצידם.

וגם קצת מצידך, אבל אם יש לך הכוח, ולדעתך זה אביזר בלעדיו הרכב אינו אטרקטיבי בעיניך, אז בהצלחה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם (נערך)

נציג המכירות בשלו, טוען שיצאה הנחיה מלפני שבועיים לפיה בכל המכוניות של כלמוביל אין יותר התקנה של מרימי חלונות.

יכול להיות שזה חרטוט אחד ענק! אבל בסופו של דבר, אהבתי את הרכב, מצאו חן בעיניי האבזורים, המחיר סבבה לגמרי...

ובכל זאת, כדי לא לצאת עם הרגשה "רעה", מחיר התקנה של מרימי חלונות עצמאית הוא 650 שקלים כולל מע"מ, זה יתחלק חצי חצי ומכאן קיבלתי מחיר חדש וסופי:

79,675 שקלים (כולל אגרה וכל האבזורים)

יכול להיות שאיש מיקוח טוב יותר ממני היה משיג יותר, מי יודע...

היום סוגר עסקה סופית אחרי עבודה.

תודה לכל מי שהגיב :-).

פורסם

יפה מאוד מחיר מעולה.

תתחדש.

• תוכן חדש...