Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הלוואות:

אני לקחתי מהבנק הלוואה של 60 אלף בפריים ל-5 שנים. בלי שעבודים, בטחונות, ערבויות וכ"ו. כל זה היה במיילים מול הבנקאי שלי, אפילו בלי לגשת לסניף. את ההלוואה קיבלתי יום למחרת הבקשה לחשבון. קצת משא ומתן, זה הכל. היום הבנקים רק מחפשים לתת הלוואות...

מתי זה היה? ועל כמה עמדה הפריים? יש מצב ששילמת בשנה שנתיים הראשונות יותר מהפריים + 0.75 שהציעו לBOBI

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם הקרוז וגם הפלואנס לא מצטיינות בצריכת דלק נמוכה.

לגבי המימון:

אם יש לך קרוב מדרגה ראשונה חבר הסתדרות המורים - יש לך 36000 ש"ח מימון בלי ריבית ובלי הצמדה ברכישה מקרסו טרייד-אין או מ-AVIS.

אם אתה או מי מקרוביך חבר במועדון הייטק-זון תוכל לקבל 40000 ש"ח בלי ריבית והצמדה ברכישת משלמה סיקסט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בליסינג מימוני גם יש מגבלת ק"מ?

לא יודע לגבי ליסינג מימוני אבל בליסינג פרטי שביררתי בשלמה סיקסט על רכב יד שנייה יש הגבלה ל 15000 ק"מ לשנה ועל ק"מ מעבר לזה- קנס.

פורסם

עזבו שניה מימון(הכסף כבר ידיים שלי 50K).

אני יודע שהקרוז והפלאונס הם לא הכי חסכוניות, השאלה מי מהם יתן לי חיים יותר ארוכים פחות תקלות ופחות עלות תחזוקה, אני לאט לאט בשיחה מבין כמה אני טמבל בעיניין של רכבים ואיך לקנות חכם...

הרכב הקודם הייתי מתדלק אותו בקרוב ל500ק"מ ובתדלוק זה היה בערך 42-45ליטר זאת אומרת הממוצע שלי היה -> 11.9-11.11 ממוצע כאשר 90% מהנסיעה בין עירונית, השאלה בכלל אם הקרוז או הפלאונס יהיו בתצרוכת יותר גרועה? אם הקרוז והפלואנס יותר גרועות בתצרוכת לדוגמא ממזדה 3?

בוא נגיד ככה היום\מחר אני כבר חייב לתת את ההכרעה בעיניין של רכב, אני מעדיף לקנות מחברה סיגנון אלדן שלמה אלבר ביגלל האחריות לשנה וזה שלוקחים את האוטו לבדיקה וכל תקלה מתקנים במקום לפני הקניה, יתן לי קצת שקט.

תודה.

פורסם

לא קונים רכב בלחץ, זה מה שיש לי להגיד לך. אנשים נתנו לך פה אחלה המלצות במיוחד בקטע של הדלק.

אל תעשה החלטות פזיזות שאחרי זה תצטער עליהן. מקרה הכי גרוע- תשכיר רכב לחודש באיזה 2000 שקל ותחפש רכב ברוגע,לא בלחץ.

פורסם
לא קונים רכב בלחץ, זה מה שיש לי להגיד לך. אנשים נתנו לך פה אחלה המלצות במיוחד בקטע של הדלק.

אל תעשה החלטות פזיזות שאחרי זה תצטער עליהן. מקרה הכי גרוע- תשכיר רכב לחודש באיזה 2000 שקל ותחפש רכב ברוגע,לא בלחץ.

אולי זאת ההמלצה היכ טובה שקיבלתי פה :)... קצת מיואש האמת... בידיוק אחרי קניית בית ולידת ילד..

לא יודע מה.. מה כבר אני יכול לעשות עם בערך 40K אנשים בחברות כמו אלדן מתייחסים לזה כאילו כמה שקלים.... אולי אני יחפש ביד 2 משהוא סביר..

עייפתי..

פורסם

אז תשכיר רכב לחודש. זה לא אמור להיות סיפור יקר (אפילו אם יעלה לך 2500 לחודש, לעומת 40 אלף זה מתגמד).

שהכסף אצלך אתה צריך להיות רגוע ולא לחוץ לשחרר אותו בלחץ, אחרי זה אתה תצטער. השוק מוצף ברכבים, תמתין עד שתמצא את מבוקשך.

בכל מקרה ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי, להיות בראש פתוח ולבדוק את האפשרויות שרשמו לך כאן.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

אני רוצה למצוא פיתרון חכם ולא למרוח את הבעיה, האמת שעכשיו לקחתי את הרכב הישן מהמוסך, המנוע לא מת לגמרי.. הוא בקושי מוסע על 3 צילינדרים, אז זאת אומרת שיש לי רכב לסוף שבוע לסידורים בעיר, ככה שיש לי כמה ימים לנסות למצוא רכב אחר...

יש גם עוד קטע בחיפוש רכב כל בנאדם שאני שואל את דעתו על רכבים או ספציפי סותר את הקודם :), "סיטרואנים אל תתקרב זבל גמור" ואז אני אומר שהיה לי רכב עד עכשיו 5 שנים סיטרואן קסרה שמאוד נהנתי מימנו ואם לא היה מת הייתי ממשיך להשתמש, אחר "יונדאי אוכלים דלק" אח שלי נוסע ב I3CW ואומר לי שאכילת הדלק סבירה, אחר "אל תקנה אירופאי" רוב האנשים שאני מכיר נוסעים עם אירופאי, כולם מפגרים?,

יש לי אחד בעבודה שיש לו שברולט קרוז מה הוא אומר "3 שנים אני משתמש בו, הרכב הכי זבל שאני מכיר, מעיף אותו בקרוב" שאלתי אותו הוא עשה הרבה בעיות אז הוא ענה שדווקא לא היה במסוך פרט לטיפולים שותפים אזה שאלתי מה הבעיה? הרכב לא סוחב בכלל(דגם 2011 כניראה שלה ה110כ"ס), אז לדוגמא הבעיה של הבחור הזאת לא מעניינת אותי כי לא ממש משנה לי איך הרכב סוחב, כל עוד הוא לא מתקלקל..

פורסם

אנשים בישראל הם כמו עדר, עושים כמו זומבים מה שכולם עושים בלי להבין יותר מדי. אומרים שיפאניות לא מתקלקלות ואני מוכן לעשות לה חיפוש פה בפורום הטכני ותראה כמה תקלות יש ליפאניות וקוריאניות, אפילו חדשות יחסית.

פורסם (נערך)

צודק רוב האנשים סתם קשקשנים שאין להם מושג בשיט אבל אפשר להבין.. אם אתה לא מתעסק בזה איך תהיה מבין?

הציאו לי פה רנו מגן דיזל, מה אתה\אתם חושבים על מגן בנזין? יש משהוא שאני צריך לקחת בחשבון?

*** אני פה כי אני אחד מאלה שלא ממש מבינים, ואני בטוח שהידע שלכם הרבה יותר רציני ממני.

עריכה אחרונה על ידי perigold81
פורסם
מתי זה היה? ועל כמה עמדה הפריים? יש מצב ששילמת בשנה שנתיים הראשונות יותר מהפריים + 0.75 שהציעו לBOBI

זה היה לפני כמה שבועות. והפריים עמד אז (ועכשיו) על 1.75%. סך הריבית שתשולם במשך 5 שנים (במידה והפריים לא ישתנה), כ-2500 ש"ח.

פורסם

מגאן זה רכב כמעט זהה לפלואנס, למעט שהתצורה בו היא האצ'בק ולא סדאן. אז מה שאני כותב רלוונטי לשני הרכבים.

מנועי דיזל באופן כללי אמינים יותר ממנועי בנזין כשמדובר על קילומטרז' גבוה, הם חזקים וחסכוניים בדלק.

במידה ותמצא רכב שמור (כמו שהסבירו לך על הפלואנס) זאת אמורה להיות אופציה מצויינת. במידה ואתה מוכן לשקול ללכת עם ידני זה יקטין עוד יותר את הסיכוי להתקל בבעיות מאחר הבעיה העיקרית של הצרפתיות זה גיר שנפטר בטרם עת ודורש שיפוץ.

פורסם

מנסיוני האישי, חבל שאתה לא מתייחס ביתר רצינות לC3 פיקאסו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...