Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו, האם ההכשרה של הבנקאים זו שכונה אחת גדולה?

davemustaine87
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בקצרה, הייתה לי הלוואה בסניף X של בנק לאומי. וכרגע יש לי מספיק כסף בעו"ש על מנת לכסות אותה.

אני מגיע לסניף Y על מנת לעשות את הפרוצדורה, הבנקאית אומרת לי "זה לא דרכנו, אתה צריך להתקשר למוקד והבנקאי שם ישלח מייל לסניף שלך ויסדר את זה"

אני מתקשר, והבנקאית במוקד לא יכולה לעשות את זה. "אפשרי לעשות את זה רק בסניף שלך, אבל מכיוון שאתה גר בעיר אחרת, אולי תעביר את הרישום לסניף שקרוב אלייך? אתה רק מגיע לסניף, וכעבור יומיים-שלוש, זה הופך להיות הסניף הרשמי שלך"

אז הלכתי לסניף, חיכיתי כמעט שעה בתור והבנקאי אומר לי "זו פרוצדורה שלוקחת בין שבועיים לשלוש, לא יודע מי אמר לך שזה עניין של יומיים שלוש"

אז מה יש לנו כאן?

סתומה א' שלא יודעת על מה היא מדברת

סתומה ב' שלא יודעת על מה היא מדברת

ואולי גם סתום ג' שאני כבר מפחד שגם הוא לא יודע על מה הוא מדבר.

האם יש פה מישהו שאולי מכיר את המערכת, ויודע בוודאות מה אני צריך לעשות על מנת לסגור את ההלוואה המזורגגת הזאת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תעבוד מול מוסדות פיננסיים (בנק, חברת ביטוח וכו) בעל פה.

תוציא תדפיס של ההלוואה במכשיר. תשלח בפקס (כן כן, הבנקים עובדים עם פקס) הוראה לסניף שאומרת- אני כך וכך בעל חשבון מס כך וכך בסניף שלכם, מבקש לסגור את ההלוואה שבדף המצורף מהכסף בחשבוני.

תאריך , חתימה, מס טלפון נייד לברורים.

אז נתת הוראה והם צריכים לשבור את הראש איך למלא את ההוראה שלך. לפני שנתת הוראה הכדור אצלך. אחרי שנתת הוראה הכדור אצלם.

אני מניח שבדקת שניתן לסגור את ההלוואה בלי עלויות מיותרות?

It's life, Jim, but not as we know it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס לאתר האינטרנט ונסה לסגור את ההלוואה לבד. יש סוג של הלוואות בהן זה אפשרי.

אם זה לא עוזר, תבדוק באתר האינטרנט מה מספר הפקס של הסניף שלך, ותשלח להם פקס על גבי התדפיס של ההלוואה שאתה מדפיס מהאינטרנט ותבקש שיפרעו את כל ההלוואה מהיתרה בחשבון שלך.

אם אין לך איך להדפיס או איך לשלוח פקס - תתקשר למוקד הטלפוני ותבקש שיעבירו את השיחה לסניף. אם יענו לך שלא ניתן, בקש שהסניף יתקשר אליך בהקדם. הסניף מקבל מייד מסר, ולוקח קצת זמן ואז הם מתקשרים אליך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שבדקת שניתן לסגור את ההלוואה בלי עלויות מיותרות?

בזמנו כן, אבל שיקרו לי מההתחלה, ככה שאני לא יכול להיות בטוח בוודאות. זאת הלוואת פריים+ חצי רגילה למדי. האם יכול להיות איזה קאץ'?

כנס לאתר האינטרנט ונסה לסגור את ההלוואה לבד. יש סוג של הלוואות בהן זה אפשרי.

אם זה לא עוזר, תבדוק באתר האינטרנט מה מספר הפקס של הסניף שלך, ותשלח להם פקס על גבי התדפיס של ההלוואה שאתה מדפיס מהאינטרנט ותבקש שיפרעו את כל ההלוואה מהיתרה בחשבון שלך.

אם אין לך איך להדפיס או איך לשלוח פקס - תתקשר למוקד הטלפוני ותבקש שיעבירו את השיחה לסניף. אם יענו לך שלא ניתן, בקש שהסניף יתקשר אליך בהקדם. הסניף מקבל מייד מסר, ולוקח קצת זמן ואז הם מתקשרים אליך.

לצערי אין לי אפשרות להדפיס או לפקסס. האם דרך שיחה טלפונית יוכלו לעשות את זה בעל פה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא להגזים. אם בתנאים המקוריים אמרו לך בפירוש שאפשר תמיד לסגור בלי קנס אז זה ככה. הם לא רשעים, סתם מרובעים.

אני ממליץ לעבוד בכתב. ראית שבע"פ לא מביא אותך לשום מקום אז בשביל מה להתאמץ? להדפיס אפשר במכונה שבכל סניף, ואת המכתב תוסיף בכתב ותבקש מהם לפקסס לסניף שלך.

אם אין ברירה ואין לך גישה לאף סניף - תתקשר למוקד, תנסה מהתחלה (בנחמדות, זה שעונה לך עכשיו לא אשם שהקודם שענה לך דביל) ואם הם לא מסכימים תבקש אחראי ותנסה לסגור איתו. אם גם איתו לא הולך והוא מתעקש שזה בסניף שלח הוראה בכתב לסניף כמו שאמרנו.

It's life, Jim, but not as we know it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי כזה דבר לפני שנתיים אבל בפועלים. נראה לי זה אותו דבר לא??

הסניף שלי באוניברסיטת חיפה, איפה שלמדתי, כשרציתי לסגור את ההלוואה לפני הזמן קפצתי לסניף בעיר לידי טמרה, שם אמרו שאני צריך לסגור את זה בסניף שלי, האוניברסיטה.

לאחר יומיים, נסעתי לאוניברסיטה שלי, דיברתי עם פקידה, סגרתי את ההלוואה מהעו"ש שלי, שילמתי 60 ש"ח עמלת יציאה וסלמו עליקום.

אני לא יודע למה בלאומי הכל מתנהל בראש קטן.

אגב אני לקוח של לאומי לשעבר!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול רציתי להעביר סכום נכבד לחשבון שנמצא על שמי בחו״ל, אז שלחתי את אבא שלי לסניף הראשי ברעננה, תיארתי לעצמי שזה תהליך סטנדרטי למדי ובנקים נתקלים בזה מדי יום.

טעיתי.

הם לא מטפלים בהעברת כספים(??), אם אתה רוצה אתה יכול למלא דף, ולשלוח אותו בפקס, הכסף יעבור לאיפה שיהיה רשום בדף.

בתור מי שמתעסק קצת באבטחת מידע זה היה די כואב לראות איך הבנקים האלו מתנהלים, חתיכת נייר בפקס בלי שום אימות כלום פשוט מעבירים, שלא נדבר על ההפניות התמידיות האלה בין נציגים שיודעים לעשות דבר אחד בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע איך זה בסניף שלך אבל אני מעביר די הרבה כסף לחו"ל בפקס. תמיד מתקשרים לוודא ובודקים גם שהאסמכתא לתשלום מתאימה למוטב שמקבל את הכסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...

הם לא מטפלים בהעברת כספים(??), אם אתה רוצה אתה יכול למלא דף, ולשלוח אותו בפקס, הכסף יעבור לאיפה שיהיה רשום בדף.

.....

אתה צודק, אני גם העברתי כסף לחשבון אחר שלי (כנראה בגלל שזה שלי, אז הם לא דורשים אימות) ע"י שליחת פקס, אגב, חשוב מאוד שתהיה חתימה שלך למטה :lol::lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו, האם ההכשרה של הבנקאים זו שכונה אחת גדולה?

כן.

אפרופו פקס אפקטיבי, סיפור מהיום.

הייתי צריך לקבל אינפ' מסויימת במשרד התמ"ת שניתן לקבל ב2 קווי טלפון שונים כל יום בין השעות 13:00-15:00 בלבד. שעתיים ביום. אממה - גם ביום ראשון וגם ביום שני ניסיתי ללא הרף להתקשר משני טלפונים שלי לשני הקווים הנ"ל במקביל מדי רבע שעה ונאדה. לא עונים. לא תפוס! פשוט מצלצל מצלל ולא עונים.

היום אחרי עוד 4 נסיונות כושלים שכאלו לתפוס את הפקידות המזורגגות שם, שלחתי בשעה 14:00 פקס ובו כתבתי שאני מנסה החל מיום ראשון בשעה 13:00 ללא הרף לתפוס אותם ומעלה חרס בידיי. אבקש ליצור איתי קשר בנייד מס'..... ו... "העתק: אגף תלונות הציבור במשרד התמ"ת".

5 דקות לאחר מכן. נשבע. 5 פאקינג דקות לאחר שליחת הפקס חזרו אליי ממשרד התמ"ת וקיבלתי את האינפורמציה שהייתי זקוק לה.

אז מי אמר שפקסים לא יעילים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא אומר שפקס לא יעיל. זה אומר שיש פקיד שמתיחס למכתב (אם לא היה מתיחס גם לא היה מודע לאיום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערי אין לי אפשרות להדפיס או לפקסס. האם דרך שיחה טלפונית יוכלו לעשות את זה בעל פה?

יש לי פתרון להדפסה ולפקס.

את ההלוואה תדפיס מהאינטרנט ל- PDF. (ב- Chrom אין בעיה לעשות את זה.)

כתוב כמה מילים ב- WORD ולאחר השמירה, שמור שוב כ- PDF (או תדפיס כ- PDF).

אחד את הדפים ושלח דרך FreeFax.co.il.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...