Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת "הכן רכבך לחורף" קרב ובא עלינו בברכת גשמים מרובים חשבתי לשים איזה חומר על השמשות.

אני אישית התנסתי לפני המון שנים ב RainX או משהו בסגנון, ולפני שנתיים בAqauapeel שממנו יצאתי מאוכזב.

עבד יפה, אבל לא להרבה זמן.

האם יש עוד חומרים מומלצים?

אשמח לתגובות מאנשים שתכל'ס ניסו את המוצר.

תודה.

פורסם

איזה קטע. לפני 5 שנים פתחתי את אותו השרשור.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?291012-%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%93%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA :-o

פורסם

מנזרנה Powerlock, אחלה מוצר להשתמש בו על השמשות, למי שיש.

לאוטם עצמו יש יכולת שיטינג מעולה, פחות ידוע בבידינג שלו, ועל השמשה זה כל מה שצריך.

דחיית מים.

3 דקות פלסטלינה, שטיפה זריזה עם כפפה וonr או סתם קוויק דיטיילינג, מעבר של ipa, יישום אוטם והמתנה, תוך חצי שעה יש שמשה מוכנה.

"יאללה בירי".

פורסם

הסכין הזו על שמשות, מורידה בעיקר טיפות מים עקשניות ביותר.

מגרדת אותם מעל פני השטח.

יש לי כמה סכינים כאלה, קניתי מאיביי בזיל הזול.

בגדול קניתי בשביל חס וחלילה לא עלינו, מדבקה סוררת על החלון.

הסכינים שוכבים כבר שנתיים, אין בהם צורך.

לשאלתך השניה. גט סיל יהיה מעולה.

"יאללה בירי".

פורסם

תרשום באיביי razor scraper.

את שלי קניתי מזמן, כרגע עם האייפון ולא יכול לאתר קניה כ״כ ישנה.

שאגיע הביתה אשלוף את הלינק.

"יאללה בירי".

פורסם

האם בטוח לחלוטין להשתמש באוטם על שמשות ? (יש לי מנזרנה PL)

אין שום מצב לסינוור יתר? אני מאוד רגיש לדברים האלה (יש לי את הרשת השחורה בחלון האחורי כל השנה, אחרת אני מסתנוור מרכבים שנוסעים מאחורי בלילה)

פורסם

האמת,יש ציפויים יעודים לשמשות,עולים כמה עשרות שקלים ומחזיקים המון זמן,אישית אני מעדיף חומר יעודי ובקרוב ארכוש את ה

gtechniq g1 ואתן עליו סקירה,החומר הנ"ל עולה 85 ש"ח ולפי היצרן הוא מחזיק 45 אלף ק"מ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לאוטם עצמו יש יכולת שיטינג מעולה, פחות ידוע בבידינג שלו, ועל השמשה זה כל מה שצריך.

דחיית מים.

3 דקות פלסטלינה, שטיפה זריזה עם כפפה וonr או סתם קוויק דיטיילינג, מעבר של ipa, יישום אוטם והמתנה, תוך חצי שעה יש שמשה מוכנה.

שיפופו

הזמנתי FUSSO - ראיתי שיש לו יכולות טובות, אמור להגיע אלי כדאי לנסות את זה על השמשות?

Opel Adam S 2017

פורסם

דחיית מים.

שיטינג על השמשה הקדמית? - ציפורים עושות את זה נהדר!

בדיוק שמתי OPTI-SEAL על כל הרכב - כולל השמשות - מחכה לגשם הראשון :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...