Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

סקודה סיטיגו מגיע עם סט מדבקות שאמור לתת לרכב מראה יותר ספורטיבי. צירפתי תמונות של רכב (של חבר) שעלה לכביש ביוני 13', מדבקת גג ופגוש. לא בוצע שום ניקוי בחומרים מיוחדים, לא לפני ולא אחרי הבלאי.

לי זה נראה כמו חלודה של חומר מטאלי במדבקה או סתם קורוזיה, לא ממש משנה. בעל הרכב דחה את ההתעסקות בזה, ואמר שמקסימום מתישהו הוא יוריד את המדבקה. אמרתי לו שזה לא כ"כ פשוט ושאם הוא יסיר לבד ויגרום נזק, יהיה הרבה יותר גרוע. אז אני שואל פה:

האם היצרן מחוייב לטפל בזה במסגרת האחריות? בגדול זה באמת קוסמטי בלבד מעבר לכל ויכוח, אבל לא נעשה שום דבר בשביל לגרום לזה (שימוש סביר). אם יש מישהו שמכיר את התופעה הזאת במדבקות ברכבים של צ'מפיון, אודה לו אם יספר מה הוא עשה בנדון.

תודה לכל מי שיעזור, מדובר על בחור צעיר שחסך כסף והשקיע ברכב חדש, ועכשיו הגג נראה ישן וחלוד.

תמונות של גג ופגוש צורפו:

IMAG0394.jpgIMAG0395.jpg

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

הכי פשוט, תוריד את המדבקות.

היצרן לא מחוייב לשום דבר, כי המדבקות מודבקות בארץ.

אפשר לנסות לנקות את המדבקות עם פלסטלינה בתור התחלה ולראות איך זה מתקדם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

כל עוד הצבע עדיין חדש, אז אני אישית הייתי ממהר ומוריד את המדבקה.

לפני הרבה זמן היה לנו רכב שבא עם מדבקות, ואחרי מספר שנים על הכביש רצינו להוריד אותם (כי זה כבר לא נראה טוב) וגלינו שיש הבדל בין צבע הרכב איפה שהיה מדבקות לבין איפה שלא היה. ולצערי פוליש לא עזר בתיקון הבדלי הצבע.

מהנסיון שלי, ניתן להוריד את המדבקות יחסית בקלות אם מחממים אותם בעזרת מייבש שיער.

אם בכל זאת הוא אוהב את המדבקות האלה, אז קודם שיפנה לצ'מפיון ושיגיד להם מה קרה ושהבלאי לא סביר. אם קיבלו את זה והחליפו אז נהדר!

אם לא, תמיד ניתן להזמין מדבקות מאיביי ולחדש אותם לבד, יש מדריכים ברשת לאיך לעשות את הקווים האלה בצורה מסודרת וסימיטרית.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

פנה לצ'מפיון. הם תמיד מדברים על אחריות מפגוש לפגוש. ויפה שעה אחת קודם.

מצד שני, אם תחפש פה שרשורים, תמצא כמה פעמים שהם לא בדיוק קיימו את זה.

מצד שלישי - כבר כמה פעמים שדווקא בזכות השרשורים פה - הם כן קיימו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין קשר ליצרן, אך היבואן הוא זה שמדביק אותן לכן הן נכללות באחריות.

הכי טוב זה להוריד אותן. לא רק שזה לא נותן מראה ספורטיבי, זה נראה מגוחך (ראה ערך קורסה - גם שם עשו את השטות הזו כחלק ממסע שיווק).

פורסם

המדבקות הארורות האלה הן סיבה לנזק.

אני באמת שלא מחפש אשמים אבל יחד עם זה , מבחינת שמירה על הצבע הן פשוט חתיכת קטסטרופה.

טעות לקנות רכב עם מדבקות.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לא רק טעות - לטעמי גם די דבילי (בלי להעליב איש...). אבל בישראל דווקא מאד מאמינים במדבקות, בשלושים השנים האחרונות. הרי צריך להצדיק שמות מומצאים כמו SUPER ׁ(לנסר), GRAND (ליאונה), KING (פג'רו), CROSSOVER (סוזוקי SX4 S CROSS) וכו' וכו'.

נכון, בסיטיגו ובספייס סטאר אלו מדבקות קישוט, אבל די דביליות ולאורך זמן ושמש, עלולות להתגלות כמשהו מאד לא בריא לרכב.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני דווקא מחבב מדבקות, ובמיוחד את אלה של הקופר ושל הספייססטאר. שני קצוות שונים, בשניהם זה נראה טוב.

זה שהמדבקות הן מאיכות חרא, זה כבר סיפור אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן,

להבנתי, צ'מפיון הציעו לאותו בחור סט מדבקות חדש + הדבקה במסגרת האחריות. הוא בחר בהסרה של המדבקות בלי החלפה. הרכב נראה טוב.

מילת אזהרה למי ששוקל לקנות כל רכב מכל יבואן\יצרן עם מדבקות: מעבר להבדלים עתידיים בצבע, תחשבו פעמיים אם לקחת מדבקה כסופה\מטאלית. מסתבר שהבלאי הזה לא נדיר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

ארצה להוסיף שמשום מה גם הסמל בסקודה מתקלף, הירוק שבו במיוחד, לשכן שלי פשוט יש עיגול כסוף עם יונה כסופה עליו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
ארצה להוסיף שמשום מה גם הסמל בסקודה מתקלף, הירוק שבו במיוחד, לשכן שלי פשוט יש עיגול כסוף עם יונה כסופה עליו.
זה כי הרכב רוצה להראות כמו אחד מהדגמים החדשים.
  • תוכן חדש...