Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הזמנתי את הוקס הנ"ל שאמור להגיע אלי השבוע שבועיים הקרובים

השמפו כבר אצלי, אני רוצה לבצע שטיפה לרכב לפני היישום של הווקס, ממה שהבנתי השמפו של כימיקל בעל שכבת הגנה שיכולה לגרום לווקס לא להתיישב טוב על הצבע?

לא אמורה להיות בעיה? זו תהיה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות זאת ברכב, מקווה לתוצאות טובות, כמובן שאלווה בתמונות.

תודה רבה

נ.ב - אני רוצה לבצע הקצפה על הרכב להורדה של כל הג'יפה עם שמפו יעודי ו"מקציף" תואם

היכן ניתן להשיג?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא ביצעתי פלסטלינה, הרכב אינו חדש שנת 2010, אדום (לא מטאלי, פיאט 500), מה זה בדיוק PANEL WHIPE? חומר מיוחד שמשתמשים לפני היישום?

קראתי במדריכים המקצועים בנעוץ למעלה ולא ראיתי על זה הסבר כלשהו (או שפספסתי?)

ELIZ - תודה אתה עוזר לי המון בשרשורים :)

יש לי את ה CITRUS חדש לחלוטין, קניתי לפני שבוע, להחליף למיסטר פינק? \=

מקציף לא עדיף לקנות משהו פה בארץ? אם יש לינק למשהו מחו"ל וממש עדיף משם אז אשמח ללינק

Opel Adam S 2017

פורסם

מה הטעם ליישם הגנה בלי הכנה?

אתה חייב לעשות פלסטלינה, במיוחד אם היא לא נעשתה מעולה.

אם לא, אתה סתם תמרח הגנה על לכלוך.

panel wipe פחות או יותר שווה ל-ipa, בצע חיפוש קטן, לא רשום בנעוץ.

"יאללה בירי".

פורסם

אהלן שיפופו

בגלל זה רציתי את המרסס כדי להשפריץ שמפו שלמיטב הבנתי ממיס את הלכלוך ואז את הסיטרוס, ולאחר מכן את הווקס.

כלומר חובה פלסטלינה לפני? לא תעזור השטיפה הנ"ל?

אגב עשיתי כאן חיפוש ל panel wipe וראיתי שכתבת למישהו גם בנושא דומה, לערבב 70% אלכוהול עם 4 ליטר מים, מתאים? (לא בא לי לחכות עד שיגיע מחו"ל שוב), במקרה יש לי בקבוקים של אלכוהול נקי כזה שקניתי מהסופר פארם

Opel Adam S 2017

פורסם

הסיטרוס הוא שמפו מצוין.

השאר פשוט טובים יותר להקצפה וpre wash.

יש בחנויות השונות מקציפים שונים.

איזה שיטה אתה צריך? ידני? צינור גינה? גרניק?

להגיד לך שזה מאסט? ממש לא.

M-TECH E46

פורסם

שמפו, טוב ככל שיהיה, לא מספיק כדי להכין את הרכב לפני יישום הגנה.

חובה פלסטלינה.

היא עוזרת בניקוי עמוק של הלכה - עם הזמן נתפסים בה כל מיני חלקיקים שאין שום דרך להוריד אותם, למעט עם פלסטלינה.

כמו שאמרתי קודם, ההגנה שתיישם ללא פלסטלינה, במיוחד שהרכב מ-2010 ומעולם לא עבר ניקוי שכזה, לא שווה דבר.

ההגנה תשב על לכלוך ולא תהיה הצמדות לפח.

קנית אוטם מצויין, תשלים את היכולות שלו עם הכנה מקדימה ותהנה.

לגבי ipa, קנה אלכוהול 70% מהסופר פארם, דלל אותו ביחס של 1:4 (יחידה של אלכוהול על 4 יחידות מים, נניח 100 מ"ל אלכוהול על 400 מ"ל מים).

מה לעשות מכאן? חיפוש, תמצא את כל התהליך הדרוש.

"יאללה בירי".

פורסם

אחלה ושוב תודה לכם על העזרה הענקית

את ה IPA - לקנות בקבוקון של השפרצה ולהעביר לשם את הדילול, השפרצה וניגוב?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...