Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מים הוא מאבד ? קרה לי עכשיו בסקודה פאביה שלי היה מאבד משהו כמו 2 כוסות מים בשבוע עשו בדיקת לחץ ולא זיהו כלום נאמר לי להחליף מכסה למיכל העיבוי עבר שבוע מאז ולא חסר אפילו טיפה לדעתי תפתח תפקק תראה תמצב שלו אולי שווה לנסות להחליף... וחכה לתשובות יש פה בעלי מקצוע בטוח מישהו מבין בזה..

פורסם

באיזה מוסך ביקרת?

בפורום מאוד ממליצים על מוסך רון בתל אביב שמתמחה ברכבי VAG, שווה לך לקפוץ אליו, אולי ממנו תבוא הישועה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היה לי מקרה דומה

אחרי שאתה בודק אם זה הפקק

תבצע בדיקה במוסך כשהמנוע בטמפרטורת עבודה כי יכול להיות שהטרמוסטט לא נפתח והמים לא זורמים בחלק מהצינורות עד שהתרמוסטט נפתח

פורסם

בערך כל כמה ימים צריך למלא. הוא הותנע כשעה והוא לא התחמם. כשנסעתי מהמוסך הוא התחמם למרות שהיה מספיק מים. באמת החלפתי מכסה למיכל כי המקורי אבד. ומצאתי אותו אז אבדוק.

הבעיה שהוא מתחמם גם עם מים...

אני ירושלמי הרכב לא יגיע ככה לתל אביב..

פורסם

לבדוק טרמוסטט, משאבה מים ורדיאטור. אתה משתמש במים מהברז או נוזל קירור יעודי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לך לגשת למוסך מקצועי לבדיקה ותיקון הבעיה - זה יחסוך לך הרבה כסף וחוסר נעימות. אל תסע עם מנוע מתחמם, זה יגרום לנזק הרבה יותר גדול ויקר, אתה עלול לגרום לנזק ראש מנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ממליץ לך לגשת למוסך מקצועי לבדיקה ותיקון הבעיה - זה יחסוך לך הרבה כסף וחוסר נעימות. אל תסע עם מנוע מתחמם, זה יגרום לנזק הרבה יותר גדול ויקר, אתה עלול לגרום לנזק ראש מנוע.

הכוונה מורשה של סקודה? הרכב הזה לא שווה הרבה ובכל מקרה אני רוצה להחליף אותו. חבל להשקיע הרבה כסף. מצד שני נראה שאין ברירה..

פורסם

ממליץ על מוסך רון.

פורסם

יש לך ביטוח גרר?

פורסם

איפה לטפל ברכב, זה לשיקולך. לפי התיאור, מוסך שאתה מטפל בו כרגע לא נשמע טוב - ״אולי רדיאטור״. לדעתי לא אמורה להיות בעיה לגרר למוסך שאתה מבקש. לי גררו למרחק דומה פעם. תתקשר למוקד גרר ותשאל.

ולגבי תיקון, אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב, כדאי לטפל בתקלות כמו שצריך במקום מקצועי.  

• תוכן חדש...