Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה לסינים לפעמים, בתכלס מחיר המוצר הוא בתוך מחיר המשלוח.

מעניין מה קורה למי שמזמין את זה, מה הוא יקבל.

אולי מקבלים דאבל דין שנראה כמו דאבל דין כדת וכדין, אבל בפנים אין חומרה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פותח מגבית על מחיר המשלוח רק בשביל הסקרנות. באם ימצא שהמוצר דווקא בסדר, מקסימום עשיתם מצווה ...

(-;

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

כבר יצא לי לקנות דברים בסגנון שתומחרו בצורה הזאת באייבי (מחיר מוצר נמוך ומשלוח גבוהה, ללא כל הצדקה הנראת לעין). הסיבה היא שהמוכרים מתחמקים בדרך הזאת מחלק מהעמלות עליהם לפי מה שהבנתי.

פורסם

אל תתלבלו - זה לא שהמחיר משלוח כאן הוא 700 ש"ח ואז זה חצי הגיוני.

המחיר של המערכת כולל המשלוח הוא 300 ש"ח - ככה שזה באמת נשמע TO GOOD TO BE TRUE.

הוא מכר מעל 120 מוצרים תוך חודשיים +- נדע אם זה עוקץ או לא...

פורסם (נערך)

דעתי על זה:

שימו לב ששמו של המוכר GEMTRADE2012 וכמעט כל הפידבקים שיש לו בחשבון קשורים למכירות של פרטי ביגוד ואבני חן.

לפני שבוע הוא התחיל למכור שני מוצרים נוספים:

מערכת המולטימדיה - הוא מכר מעל 120 במכירה אחת ומעל 60 יחידות במכירה השנייה (ב-60$) תוך פחות משבוע.

כרטיסי זיכרון - מכר מעל אלף בפחות משבוע.

אף אחד מהלקוחות שקנה כנראה ולא קיבל עדיין את המוצר (משלוח מסין). לכל אחת מהמכירות יש לו פידבק אחד של "לקוח" שקיבל -בטח הוא רשם עם חשבון אחר שלו.

נראה כמו הונאה ועד שאנשים יתחילו להתלונן שלא קיבלו - הוא כבר מזמן יברח עם הכסף.

זוכרים את הפריצה הגדולה לאי-ביי לפני כחודשיים בה נגנבו מאות אלפי סיסמאות ואי-ביי ביקשה מכולם להחליף סיסמה.

רק לאחרונה מתחילים לראות את התוצאות של אותו פריצה - אנשים משתמשים בחשבונות אי-ביי קיימים עם הרבה פידבקים (ומוניטין) על מנת לבצע הונאות. זה לא המקרה הראשון.

(עריכה): אחד מכללי הזהירות מרמאים באי-ביי אומר:

Watch For People Leaving Feedback Too Quickly

במקרה הזה - המוכר התחיל למכור את המערכת לפני שבוע וכבר אחרי כמה ימים השאירו לו פידבקים עליה.

עריכה אחרונה על ידי דיטק
פורסם

אין לאיביי מנגנון שליטה על זה?

לפי התיאורים שלכם אני יכול לפרסם למכירה את הפרארי שלא חונה אצלי (וכנראה שלא תחנה...) באלף דולר עד שיבוא הקורבן.

אני את הכסף אקבל וגם הקונה האומלל יקבל את הכסף מפייפאל או איביי או מי שלא יהיה.

פורסם

לפי התיאורים שלכם אני יכול לפרסם למכירה את הפרארי שלא חונה אצלי (וכנראה שלא תחנה...) באלף דולר עד שיבוא הקורבן.

לא מדויק. במקרה של מוכרים חדשים, פייפאל שומרים את הכסף אצלהם זמן מה עד שמשחררים לך אותו.

פורסם

כנראה שלא. כפי שנאמר מעליי - יש הגנה של אי-ביי ופייפל במקרה של חשבון חדש. מה גם שאם תפרסם - זה יהיה חשוד היות ואין לך היסטוריה של מכירות.

פה מדובר, כנראה, בחשבון שנפרץ/נגנב - לו יש היסטוריה של מכירות ומעל 600 פידבקים שמייצרים אמינות. סביר להניח שגם חשבון הפייפל אליו מועבר הכסף למוכר הוא חשבון ותיק ובעל פחות הגנות.

פורסם

אז עדיין אני שואל. כמו שלכל בר דעת משהו פה מסריח וזה לא נורה אדומה אלא פרוז׳קטור אחד גדול, ניתן איכשהו לדווח לאיביי על החשד ושהם עפ״י מנגנוני הבקרה שלהם יבדקו את הבחור בציציות?

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

כמוכר ותיק עם ניסיון רב ושתי חנויות בEBAY,

תרשו לי להוסיף כמה מילים לשרשור.

דבר ראשון באיביי מוכר משלם על דמי משלוח בידיוק את אותה העמלה כמו על המוצר עצמו.

כך שה זה לא משנה איפה לשים את ה70$ ואת ה10$, מבחינת העמלות.

דבר שני זה כמעט בלתי אפשרי לברוח לPAYPAL עם הכסף.

לEBAY וPAYPAL מערכת הגנה מפני עקיצות בין המתקדמות בעולם, שזה כולל החזקת כסף על ידי PAYPAL ופרטי כרטיס אשראי בEBAY (שנבדק כל 48 שעות), ועוד הרבה דברים נוספים כמו התרעה על קפיצה במכירות ובמחזור של המוכר.

מצד אחר זה גם לא משתלם לעקוץ את איביי בסכום כזה, דרך חנות עם היסטוריה כזאת, כי חנויות עם מספר הפידבקים ברמה כמו אצל המוכר שלנו

אפשר למכור בהרבה מאוד כסף! זה תלוי בכמה פרמטרים אבל עדיין מחיר התחלתי לחנות כזו הוא 15000$ מינימום.

כי לפתח חנות כזאת יכול לקחת 3/4 שנים כמו כלום.

אז מה שאני רואה כאן, זה מערכת סינית פשוטה מאוד ב80$ כולל משלוח.

וגם אם עדיין משהו חריג קורה, תקבלו את כספיכם בחזרה, כולל דמי משלוח!

(המוכר יכול להשאיר את דמי המשלוח,רק אם פשוט בא לכם להחזיר את המוצר ללא כל הסבר או סיבה)

מה שכן, במקרה כזה תצתרכו לשלם על משלוח המוצר בחזרה.

עריכה אחרונה על ידי esimpex

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

• תוכן חדש...