Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונה רכב ראשון עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות רכב ראשון שלי בן 18 אני מחפש משהו חסכוני בדלק יש לי רשיון גם על ידני איזה רכבים אתם ממליצים עד 25 אלף שקל שתהייה חסכונית בדלק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מתכוון להתגייס בקרוב? מה תעשה עם הרכב אז? תהיה לך עבודה תוך כדי או שתמכור אותו לאחר הגיוס?

בתקציב שלך הייתי ממליץ לך על 3 רכבים:

פונטו גרנדה

פיאט פנדה

יונדאי גטס

כולן אמינות, חסכונית בדלק {חוץ מהגטס, אבל אם אתה לא מתכוון לנסוע הרבה אז זה לא קריטי בשבילך}, חלפים ואחזקה זולה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

ההצעות שאוהד הציע לך הן טובות.

דגם קטן לגביי הגטס - מומלץ לקחת דגם מרמת גימור GLI/GLX/GLS עם מנוע 1.4 (שנמכר החל מ2006), מכיוון שהוא חזק יותר וחסכוני יותר מהמנוע 1.35 שנמכר בין 2003 ל2006. (שים לב שב2006 נמכרו שני המנועים!)

לגביי הגרנדה פונטו - רצוי לחפש אחת מרמת גימור גבוהה גם כן, שכן גרסת ה1.2 שנמכרה לחברות ההשכרה לרוב, לא מאובזרת במיוחד וכוללת פחות אבזור בטיחותי מאשר הדגמים המאובזרים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם פות"ש לא מגיב כנראה שהוא מכוון לרכב אחר (משום מה יש לי הרגשה לאן הוא מכוון).

אולי תרשום לנו על איזה רכבים חשבת ונגיב לך אם כדאי לך או שזה בזבוז זמן וכסף.

פורסם

אז עדיף שיגיד על מה הוא חושב מאשר שנבזבז את זמננו לשווא ונמליץ על רכבים לא רלוונטים עבורו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אממ כן אחי מתגייס עוד חודשיים אל תדאג הוא עדיין יהיה בשימוש ולא אהבתי את המראה שלהם אחי אממ אהבתי איך הסיאט איביזה הגולף והפיגו 206 נראות אם יש עוד משהו בסגנוון אני אשמח וחוות דעת עליהם תודה :)

פורסם

כאשר רשמתי שאני יודע לאן אתה מכוון זה בדיוק הייתה התשובה...סיאט איביזה או גולף :)

קח בחשבון שבתקציב הזה רוב הרכבים האלה יהיו שחוטים וקרועים מכיוון שזה רכב של צעירים וכל ילד עם רכב כזה גומר עליו את הצורה, שוחק אותו, חושב שזה פרארי ועכשיו הוא מלך העולם. שזה בסדר כל עוד הרכב אצלו אבל שהרכב הזה עובר ליד הבאה הוא מגיע גמור וצריך הרבה כסף ליישור קו.

גולף בתקציב כזה אין סיבה לרכוש, אם האיביזה תהיה גמורה הגולף בכלל תהיה על הפנים, גם שנתון הרבה יותר נמוך, אחזקה הרבה יותר יקרה, טסט וביטוח כמובן. קח בחשבון שביטוח לנהג צעיר עולה בכמה אלפים יותר.

גולף שנתון 2003 ואיביזה שנתון 2005-6.

האיביזה בגרסה הידנית תהיה בסדר גמור, לא הכי בטיחותית עם 4 כוכבי בטיחות ו-4 כריות אויר.

בקשר לפג'ו אני לא בטוח, אין לי ניסיון עם הרכב הזה לכן בוא נחכה למישהו אחר שיתן תגובה.

פורסם

הפז'ו 206 זה גם רכב של אותו קהל יעד של האיביזה - צעירים.

ככה או ככה, הייתי שוקל טוב אם לקנות רכב, מה תעשה עם רכב בזמן הצבא? אתה מראש יודע על היציאות שלך?

להחזיק רכב זה הרבה כסף, גם אם הרכב יראה אמינות גבוהה ויהיה שמור ומטופל, עדיין יהיו הוצאות שוטפות כמו טיפולים, דלק, ביטוח, טסט, כביש 6 וכו'.

פורסם
הפז'ו 206 זה גם רכב של אותו קהל יעד של האיביזה - צעירים.

ככה או ככה, הייתי שוקל טוב אם לקנות רכב, מה תעשה עם רכב בזמן הצבא? אתה מראש יודע על היציאות שלך?

להחזיק רכב זה הרבה כסף, גם אם הרכב יראה אמינות גבוהה ויהיה שמור ומטופל, עדיין יהיו הוצאות שוטפות כמו טיפולים, דלק, ביטוח, טסט, כביש 6 וכו'.

אני עושה יומיות וגם הרכב יהיה בשימוש של אבא שלי גם זה לא הבעיה ומה אתה אומר על הפגזו 206?

פורסם
כאשר רשמתי שאני יודע לאן אתה מכוון זה בדיוק הייתה התשובה...סיאט איביזה או גולף :)

קח בחשבון שבתקציב הזה רוב הרכבים האלה יהיו שחוטים וקרועים מכיוון שזה רכב של צעירים וכל ילד עם רכב כזה גומר עליו את הצורה, שוחק אותו, חושב שזה פרארי ועכשיו הוא מלך העולם. שזה בסדר כל עוד הרכב אצלו אבל שהרכב הזה עובר ליד הבאה הוא מגיע גמור וצריך הרבה כסף ליישור קו.

גולף בתקציב כזה אין סיבה לרכוש, אם האיביזה תהיה גמורה הגולף בכלל תהיה על הפנים, גם שנתון הרבה יותר נמוך, אחזקה הרבה יותר יקרה, טסט וביטוח כמובן. קח בחשבון שביטוח לנהג צעיר עולה בכמה אלפים יותר.

גולף שנתון 2003 ואיביזה שנתון 2005-6.

האיביזה בגרסה הידנית תהיה בסדר גמור, לא הכי בטיחותית עם 4 כוכבי בטיחות ו-4 כריות אויר.

בקשר לפג'ו אני לא בטוח, אין לי ניסיון עם הרכב הזה לכן בוא נחכה למישהו אחר שיתן תגובה.

אז לחפש שנתון 6-5 באיביזה ובגולף 2003 +

?

ועל איזה עוד רכבים אתם ממליצים

פורסם

אם אתה נעול על גולף/איביזה אז אלה השנתונים.

אם אתה מחפש משהו אחר יותר חסכוני בכל פרמטר אפשרי אז האפשרויות שרשמתי למעלה:

יונדאי גטס

פונטו ספייס/גרנדה

פיאט פנדה

פורסם
אם אתה נעול על גולף/איביזה אז אלה השנתונים.

אם אתה מחפש משהו אחר יותר חסכוני בכל פרמטר אפשרי אז האפשרויות שרשמתי למעלה:

יונדאי גטס

פונטו ספייס/גרנדה

פיאט פנדה

הונדה סיוויק סובארו אימפרזה מאזדה 323 לאנטיס פגו 206 יש עוד בסגנון? ומה אתה חושב אליהם

• תוכן חדש...