Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 25 אלף ש"ח

shlomi88
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

מכרתי את הפיג'ו 206 החמודה שלי לטובת ההתרחבות הצפויה(אשתי תלד בקרוב בן ראשון).

אני גר באשדוד וברצוני לקנות רכב עד 25 אלף ש"ח שיהיה טוב לנייד איתו תינוק עם עגלה שתכנס לתא המטען.

חשוב לי שיהיה אמין, ואם אפשר חסכוני בדלק.

תודה מראש לעוזרים :)

הונדה סיוויק ES 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה האופציות ממש מצומצמות אם לא באפשרותך להגדיל את התקציב אז אני הייתי הולך על יונדאי אקסנט מודלים 2006-2007 מאוד אמינה אבל טיפה זוללדת דלק

או פורד פוקוס שנתונים 06 07 08

או אפילו למאזדה 3 06 07 אתה יכול להביא בתקציב הזה

אני הייתי ממליץ לך להתאמץ להרחיב את התקציב לקנות משהו חדיש יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין למה מגאן 2008-9 לא נכנסה לרשימה שלך, שניר, יש הרבה מהן בשוק, זה בערך המחיר, המכונית מרווחת, נוחה, בטוחה וחסכונית מאוד (שוב, בתלות בצורת הנהיגה, אבל אפשר להגיע איתה בקלות ל 12.5 ק"מ לליטר ממוצע).

כרגיל, לחפש מכונית שמורה מאוד, עם היסטוריה מלאה, שנמכרת אך ורק על ידי בעליה הרשום.

טוב, אפשר גם בטרייד אין של רנו, הם יותר בסדר מאחרים ויש להם סטוק לא קטן של כאלה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניר, בכמה אני צריך להגדיל את התקציב?

אגב מה דעתכם לגבי טויוטה קורולה והונדה סיוויק?

אבא שלי מייעץ לי לרכוש רכב יפני ולרדת קצת בשנים בשביל זה

עריכה אחרונה על ידי shlomi88

הונדה סיוויק ES 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציבך תיכנס קורולה מ03/04- לא מומלץ זה הדגם הטורקי שסבל מהרבה בעיות.

המלצה שלי, פורד פוקוס תקציבך 06/07 , זה הרכב שנותן הכי הרבה תמורה לכסף. חסרונות- ביצועים עייפים, צריכת דלק כ-1/10 קמ"ל.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש עדיפות ליפני אז גם מיצובישי לאנסר יכולה להתאים, היא אמינה ודיי זולה לאחזקה, יש לא מעט רכבים במצב טוב בתקציב שלך, רובם כמו במקרה של הפוקוס יוצאי ליסינג/השכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...