Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנימית?

משתמש בסילק שיין, הבקבוק אצלי כבר שנה ויש בו יותר מ-70%.

סופר חסכוני, לא מבריק יותר מידי אם דואג לנגב לאחר היישום.

ממש "נצמד" לדשבורד ולחלקי הפלסטיקה הפנימיים, יבש למגע.

אני מבצע חידוש אחת לחודשיים וחצי בערך, בשאר הזמן מעביר מיקרופייבר למעט אבק שיש (דלתות, קונסולה).

חיסרון - מחיר גבוה.

לגבי אופטיבונד, היה לי נסיון מאוד מר איתו בפלסטיקה פנימית, השאיר לי מרקם שומני בטירוף שהיה לי קשה להפתר ממנו (אולי הבעיה הייתה אצלי - יישום וכו').

למרות זאת יודע שזה חומר מומלץ ביותר וניתן לדילול, כך שהמחיר שלו משתלם מאוד.

"יאללה בירי".

פורסם

אומנם באיחור, אבל ראשית אני מאוד רוצה להודות למתן על העבודה שהוא עשה - הרכב הוא של חבר שחזר מחו"ל ביום שישי, אין לתאר את הפתעתו כשהתיישב ברכב :-)

כפי שכבר נכתב - הרכב היה במצב רע, פשוט רע. ביומיים שנהגתי ברכב טרם הניקיון נגעלתי לגעת בידית ההילוכים וההגה מרוב שהיו דביקים (במיוחד בשעות הבוקר) שוב ושוב ושוב תודה למתן על העבודה ולחברי הפורום על ההמלצה לפנות אליו. מעבר לאיש מקצוע מעולה הכרתי גם איש מדהים שמאוד שמחתי להכיר.

כמה תמונות "מהיום שאחרי"

20141003_100758.jpg20141003_100815.jpg20141003_100851.jpg20141003_100835.jpg20141003_100830.jpg20141003_100750.jpg20141003_100738.jpg

אבי

פורסם
פנימית?

משתמש בסילק שיין, הבקבוק אצלי כבר שנה ויש בו יותר מ-70%.

סופר חסכוני, לא מבריק יותר מידי אם דואג לנגב לאחר היישום.

ממש "נצמד" לדשבורד ולחלקי הפלסטיקה הפנימיים, יבש למגע.

אני מבצע חידוש אחת לחודשיים וחצי בערך, בשאר הזמן מעביר מיקרופייבר למעט אבק שיש (דלתות, קונסולה).

חיסרון - מחיר גבוה.

לגבי אופטיבונד, היה לי נסיון מאוד מר איתו בפלסטיקה פנימית, השאיר לי מרקם שומני בטירוף שהיה לי קשה להפתר ממנו (אולי הבעיה הייתה אצלי - יישום וכו').

למרות זאת יודע שזה חומר מומלץ ביותר וניתן לדילול, כך שהמחיר שלו משתלם מאוד.

אז אם ההתלבטות העיקרית היא בין הפלאש דש לאופטיבונד, אתה ממליץ על האופטי?

ומתן באמת עבודה מדהימה!

פורסם

voland/אבי - בשמחה, אני שמח שאתה ובעל הרכב מרוצים, אכן הרכב עבר שינוי מהותי, אומנם אמרתי לך היום, אבל שוב - אם אתה צריך עזרה בשיפוץ הפג'ו, דבר איתי, כל עוד יש לי זמן פנוי אז בשמחה.

לURIYA - אישית הייתי הולך על הפלאש דש, זול מאוד, מחזיק המון המון זמן, "קשה" לסיים בקבוק שלו. נותן ברק מאוד יפה וריח נעים מאוד. המחיר הזול שלו לצידו, בנוסף לא רואה חסרונות במוצר הזה, קל ליישום, עמיד, ריח נעים, ברק יפה ולא מוגזם, לא שומני, איכותי. למרות שאת האופטי בונד ניתן לדלל והכל.

פורסם
תודה אחי , הוא טוב גם לגומיות, ידיות, החלק האחורי של המראות צד וחלקי פלסטיק שונים?

ברמת העיקרון, הוא טוב. אבל לTRIM (גומיות/פלסטיקה) חיצונית, האופטיבונד עדיף למיטב ידיעתי.

וואו איזו השקעה מטורפת! מזכיר את האנשים שמלכלכים את הבית יותר יום לפני שהמנקה צריכה להגיע הביתה :shock:

כן יש אנשים שלצערי "משקיעים" בללכלך כמה שיותר, אולי הם עושים תחרות בין הילדים.

לא נורא, כמעט הכל אפשר לנקות ולשחזר למצב כמו חדש, אבל חבל, מעט שמירה על ניקיון בסיסי, ולא יגיעו למצב כזה בו מגעיל לגעת בידית הילוכים.

• תוכן חדש...