Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם זה טיפול רציני שכן כדאי לעשות במוסך מורשה יבואן, או אפשר לוותר?

בדרך כלל אני קונה את החלקים ומשלם למוסך שלי על העבודה.

בטיפול 120 לרכב הזה יש משהו יוצא דופן שדורש החלפה של חלק מסויים חוץ מפלאגים מסננים וכו?

פורסם

שמן מנוע 301 5W -- כמות: 4.3-- מחיר: 230 שקל

מסנן שמן מנוע M6 --מחיר:75

דיסקית נחושת לפקק אגן שמן-- מחיר: 2.2 שקל

מסנן אוויר M6 -- מחיר: 193 שקל

מסנן דלק M6-- מחיר: 461 שקל

נלקח מחיפוש בגוגל.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לפח ספר הרכב רשום גם נוזל בלמים, ורצועת הנעה של הגה כח מזגן ואלטרנטור. האם גם אותם מחליפים? והאם מומלץ במוסך מורשה יבואן לעשות זאת?

פורסם

לדעתי אין טעם ללכת למוסך מורשה יבואן. אפשר בהחלט ללכת למוסך כללי מורשה משרד התחבורה.

מחירי השמן ומסנן האוויר הרשומים מעלה גבוהים מידי.

פילטר דלק מוחלף פעם ב45 אלף, השאלה האם אכן הוחלף בטיפול 90. (לפי הערתך האחרונה כנראה שלא :roll:)

בקיצור, לשאלתך המקורית, נוסף לשמן, מסננים ופלאגים, נדרשות גם החלפת נוזל בלמים ונוזל קירור.

שנה טובה ובהצלחה!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פילטר דלק אכן הוחלף. נוזל הבלמים לא. בקשר לנוזל קירור - במאזדה מחליפים פעם בעשר שנים פעם ראשונה לכן עדיין אין צורך להחליפו. והשאלה שאותי מסקרנת היא מזו הרצועת הנעה הזו שצריך להחליף של הגה כח ומזגן ואלטרנטור. וכמה החלק הזה עולה פלוס עבודה פחוץ או יותר

פורסם

מוזר... אני מנסה להיזכר איפה ראיתי שנדרשת החלפה כל שנתיים או 30K :shock:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• ספונסר פורום
פורסם

אני מצרף לך את שגרת הטיפולים המלאה של מאזדה 3.

BL2.pdf

בהחלט אפשר לבצע את העבודה במוסך כללי, שכן מדובר ברכב נפוץ ויחסית פשוט לטיפול. נוזל בלמים במידה ולא הוחלף מומלץ להחליף שכן הוא סופח נוזלים ומאבד מהתכונות שלו, ואי החלפה שלו עלולה לפגוע במכלולי הבלימה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

העלת את העמוד מספר הטיפוליפ למאזדה 3 דור שני, אצלי זה הדור הראשון. שנתון 2007, ושם צויין שיש להחליף אץ רצועת ההנעה, והשאלה שלי אם זה עסק יקר או דורש טיפול במוסך יבואן, בדרך כלל אני קונה לבד אץ החלפים ומשלם על העבודה במוסך מסויים שהיתי בו כמה פעמים. אני מהקריות.

פורסם

לפי ספר הטיפולים אני אמור להחליף את החלק הזה בטיפול הבא של 120 אלף קילומטר. רציתי לשאול האם ההחלפה של הרצועה שמתייחסץ למזגן והגה כח ואלטרנטור זו פעולצמסובכת ויקרה או שניתן לבצע אותה במוסך מורשה רגיל שהוא לא יבואן. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא

פורסם

באיזה רכב מדובר ? (מניח שניתן וגם יותר זול, לבצע במוסך "כללי" שאינו מוסך יבואן. אם תרשום מהיכן אתה - תוכל לקבל הפנייה לאחד כזה)

אתה מתכוון כנראה לרצועת אביזרים (לפי תיאורך לפחות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...