Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתר הפסגה לא רלוונטי מבחינתי על בסיס ניסיון העבר שלי עם צימרים שמצאתי באמצעותם.

אשמח לקבל המלצות לצימר איכותי מתאים לזוג על בסיס ניסיון, עדיף מאנשים ששהו בו בשנה האחרונה.

תקציב: עד 2000 ש"ח ללילה

דרישות:

- פרטיות פרטיות ועוד פעם פרטיות

- בידוד. לא מעוניין בצימר צמוד ליחידות אחרות או קרוב לבית של בעלי הבית

- בעלי בית מקצועיים ולא שכונתיים.

- עיצוב מושקע אבל לא צעקני

- אפשרות להזמנת אוכל טוב או פינוקים ישירות אל הצימר לפני ההגעה ותוך כדי השהות

- דרום או צפון לא משנה לי

מקווה שאלה לא דרישות גבוהות מדי, כבר עייפתי מהחיפושים

GOT סחוג?

פורסם

יש צימר במושב מעונה שמתאים לדרישות שלך, צימר יחיד צמוד לבריכה ונפרד מהבית של הבעלים. הכל קרוב ואפשר להזמין מה שתרצה, המחיר ללילה יותר נמוך ממה שהקצבת כולל אורחת בוקר, ושוב זה הצימר היחיד של בעל הבית. (ומאוד מאוד מושקע, וחדש)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

2000 ללילה?!?!? רק לי זה נשמע משוגע שצימר יעלה אפילו 1000 ללילה? (ואני יודע שיש הרבה שעולים יותר). במחיר כזה מקבלים סוויטה במלון 5 כוכבים בעיר בירה של מדינה נורמלית...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

2000 זה מוגזם מאוד ללילה אתה יכול למצוא מקומות (אפילו בחו"ל) במחירים כאלו וטובים מאוד

אגב היה לי נסיון עם אחוזת מרים, שווה אולי לבדוק אותם, אמנם זה היה לפני כמה שנים טובות אבל מי יודע.

http://www.zimmer.co.il/premium.asp?site_id=628

Opel Adam S 2017

פורסם

הוא רק תיקצב, לא ביקש צימר ב 2000₪

לצערי לא הייתי חוזר לשום צימר שהייתי בו בעשור האחרון מלבד ארץ בראשית במתת אבל זה היה לפני 6 שנים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סיפור פשוט במצפה מתת.2 בקתות מבודדות אחת מהשנייה.ממש בתוך יער.הייתי שם פעמיים.לדעתי גם הרבה יותר זול.ואני זוכר שבעלי הצימר היו זוג מקסים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם (נערך)

אני לא בטוח עד כמה אתה דורש מרחק מביתו של בעל הבית , או מצימרים אחרים , אבל כקנאי לפרטיות ושקט יש לי 2 צימרים שאני מאוד אוהב :

1. סוד הצימר הנעלם באמירים - צימר בודד במתחם , ממוקם מרחק סביר מביתו של בעל הבית , כן יש פרטיות מוחלטת , עם נגיעות יוקרתיות יותר מהצימר השני , נוף מאוד רחב כולל את הכנרת , כנראה יתן לך יותר מענה להזמנת ארוחות ובקר וכו' .

2. פסגת מתת במתת - 2 יחידות במתחם וגם כאן הבית של הבעלים ממוקם לפני היחידות , ועדיין המרחקים בין ה-3 בינוניים ויש פרטיות מלאה , ישוב עם אווירה הרבה יותר צנועה משאר ישובי הצימרים , העיצוב גם עם פחות יוקרתי משל הצימר הראשון (אבל חלילה לא "מוזנח") , הנוף שם צופה אל יערות ואל עמק קטן שרועות בו עזים .

שוב , זה לא צימרים באמצע המדבר או היער , אבל אלה בין הפרטיים ביותר שמצאתי שכל האווירה בהם מצאה חן בעיניי , כולל בעלי הבית שעברו אצלי תשאול מוגזם ופשוט קנו אותי בתחושת ביטחון .

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
סיפור פשוט במצפה מתת.2 בקתות מבודדות אחת מהשנייה.ממש בתוך יער.הייתי שם פעמיים.לדעתי גם הרבה יותר זול.ואני זוכר שבעלי הצימר היו זוג מקסים

מחזק! גם הייתי שם. אמנם לא משהו סופר יוקרתי אבל המחיר היה שווה לכל נפש (לפני כמה שנים היה פחות מ-500 שקלים בעוד שכל האחרים בסביבה היו 800 ומעלה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

רק לצורך השוואה, מר sronis, סוויטה במלון 5* לא תגרד אפילו לילה ב 2000 ש"ח. על סמך ניסיון עם מלונות הילטון ומלונות אינטר-קונטיננטינל (לא הצמיגים).

חדר "רגיל" מתומחר החל מ 300$ דולר (1100 ש"ח ללילה עם ארוחת בוקר) כל שידרוג קטן בחדר מכפיל ואף משלש את המחיר הזה, סוויטות מגיעות גם לאלפי דולרים ללילה.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תודה על התגובות! לצערי עדיין לא מצאתי צימר מתאים.

כרגע המקום היחידי שמתקרב באופן כללי למה שאני מחפש הוא דווקא מלון ולא צימר, אני מתכוון למלון "בראשית" במצפה רמון

ספציפית לחדר צמוד בריכה עם נוף למכתש.

למרות שמדובר במלון נראה שהחדרים האלה מפוזרים בצורה טובה.

לפי booking המלון מדורג די גבוה (9 מתוך 10 ומעל 300 מדרגים), אם יש כאן מישהו שהיה שם אני אשמח לקבל חוות דעת לגבי המקום.

החדר צמוד הבריכה "קצת" מעל לתקציב אבל אם הוא באמת כמו שהוא נראה בתמונות נראה שזה שווה את זה.

כמו שכבר אמרו כאן, צימרים טובים קשה למצוא, גם אני הייתי בלא מעט צימרים ושמתי לב שבשנים האחרונות מבלי להכליל הרמה ירדה וההרגשה היא שאתה משלם הרבה כסף בשביל לישון בחצר האחורית של אנשים זרים.

החשש העיקרי שלי נובע מנסיון העבר.

כבר נתקלתי במקרים שבהם משהו משתבש ו/או שאתה מתלונן על משהו שקשור בצימר עצמו - פתאום החיוכים מתחלפים בהרמות גבה.

כנראה שזה קשור בעובדה שאתה מדבר ישירות עם האדם שהשקיע הרבה כסף במקום ובין השאר אחראי גם לבניה, לעיצוב, לשירות ולנקיון של המקום - ואז זה כבר הופך להיות אישי, פשוט אין לי סבלנות לדברים האלה.

GOT סחוג?

פורסם
רק לצורך השוואה, מר sronis, סוויטה במלון 5* לא תגרד אפילו לילה ב 2000 ש"ח. על סמך ניסיון עם מלונות הילטון ומלונות אינטר-קונטיננטינל (לא הצמיגים).

חדר "רגיל" מתומחר החל מ 300$ דולר (1100 ש"ח ללילה עם ארוחת בוקר) כל שידרוג קטן בחדר מכפיל ואף משלש את המחיר הזה, סוויטות מגיעות גם לאלפי דולרים ללילה.

בשבילך לא מר אלא אדון.

כנס במטותא ממך לבוקינג.קום, בחר עיר גדולה ומתוירת כמו לונדון, פריז, ניויורק, בחר מלונות 5 כוכבים עם דירוג סופרב (9+) באזור מרכזי בעיר. מבטיח לך שתמצא עשרות חדרי קווין/קינג במחירים של פחות מ-400 יורו ללילה, וגם לא מעט סוויטות (אמנם לא נשיאותיות :-P ). ברור שיש גם כאלה בהם העלות היא פי שלוש, אבל הפואנטה נשארת דומה: אתה מקבל משהו סופר איכותי עם כל הפסיליטיז במקום מרכזי, באותו מחיר של צימר שאיזה מישהו בנה בחצר שלו בחור שבו הוא גר (ויסלחו לי כל תושבי ה"חורים" - זה לא מכוון להעליב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מחירי הצימרים בארץ שערוריירתים והרמה אפס. זה לא סביר שצימר בחור יעלה יותר ממלון יוקרה בעיר גדולה מבלי להזכיר את התמורה הנמוכה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...