Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראשית מעולה, למרות שיש ארבעה חדרים בכל מבנה יש הרגשה של פרטיות. השירות ברמה גבוהה מאוד ביחס למה שאפשר למצוא בארץ (למרבה הצער, שירות איכותי הוא דבר נדיר), האוכל פצצות ובסה"כ מאוד זורמים איתך ומשתדלים שתהיה מרוצה.

והמיקום, המיקום... עוצר נשימה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היי, דווקא אני מזמין רק מאתר הפסגה, ועוד לא נפלתי.

הייתי במקום נחמד מאד לפני שנתיים, ״ראש פינת נוי״ בראש פינה, לא שיא הבידוד, אבל צימר נחמד מאד ועם תחושת פרטיות טובה. לפי האתר שלהם יש בריכה פרטית לכל יחידה, כנראה שזה נוסף לא מזמן, שאני הייתי זה לא היה.

בעל הבית נחמדה מאד, נהנתי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
תבדוק את "המקום"

http://www.hamakom-suites.co.il/

הייתי שם לפני שנתיים, מהמם ברמות אחרות, ויקר עד כאב (אם כי נכנס בתקציב...).

מקום מבודד בדרום אפשר למצוא בחוות "זית המדבר" (בדרך למצפה רמון), יש להם מתחם אוהלי טיפי וגם 2 בקתות/סוויטות: הבקתה האפריקאית וסוויטת הטירה. מתחם ענק, המון פרטיות (הכל מאוד מרוחק אחד מהשני), ואווירת מדבר מאוד מיוחדת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אחוזת שרונ'ס, צימר בודד, מופרד ע"י חומה גבוהה מה-כ-ל, חנייה מקורה עם שער (פורום רכב או לא?), ג'קוזי עם מוזיקה, שולחן ביליארד, בריכה פרטית ועוד.

צימר מצוין נוסף הוא "כתמר יפרח" לא רחוק משרונ'ס, אם כי שם יש יותר יחידות, ובמקרה באחד הלילות שהיינו שם שמענו מישהי מאוד "נהנית".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אהלן,

אתר הפסגה לא רלוונטי מבחינתי על בסיס ניסיון העבר שלי עם צימרים שמצאתי באמצעותם.

אשמח לקבל המלצות לצימר איכותי מתאים לזוג על בסיס ניסיון, עדיף מאנשים ששהו בו בשנה האחרונה.

תקציב: עד 2000 ש"ח ללילה - 500 לילה

דרישות:

- פרטיות פרטיות ועוד פעם פרטיות - אף אחד לא מפריע לך

- בידוד. לא מעוניין בצימר צמוד ליחידות אחרות או קרוב לבית של בעלי הבית - קיימות יחידות נפרדות, תבקש את היחידה הכוללת את הברכה ותקבל פרטיות .

- בעלי בית מקצועיים ולא שכונתיים. - זה הצימר היחיד שהלכתי והבעל הבית הנפיק לי חשבונית מס .

- עיצוב מושקע אבל לא צעקני - מצרף לך אתר .

- אפשרות להזמנת אוכל טוב או פינוקים ישירות אל הצימר לפני ההגעה ותוך כדי השהות - יש אפשרות כזו .

- דרום או צפון לא משנה לי - צפון ראש פינה .

מקווה שאלה לא דרישות גבוהות מדי, כבר עייפתי מהחיפושים

הקישור - http://www.tzimer.com/showCabin.asp?id=735

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
הייתי שם לפני שנתיים, מהמם ברמות אחרות, ויקר עד כאב (אם כי נכנס בתקציב...).

אם אני זוכר נכון, מדובר על 1.6K לאמצש ו2K לסופש.

מחיר הזוי אבל פותח השרשור ביקש איכותי.

מה גם שיש שם אבזור שהוא ייחודי כמו כורסת מסג' אמריקן קומפורט ובריכה עצומה בתוך הבקתה.

פורסם

וגם ג'קוזי ליד הבריכה הפנימית, ארוחת בוקר נהדרת, ואפשרות להזמין מראש ארוחת ערב ממסעדות באיזור שעושות משלוחים עד פתח הצימר.

תכל'ס, לילה אחד שם גמר לנו את ה"וואו" מכל מקום אחר בארץ, אין עוד משהו בסטנדרט הזה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...