Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי מתנה לחג באדיבות השכן (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Sperial אם באמת בודקים כל שנתיים אז הרישיון של השכן הזה פג תוקף.

אין סיכוי שהוא יעבור מבחן ראייה ואני בספק אם הוא בכלל הלך לרופא בעשור האחרון.

אני לא שולל את האפשרות שאני אגיש תלונה במשטרה ואגרום להם להתעניין ברישיון שלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מבחני כשירות כאלה שמשרד הרישוי "אמור" לעשות בגילאים הללו כל זמן מסויים.

הבעיה היא שברגע שהם יזכרו לשלוח לו בקשה שכזו לבדיקה, הזקן כבר לא יהיה איתנו.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אם כל הכבוד לגיל שלו, וגם לזה ש99% מהמכה ירדה בפוליש לא חושב שצריך לוותר לבן אדם בכזאת קלות.

לפחות תיגש עליו ותראה אם הוא מכחיש או יוצא בהצהרות וכו....

לדעתי שתיגש עליו הוא יגיד לך שיש מצב שהוא שפשפש וזה סתם שטיות וזה קורה לו כל שני וחמישי.

תראה לו את התמונות,את "ההוכחה כביכול שיש סימן ירוק" ותגיד לו שיש לך מצלמה ברכב והיא צילמה הכל אני מאמין שתקבל את ה200,300 שקל האלה .

ולא בעניין של כסף זה פשוט חוצפה ,למה אנחנו צריכים לקום בבוקר לראות תדברים האלה ולשתוק. אני מאמין שאם מישהו היה פותח לך דלת על הרכב הייתה יוצא אליו בצרורות.

זה מזכיר לי מקרה שלא קשור לרכב ,אבל אותו עקרון יש לנו יחידת דיור מתחת לבית עם גינה גדולה, הדייר שהיה לנו בדירה הביא כלב משלו שהיה איתו בדירה בנוסף ל2 כלבים שיש לי, לאט לאט שמתי לב שהאוכל שלהם (שנמצא בגינה) נגמר ממש מהר ולא הבנתי איך, בהתחלה שמתי על הקופסא חמש אבנים לראות אם הם יזוזו במקרה . באתי יום יום הסתכלתי כלום לא השתנה . אמרתי אני בטח מדמיין ושוב זה קורא אני פותח את המיכל והאוכל של הכלבים פשוט מתאדה ,אמרתי נעבור שלב סימנתי בטוש על המכסה ועל חבית האוכל פס בלורד שחור ,לא משהו שבולט לעין ככה שאם מישהו יפתח את החבית הוא לא יחזיר את המכסה לאותו מצב.

בא יום אחרי והסימון במקום אחרי,לא האמנתי שאנשים ועוד כאלה שאני מכיר כביכול מסוגלים לכזה דבר אמרתי אולי אני פתחתי ולא שמתי לב .

סימנתי שוב פעם הפעם כמה פסים באזורים שונים ,צילמתי וידאו איך זה נראה אני מגיע יום אחרי ושוב זה חזר על עצמו רציתי להציב מצלמה ולגשת עם זה לדייר ולשאול באיזה חוצפה. אבל זה היה סיום תקופת השכירות אז פשוט העפנו אותו ,אבל בכל מקרה זה פשוט חוצפה מקרה כמו זה ומקרים אחרים בסופו של דבר אנחנו משלמים על חשבון אחרים אם זה ב"צלקת" (שפשוף) או אם זה בכסף ובגלל זה אני לא חושב שצריך לשתוק שילמדו לקח פעם אחת ולתמיד.

פורסם (נערך)

בנוגע למבוגרים בכביש זאת מכה, זה נכון שהם צריכים לחדש רישיון כל שנתיים אבל הבעיה היא אצל רופאי המשפחה שחלקם פשוט חותמים בצורה עיוורת על הטופס הירוק ואז הוא מחדש רישיון רק בעזרת זה שהוא עבר בדיקת ראיה תקינה. למבחן כשירות נהיגה במשרד הרישוי הם נשלחים רק במצב שרופא משפחה מחליט לא לחתום על הטופס הירוק וגם אז חלקם עושים קומבינות ומוציאים טופס חדש והולכים לרופא משפחה אחר...

הבעיה זה לא רק החדות ומהירות התגובה זה שהם סובלים מחולשה בשרירים, חוסר תפיסה במרחב ועוד מחלות שמפריעות לנהיגה(לדוג׳ פרקינסון, דמנציה ועוד...) והייתי עד לכמה תאונות הסיבות שלהם שאותו אדם מבוגר לא הצליח להחזיק את הגה חזק מספיק בכיכר ופשוט עלה על הכיכר ונכנס בעמוד (תגובתו: ״החליק לי ההגה...״) וגם במבוגרת אחת עם דמנציה שנכנסה ברכב חונה מאחורה, לא זכרה את הסיפור בכלל וטענה שהרכב החונה(מכובה, עם אמברקס למעלה) נסע ברוורס ונכנס בה.(זה נגמר בזה שהבן שלה מודע לבעיה והוא שילם על התיקונים...)

מצד שני חברות הביטוח בעניין הזה הרבה יותר יעילות כי נתקלתי כבר בכמה מקרים שחברות ביטוח לא מסכימות לבטח מבוגרים בני 80 ומעלה וזאת הסיבה שהם מפסיקים לנהוג וד״א לאותם מבוגרים יש רישיון בתוקף.

אז לפחות אתה יכול להתעודד כי המצב אצלך הרבה פחות גרוע ממוצע וכן צריכים פה שינוי בחקיקה שמחייב כל מבוגר לבצע מבחני כשירות כל שנתיים ולא חתימה של רופא משפחה על טופס ירוק..

בכל מקרה מציע לך פשוט להתקין מצלמה אלחוטית פשוטה וזולה(בDX יש אחלה אופציות) בחניה ככה שאם פעם הבאה הפגיעה תיהיה יותר רצינית יהיו לך הוכחות כלשהם...ובנוגע פניה למשטרה ? לא נראה לי שהם יעשו משהו בעניין...

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

דור - כאדם שמכיר בני 80+, 90+ וגם 100+ אני יכול לומר לך יש ביניהם צלולים וחדים לחלוטין שיכולים לנהוג בבטיחות מוחלטת, יש כאלה שצריכים הורדה מהכביש. אבל מהסוג השני לא חסרים גם בני 20 +/-

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא דווקא כן העלה :wink:

אגב, זה לא העניין שהפוליש הוריד או לא הוריד. העניין הוא האם זה יחזור על עצמו. ומה עם פעם הבאה באמת הפגיעה תהיה בפח?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם יכולים לראות את התיקון שביצעתי בעמוד הקודם בעזרת פוליש,החלטתי לא להיסחף ופשוט להעביר את זה העלאה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

ואי אני זוכר שרשור קודם שלך שהשכן זרק על הרכב שלך סיגריות, קפה בוץ וגחל של נרגילה...

תגיד מה הולך בבניין הזה? פסיכופטים!

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם
דור - כאדם שמכיר בני 80+, 90+ וגם 100+ אני יכול לומר לך יש ביניהם צלולים וחדים לחלוטין שיכולים לנהוג בבטיחות מוחלטת, יש כאלה שצריכים הורדה מהכביש. אבל מהסוג השני לא חסרים גם בני 20 +/-

אגב שתי האוכלוסיות הללו הכי מסוכנות ובעייתיות על הכביש ומעורבות הכי הרבה בתאונות.

אנשים מבוגרים - בגלל שהחושים כבר לא כתמול שלשום, אנשים צעירים - חוסר ניסיון, בטחון יתר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור - סטטיסטיקה פורמלית בבקשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואי אני זוכר שרשור קודם שלך שהשכן זרק על הרכב שלך סיגריות, קפה בוץ וגחל של נרגילה...

תגיד מה הולך בבניין הזה? פסיכופטים!

זה היה סתם אידיוט ששכר דירה,לא רק אני סבלתי ממנו וזה הגיע למצב שאחד השכנים ריסס לו על השמשה של הרכב.

אבל ברוך שפתרנו.

הפעם מדובר בשכן וותיק שפעם היה בן אדם נורמטיבי והיום הוא פשוט הזדקן,נהיה עיקש,הבריאות שלו התדרדרה הוא פשוט עושה הרס וחורבן עם הרכב שלו.

• תוכן חדש...