Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מידי פעם קורה לי שאני מעביר הילוך מפארקינג לרוורס אני מקבל איזה דפיקה. האם זה קשור לתושבת גיר? כי לאחרונה החלפתי תושבת.

פורסם

אולי בגלל כותרת לא תקינה ?

(איזה רכב? כמה ק"מ? למה החלפת תושבות גיר? האם ה"מכה" היתה קודם ההחלפה?)

ייתכן בגלל תושבות שאינן מקוריות (יש חשבונית בידך ובה יותר פירוט של העבודה + חלקים?)

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום יוסי

אני עם אותה בעיה של מכה בגיר במעבר מפארקינג לרוורס.

לאחרונה נאמר לי שזה נובע מתזמון לא נכון של רצועת הטיימינג ובאמת התופעה החלה לאחר שפירקו והרכיבו לי מחדש את רצועת הטיימינג.

האם גם אתה החלפת אותה לאחרונה או שבמהלך הטיפולים נאלצו לפרק ולהרכיב לך מחדש את רצועת הטיימינג?

פורסם

אכן החלפתי רצועת טיימינג בטיפול האחרון. מה שאמרו לי במוסך, שזה הכי טוב שהם יכולים לסדר. אז פעם הבאה אני אחליט אם כדאי לי לעשות שם טיפולים נוספים...

פורסם

יתכן מאד שזה נובע מכך שכשאתה עוצר אתה מעביר לפארקינג ואחר כל מרים את בלם היד. ואז השיניים של ההילכוים ננעלים. וכשאתה מחזיר לרורס צריך קצת כוח ומכאן הבום.

תנסה לבלום ולפני שאתה מעביר לפארקינג תרים את בלם היד לאחר מכן תעביר הילוך.

פורסם

ידידי צפוניא, מה הקשר לבלם יד ולבום? הדוושת בלם לחוצה בכל מקרה הרכב לא זז מ"מ.

ישנם מספר סיבות שיכולות להביא למצב, תיזמון לא נכון, לחצים בגיר לא תקינים, סל"ד סרק גבוה.

פורסם
ידידי צפוניא, מה הקשר לבלם יד ולבום? הדוושת בלם לחוצה בכל מקרה הרכב לא זז מ"מ.

ישנם מספר סיבות שיכולות להביא למצב, תיזמון לא נכון, לחצים בגיר לא תקינים, סל"ד סרק גבוה.

הוא מתכוון שלודגמה אתה בירידה, משלב P ועוזב ברקס ואמברקס עדיין למטה, יוצא שהגיר מחזיק את הרכב, ואז שתבוא להכניס רברס תרגיש בום קטן,

אבל כאן זה לא המקרה לדעתי, תושבת לא מקורית גם יכולה לגרום לזה, מה שלא הבנתי התושבת הוחלפה לפני הטיימינג או אחרי הטיימינג?

• תוכן חדש...