Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני 3-4 חודשים התחילה בעיה בגיר. במעבר בין הילוך שני לשלישי הגיר מאיץ בפתאומיות ומעלה טורים בהגזמה (מעל 3K) לשניה או שתיים ורק אז ההילוך עובר לשלישי. בעקבות ההתאוצה הזאת נוצרת מין קפיצה במעבר בין ההילוכים. אחרי הקפיצה הזאת בהילוכים גבוהים יותר הרכב נוסע חלק.

בנוסף לזה דולקת נורת בעיה כללית בצבע צהוב. הייתי במוסך מורשה והאיבחון שלו דרך מחשב ידני קטן לגבי הנורה הדולקת היא בעיה במד אויר במנוע. הוא אמר שזה יכול להשפיע על צריכת דלק, אבל זה לא משפיע על גיר.

אשמח לרעיונות בקשר לגיר ו/או מד אויר. אולי למישהו היה ניסיון עם זה בעבר.

בנוסף לזה אשמח להכוונה למכון גירים אוטמטיים אמין מאיזור חדרה-נתניה-תל אביב שבאמת מומחה לגירים ויכול לעשות דיאגנוסטיקה מדוייקת לסוזוקי ויודע להגיע לשורש הבעיה.

תודה רבה

פורסם

אתה מתאר תופעת החלקה, שלרוב זה מסמן כי הגיע הזמן לשפץ את תיבת ההלוכים.

תמתין לקבל המלצות למכונים לגירים אוטומטיים באיזוריך.

פורסם

היה לי בעיה בדיוק באותו אוטו מודל 2006 בעיקרון הגיר צריך שיפוץ אבל ממליץ לך לנסות החלפה של שמן ופילטר אצלי זה סידר את ההחלקה

מילאתי דקסרון 3

פורסם

נסו לבצע הפרדה באבחון בין המנוע לממסרה / גיר.

כאשר המנוע ב ניוטרל (N) ומעלים סיבובי מנוע, האם יש קפיצות באזור ה 3 אלף סל"ד.

במידה ויש קפיצות, צריך לבדוק בעיות ניהול מנוע.(כמו שאמר המוסך שלך)

במידה והמנוע עולה יציב בסיבובי המנוע, לאחר ביצוע הבדיקה מספר פעמים.

נראה כי הבעיה בממסרה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חברים, תודה רבה על המידע ועל ההכוונה.

אתן קפיצה לארז סנטו לראות מה הוא אומר.

אעדכן בהמשך לגבי הפתרונות לבעיה.

מודה לכם על זמנכם

פורסם
בנוסף לזה דולקת נורת בעיה כללית בצבע צהוב. הייתי במוסך מורשה והאיבחון שלו דרך מחשב ידני קטן לגבי הנורה הדולקת היא בעיה במד אויר במנוע.

אתה מתאר תופעת החלקה, שלרוב זה מסמן כי הגיע הזמן לשפץ את תיבת ההלוכים.

לא היית מטפל קודם בגורם שהדליק את נורת התקלה לפני הטיפול בגיר (אם יהיה בכלל צורך) כפי שהמליצו במוסך המורשה? הרי אין כאן החלקה בלבד.

פורסם

דווקא בסוזוקי, אם יש תקלה במד כמות אוויר, הוא "מבלבל" את מחשבי במנוע והגיר, וגורם להחלקות בשילובי הילוכים.

אני לא פוסל את האפשרות שהגיר צריך צריך שיפוץ, אבל קודם כל לפתור את התקלה של מד-כמות האויר.

• תוכן חדש...