Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב חדש ואקבל אותו כבר שבוע הבא,בכל אופן אני מעונין לחדש את ההאספקה שלי ולהשתדרג במידת הצורך-

ההתלבטות שלי היא כזאת-.

זה רכב ראשון שלי עם ריפודי עור ואני מתלבט בין שתי סוגים של "חומרים לשימור העור"

הראשון-מוצר היברדי של CG המספק ניקוי הגנה וטיפוח.

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%95%D7%A8-Chemical-Guys-Sprayable-Leather.html

השני-תכשיר לשימור העור אבל יש צורך בעוד מוצר לפי מה שהם אומרים ולכן השאלה מי יותר טוב (במידה ואני קונה את החומר הזה בלבד בלי חומר נוסף) -

http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%A8%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%97-%D7%A2%D7%95%D7%A8-Chemical-Guys-Leather-Conditioner.html

והתלבטות נוספת היא בין CG G6/סלייק שייןCG /נטורל שייןCG אני אוהב ברק ומראה רטוב אבל לא שומני הנטורל לדוגמא שניסיתי דוגמית שלו נותן מראה מעולה ואפילו רטוב בניגוד למה שרושמים לכן אני מתלבט ואשמח להמלצה מה עדיף מעונין בברק וחומר שיגן על הפסלסטיקה אורך זמן וכמה שפחות אבק שידבק עליו.

אשמח לעזרה ויעוץ תודה

פורסם

אם הרכב חדש מהחברה אני לא חושב שיש סיבה לקנות שני סוגי תכשירים.

כמה יתלכלכו לך כבר המושבים ?

קנה את הSPRAYBLE LEATHER וסע לשלום

פורסם

g6 יתן לך הגנה טובה וברק גבוה.

לגבי אבק, כל המוצרים אותו דבר בנושא, עוד לא נתקלתי באחד שאשכרה דוחה את האבק.

טיפ קטן : מזגן על סירקולציה, כך תשמור את הרכב מאבק.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על ההמלצה היום התחדשתי ב-

Chemical Guys Sprayable לשימור מושבי העור.

והתלבטתי בין הנטורל שיין שאותו ישמתי והייתי מרוצה מאוד לבין הG6 לבסוף בחרתי בנטורל מסיבה אחת פשוטה-אני מעדיף חומר שהוא משחה,קרמי כביכול מאשר תרסיס.

נ.ב גבי תחכה בסבלנות עד ראשון שני ותדע.

ג

• תוכן חדש...