Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאה שסתם עומדת בשכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בשכונה שתי רכבים(אחד BMW) שהם בעצם גרוטאות כבר מספר שנים בלי שאיש נגע ברכבים גלגלים מפונצרים כול דבר שאפשר לקחת מהרכב כמעט לקחו וסתם זרוקים בשכונה תופסים חניה. יכול להיות שהבעלים שלהם מת או משהו בסגנון אחרת אני לא רואה סיבה שבעל הרכב היה כבר מוכר את הרכב מזמן לפירוק. הרכבים לא מפריעים בצורה קריטית ואין ממש מצוקת חניה אבל בכול מקרה אפשר לעשות משהו בנושא? לפנות לעיריה? למשטרה? יכולים לגרור כזה רכב לדוגמה אם הוא עדין בבעלות של מישהו? או שהרכב יעמוד פה עכשיו עוד 100 שנים?

פורסם (נערך)

לפנות לעירייה. יש נוהל מסודר לפינוי גרוטאות רכב, אשר יכול לארוך מספר שבועות ואפילו חודשים, אבל אם לא תתחיל אותו הוא ימשך לעד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין צורך לדווח כרכב חשוד, תפנה לעירייה, תדווח כרכב נטוש. בתור עובד עירייה אני יכול להגיד לך שהטיפול הוא תהליך.

קודם מנסים לאתר את בעלם הרכב, במידה ולא מצליחים על פי לוחית הרישוי לאתר, אז מדביקים התראה לפינוי, ואז ישנו זמן מוגדר להזיז את הרכב. לרב זה משהו כמו 60 יום שמוגדרים על פי החוק, אבל ניתן לאחר או לזרז על פי שיקול דעת.

כל זה תקף במידה ואין לרכב טסט, מה שלפי הסיפור שלך מובהר שאין, ככה שיצאתי מנקודת הנחה כזו.

פורסם

תודה , אנסה לדווח מחר בבוקר לעיריה

לגבי הדגם אני לא כזה יודע אם זה ממש מענין אותך אוכל לצלם מחר בבוקר תמונה ולהעלות לפה :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה דגם מספיק ישן תפרסם גם בפורום אספנות, אולי מישהו יהיה מעוניין לקנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם זה דגם מספיק ישן תפרסם גם בפורום אספנות, אולי מישהו יהיה מעוניין לקנות.

אני מאמין שהיא משנת 2000 בערך

פורסם

גם ליד הבית שלי ישנה BMW M3 E30 שכבר מספר שבועות לא זזה מהמקום.

מעניין מה קורה עם כל בעלי ה-BMW בארץ.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם
אין צורך לדווח כרכב חשוד, תפנה לעירייה, תדווח כרכב נטוש. בתור עובד עירייה אני יכול להגיד לך שהטיפול הוא תהליך.

קודם מנסים לאתר את בעלם הרכב, במידה ולא מצליחים על פי לוחית הרישוי לאתר, אז מדביקים התראה לפינוי, ואז ישנו זמן מוגדר להזיז את הרכב. לרב זה משהו כמו 60 יום שמוגדרים על פי החוק, אבל ניתן לאחר או לזרז על פי שיקול דעת.

כל זה תקף במידה ואין לרכב טסט, מה שלפי הסיפור שלך מובהר שאין, ככה שיצאתי מנקודת הנחה כזו.

60 יום? נדיב. באשדוד לדוד שלי נתנו 14 יום בלחץ אחרי שאיזה שכן שם כמה לבנים ליד הגלגלים שיראה כאילו האוטו "על בלוקים" ודיווח לעירייה.

פורסם
שלום

יש לי בשכונה שתי רכבים(אחד BMW, שתי מכוניות או שני כלי רכב, כך יש לרשום! אבל גם ככה הכל מובן, באמת בקטנה) שהם בעצם גרוטאות כבר מספר שנים בלי שאיש נגע ברכבים. גלגלים מפונצרים כול דבר שאפשר לקחת מהרכב כמעט לקחו וסתם זרוקים בשכונה תופסים חניה. יכול להיות שהבעלים שלהם מת או משהו בסגנון אחרת אני לא רואה סיבה שבעל הרכב היה כבר מוכר את הרכב מזמן לפירוק. הרכבים לא מפריעים בצורה קריטית ואין ממש מצוקת חניה אבל בכול מקרה אפשר לעשות משהו בנושא? לפנות לעיריה? למשטרה? יכולים לגרור כזה רכב לדוגמה אם הוא עדין בבעלות של מישהו? או שהרכב יעמוד פה עכשיו עוד 100 שנים?

לא מפריעים ואין מצוקה?

להנות מהם, לא לעשות כלום!

מפגע בטיחותי, או מצוקת חניה: לפנות לעירייה כאמור.

פורסם
ספר לנו על הדגם של ה BMW בבקשה

בדיוק מה שרציתי לרשום. מחכה לתמונה.

גם ליד הבית שלי ישנה BMW M3 E30 שכבר מספר שבועות לא זזה מהמקום.

M3 E30 שלא זזה?! בושה. צריך לקחת לבן אדם את הרכב!

(אלא אם כן זה בגלל שהיא עוברת פרויקט כלשהו)

אפשר תמונות בבקשה?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כנראה היה כסף לקנות, אבל אין כסף לתחזק, לכן, עם תחזוקה מינימלית ככל שאפשר, או ללא תחזוקה כלל, נוסעים עד שהרכב עוצר ולא נוסע יותר, ואז משביתים את הרכב ונוסעים באוטובוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...