Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2008 VS פיאט פונטו איוו 2011?

nivosh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

צמצמתי את הבחירה שלי לשתי מכוניות: מאזדה 2 2008 דגם דיינמיק 100 אלף ק"מ או פונטו איוו 2010 60 אלף ק"מ

מה דעתכם כדאי יותר למשפחה קטנה מבחינת אמינות, עלות תחזוקה ודלק, בטיחות ושוב - אמינות?

תודה לכל העוזרים...

עריכה אחרונה על ידי nivosh
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניח שאתה מדבר על דגמים אוטומטיים.

למאזדה 2 יתרונות מוכחים בלבד: מנוע חזק יותר, גיר בעל פעולה חלקה יותר(נסעת על הגיר הרובוטי בפונטו?).

בכל השאר אני אעדיף את הפונטו כלומר דלק, בטיחות, רכב טוב יותר לטעמי.

בקשר לאמינות הפונטו נחשב לרכב אמין. הגיר של הפונטו יצריך טיפול בשלב כזה או אחר(החלפת קלאצ' בוודאות), אולי יש כאן מישהו שיכול לשפוך אור בנושא כי הפונטו שאצלנו עוד לא נדרשו לטיפול בגיר. יש לשים לב שהרכב טופל לפי הספר ובמיוחד לסוג נוזל הקירור(אם לא פראפלו אל תקנה!).

המאזדה גם נחשב לרכב אמין. בכל מקרה יש הבדל של 40K ק"מ בין הרכבים ושנתיים בשנתון. אלו שני פרמטרים נוספים שצריך לשקול. האם

מחיר הרכבים זהה?

נראה לי שיעזור אם תפרט תקציב. אולי יש אופציות נוספות שלא שקלת ויכולות להתאים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה להתלבט. למרות שהגיר הרובוטי בפונטו הוא לא שיא האמינות, הרי שיתר הרכב מאוד אמין.

אם אתה משקלל עוד 40 אלף ק"מ לרעת המאזדה (זה שנתיים של נהיגה) + 3 שנים נוספות על הכביש - אתה מקבל עסקה לא משתלמת. הפונטו בגדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני וחבר שלי עמדנו בפני התלבטות דומה לפני שנה. בסופו של דבר בחרנו בפונטו איבו ואנחנו מאוד מרוצים מהבחירה.

מרווחת(המאזדה משמעותית צפופה יותר מאחור) , מאובזרת, נוחה, בטיחותית, צריכת דלק טובה, רכב חדש יותר.

לגבי הגיר הרובוטי, הוא בהחלט מצריך החלפת קלאץ' אחת ל70-100 אלף ק"מ, עדיין לא החלפנו את שלנו ככה שאין לי הרבה מה להוסיף בנושא.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...