Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הסתובבתי, ראיתי, נהגתי- יש 2 מועדמות סופיות (מבקש לא להציע מכוניות נוספות- i30/פורטה/פוקוס- סגור על אחת משתי הבחירות)

מאזדה 3 מודל 2010 או הונדה אינסייט 2010, שתיהן מליסינג, מחיר רכישה דומה (עד 5 א' פער לטובת המאזדה)

נוסע כ- 2,000 ק"מ בחודש, בעיקר בינעירוני לעבודה (כפ"ס- נתב"ג) בבוקר פקק זוחל על כביש 4 בערב כביש די פתוח בחזור

משדרג מגולף ידנית 2002- תחושת שדרוג מובטחת בכל מקרה (מעבר לאומטומט+ 8 שנות מודל)

שיקולים:

1. עלות אחזקה שוטפת ומיעוט כניסות למוסך

2. צריכת דלק

3. נוחות

רשמי ביניים-

בטיחות זהה בשתיהן

המאזדה מרגישה במפנים הרבה יותר טוב, תחושת הגה הרבה יותר טובה ומנוע יותר חזק אבל אוכלת לא מעט דלק

הונדה- 1:17 צריכת דלק בפועל (לפי כל מה שמצאתי ברשת) , תחושה ירוקה (:lol:), מראה מיוחד אבל הגה חסר תחושה, מנוע קצת חלש, מזגן לא מקרר בעמידה (האוטו מכבה את עצמו) ולא רואים כלום במראה האחורית

אשמח לחוות דעת (בעיקר ממי שיש לו אינסייט)

תודה!

פורסם

את כיבוי המזגן ברמזורים אפשר לנטרל על ידי כפתור ה-ECON שנמצא משמאל להגה.

כיול ההגה אכן קל מידי, הדבר שופר במסגרת מתיחת הפנים של 2012.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי הולך עם המאזדה.

עלויות אחזקה לא בשמיים, נכון שצריכת הדלק לא מלהיבה אבל היא גם לא שתיינית כפייתית כמו שאוהבים להציג אותה לפעמים,

מה גם שהכל עניין של צורת נהיגה.

המאזדה לא שיר המרווחת מאחור אבל בניגוד להונדה הרבה יותר עדיפה.

ההונדה יקרה יותר לאחזקה, והעובדה שהיא הברידית קצת מטרידה אותי בכל מה שקשור לחיי הסוללה ועלות החלפתה.

הכסף שהמאזדה ''מבזבזת'' לך בדלק לא מגיע אפילו לשליש עלות החלפת סוללה. תעשה את השיקול.

שלומי.

פורסם

בשונה מטויוטה ששם יש אפשרות הרחבת אחריות על הסוללה בהונדה אין את זה כך שבמידה ונגמרה לך האחריות זה נתון שחשוב מאוד מאוד להשים לב אליו , ואני מדבר אחרי בירור העניין .

• תוכן חדש...