Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי החוק היבש אתה צודק אבל ליאור טוען שבקרוב הוא הולך לייבא טנדר (אספנות) משופר עם מנוע של קורבט !!!

אחרי שהוא יצליח להכניס אותו לארץ אז נתחיל בייבוא של איזה מנטה מטורפת ...

למה לייבא אם אפשר לייצר? :wink:

אני מכיר מנוע 6 ציל' טורי של סנאטור שעומד להיות מושתל באיזו מאנטה.

פורסם
למה לייבא אם אפשר לייצר? :wink:

אני מכיר מנוע 6 ציל' טורי של סנאטור שעומד להיות מושתל באיזו מאנטה.

זה הפרויקט הפשוט ביותר, חוץ מהחלפת רדיאטור ומאוורר המנוע נכנס כמעט ללא בעיות (עדיין לא "פלאג אנד פליי" אבל לא דורש הרבה התאמות בעיקר בגלל רוחבו היחסית קטן של המנוע). יש לי גם אתר שבו מסבירים צעד אחרי צעד איך לעשות את ההחלפה.

להכניס V8 נחמד למנטה זה כבר קצת יותר אתגר (תוספת משקל רצינית לפרונט, בחלק מהמקרים הגבהת המכסה מנוע, מיקום מחדש של כל החלקים מתחת למכסה מנוע מפאת רוחבו של המנוע וזו רק תחילת הרשימה).

כמעט כל מנטה מחו"ל כבר עברה השתלה של מנוע מתקדם יותר מכיוון שהיכולות של הרכב היו גבוהות ביחס למנועים המסכנים שהוכנסו למטה. רק חבל שבארץ כל החלפה כזו היא לא חוקית ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...