Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש (בכל הרצינות) שכל מי שאין לו פייסבוק - ירשום כאן / יציין זאת כאן וכ"כ את הסיבה.

השרשור אינו פתוח כמובן לבעלי פייסבוק (מי ששוקל לפרוש - נשקול את השתתפותו).

מי שיציין את התירוץ הכי ענייני ומוצלח, מדוע אין לו פייסבוק - יזכה בפרס (נפתח לו חשבון פייסבוק-בעל כרחו).

סתאאם, אבל בכל זאת, נגריל איזה פרס (פיתות יבשות או ביצים הכבושות מעשה ידיו של חברינו ניטש... דיברתי איתו - הוא ינדב שתיים-שלוש).

מה שאני מבטיח לכם, הוא שאם זה יזכה להצלחה, ייפתח שרשור נוסף: "אין לי סמארקפון, רק SEND/END ואני מאושר ! "

(שוב - מבקש להיות רציניים {לא כמוני} ולהגיב לעניין. הנושא רציני, כאמור).

1 - 2 - 3 - מת-חי-לים !

לי אין פייסבוק בגלל שאני חושב שזה טיפשי להעלות את התמונות שלך לעיני כל (או לפחות לעיני מי שאתה חושב שהם החברים שלך. עאלק חברים וירטואלים למקלדת. ניסית ללוות מהם 20 ש"ח ?!).

פגיעה בבעל החשבון, יכולה להיות גדולה בהרבה מהתועלת (לא מבין את התועלת שיש בזה. סתם פאן ירוד).

איפה הפרטיות ? ואת מי זה מעניין בכלל ? (איך בכלל ניתן לאפיין את מי שמעלה תמונות כי... משעמם לו או סתם שופוני-יא-נאס...?).

את מי שבאמת חשוב לי - אקח אם כבר לשיחה אישית (או אבקש ממנו כזו, במידה והוא הממונה שלי).

בהצלחה (אם זה ישרוד את הלילה...:roll:)

alfa 156 2.5.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי פייסבוק מאותה סיבה שגם אם אשכח את הטאבלט שלי בכיתה - לא ימצאו שם תמונות ערומקו שלי. את מי זה מעניין ומה גורם לאנשים לחשוב שזה מעניין שאתמול אכלת המבורגר במוזס והעלת את זה לרשת/אתר/איך שזה לא נקרא.

דרך אגב, בצירוף מקרים מדהים, מאתמול אני בעליו של נוקיה 105 חדש. שיחות, סמס, ושעון מעורר...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אנשים שאני רוצה לדבר איתם-אני מדבר איתם ומי שלא אז לא.

זה יוצר מצבים לא נעימים,אנשים מוסיפים אותך ואם אתה לא מאשר ולא עושה לייקים אז זה לא נעים וכו'

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

יש לי בערך 9 חשבונות, רשימת חברים הזויה, אבל בעצם אין לי פייסבוק.

עובד בזה, מה לעשות. בשבילי כולכם רשימת מספרים עם access tokens.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עד לפני שנתיים גם לי לא היה פייסבוק אבל נרשמתי בכדי לקרוא ולהגיב בדף של חובבי הרדיו.

פייסבוק לא מעניין אותי בכלל חוץ מהדף של חובבי הרדיו.

איזה כייף לי :)

פורסם

עד הצבא לא היה לי פייסבוק. כשסגרתי יותר מדי שבתות הבנתי שאני לא מצליח לשמור על קשר רציף עם החברים שלי פתחתי אחד כדי להשאר בקשר עם העולם החיצון מחוץ לבסיס בשעות שבהן לא יכולתי לדבר עם אף אחד מחבריי.

כרגע כל הגדרות הפרטיות שלי בפייסבוק הן על הדרגה הכי גבוהה, אף אחד לא מפרסם על הדף שלי או בשמי כלום. פעם עוד העלתי פעם בכמה חודשים שיר שאהבתי לשמוע כדי לשתף אחרים אך בחודשים האחרונים אפילו את זה כבר אין לי כוח לעשות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אין לי פייסבוק.

אם ארצה לחלוק תמונה עם מישהו - אשלח לו אותה,

אם ארצה להיות חבר של מישהו - אפגש איתו או אתקשר אליו,

אנשים שאני לא בקשר איתם - כנראה יש סיבה לכך. אין צורך בכאילו חברים בפייסבוק,

לא מבין את התועלת בזה.

פורסם

אין לי פייסבוק.

למי יש זמן לעדכן סטטוסים כשכל היום אתה משוטט בקארספורום?

וחוץ מזה, מי שצריך לדעת מה עשיתי ואיפה הייתי, יודע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לי פייסבוק,

כל הסיבות למה לא כבר כתובות מעלי,ועדיין לא מצאתי למה כן...

פורסם

מי שאין לו פייסבוק, אין לו חיים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...