Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי פייסבוק. ב2008 חבר רחוק ביקש שאשלח לו תמונות של הבת שלי. אמרתי זה הרבה מגה-פיקסלים, אמר לי "שטויות, פתח חשבון פייסבוק, תעלה את זה ואני רואה תוך חמש דקות..זה מגניב, שמתי תמונות של כל החברה עוד מהלימודים.."

פתחתי, העליתי תמונות, ראיתי תמונות, אחרי שבועיים אקסית ישנה שמה לי שם הודעה..מאז החשבון סגור.

לשיתוף תמונות ושמירה על קשר יש מספיק מדיות.

לשריפה איכותית של זמן פנוי יש קארס פורום..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עד לפני חודשיים היה לי פייסבוק.

פשוט הגיע השלב שנמאס לי מהגזענות, טמטום והתלהמות, אז העדפתי למחוק.

הרגשתי שאני נכנס יותר מדי לשם, ושורף כמעט שעה כל יום על השטויות שאנשים מפרסמים.. עוקב אחרי פוסטים שלי ושל אחרים.. מה לי ומה לכאב הראש הזה.. אמרתי תודה ונפרדנו.

ממש ככה. האתר הזה מיצה את עצמו די מהר ומאז הכניסה אליו הייתה בעיקר מתוך הרגל, סתם כי הוא במועדפים...

היום ניקיתי את כל המידע שהעליתי ועשיתי גם כן DEACTIVATE.

איחלתי לצוקרברג בהצלחה בכל אשר יפנה :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...