Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי פייסבוק פרטי כי יש לי גוגל+, שלמעשה זה אותו עיקרון רק פחות המוני ויש בו פחות בהמיות, וגם שם זה רק משפחה וחברים לעבודה.

כן יש לי פייסבוק לצורך עבודה, שמירת קשר עם אנשים איתם אני בא במגע בעבודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אין לי פייסבוק וגם לא יהיה. מי שאני מספיק חשוב לו יטרח ויתקשר לאחל לי מזל טוב ביום הולדתי. לא רוצה שיכתבו לי על הקיר ברכות ריקות מתוכן, זה עלוב בעיני. אני מעדיף לא לקבל כל התייחסות מאשר לקבל "ברכה" כזאת.

אני מרגיש בר מזל על החברים שזכיתי בהם. לא מעט מהם, אגב, חסרי פייסבוק ממש כמוני. אני לא צריך חברים שיעשו לי לייק - אני צריך חברים שאני יכול לדבר איתם, לשבת איתם על כוס בירה או צלחת חומוס. חברים אמיתיים כאלה, לא וירטואליים.

אני פעיל במספר אתרים וחוגים חברתיים. יש לי טלפון חכם, דואר אלקטרוני, סקייפ, וייבר ו- וואטסאפ. כל מי שרוצה להשיג אותי ישיג אותי. לא צריך פייסבוק בשביל זה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לי פייסבוק כבר 9 חודשים. יום בהיר אחד (לא בדיוק בהיר, זה היה ינואר 2014), החלטתי שאני עושה DEACTIVATE והוא עדיין סגור מאז.

למה? הרגשתי שאני נכנס יותר מדי לשם, ושורף כמעט שעה כל יום על השטויות שאנשים מפרסמים.. עוקב אחרי פוסטים שלי ושל אחרים.. מה לי ומה לכאב הראש הזה.. אמרתי תודה ונפרדנו.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לכל מי שאין פייסבוק, איך זה שאתם יודעים בדיוק מה קורה שם כולל תיאור קטגוריות טוב יותר ממי שכן יש לו?

למשל לי אין טויטר/אינסטגרם ואין לי מושג קלוש אפילו מה צבע האייקון שלהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מניח שחסרי הפייסבוק המסכנים, נחשפים אולי לפייסבוק של קרוביהם (שימוש באותו מחשב למשל...)

חוץ מזה לכמה היה פייסבוק בעבר והם יודעים מה זה.

אלו הכי מסוכנים.

סוכנים כפולים :)

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לכל מי שאין פייסבוק, איך זה שאתם יודעים בדיוק מה קורה שם כולל תיאור קטגוריות טוב יותר ממי שכן יש לו?

למשל לי אין טויטר/אינסטגרם ואין לי מושג קלוש אפילו מה צבע האייקון שלהם

נו באמת, זה כמו שלא הייתה לי טלוויזיה כמה שנים-

זה אומר שלא ידעתי איך נראית טלוויזיה?

לחברים הקרובים שלי אין פייסבוק (אם היה אז אולי הייתי שוקל),

אבל למשפחה יש (הורים אחים אחיינים ודודים כולי) וזה מספיק בשביל לדעת שזה לא בשבילי.

פורסם

חולגי, למרות שאתה מנהיג המורדים ואני גם אומנם הצטרפתי אל כוחותייך,

אבל חשבתי על משהו;

אני חושב שזה רעיון די נחמד לפתוח דף פייסבוק למשל

לילדים (אם ישנם כאלה ) שלך.

דרך חמודה ומקורית לתעד את הגדילה שלהם.

כמובן שהפרופיל חסום לכל ולעין שלך בלבד.

בבוא היום כשהם יגיעו לגיל מצוות או אנערף, תן להם את הססמא לבונקר

ושימשיכו הם משם.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, כאילו שהילד שלך ירצה פרופיל שיש בו תמונות של ברית המילה שלו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בשביל לתעד גידול ילדים בלי הפצה המונית המציאו את וטסאפ.

אה, רגע, אופס, פייסבוק קנו את ואטסאפ...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תראה לוקו - פייסבוק הילדים פתחו בלי לשאול אותי (אחרי שידעתי מזה, גם יידעתי אותם לגבי הסכנות שטמונות בכך). הם לא היו צריכים אותי ומה שאתה מציע לא היה מעניין אותם (לדעתי).

בהתחלה - היתה אצלם התלהבות רבה שדעכה כמובן (מאוד) במשך הזמן.

הגישה שלי (שאולי קצת עקומה, אבל ככה אני) - שאיני מתכוון להשתמש באותו כלי (פייסבוק), שאיני משתמש בו (בכלל בכלל לעצמי) גם לתיעוד גדילת הילדים.

בשביל זה יש מצלמה וטלפון, ומגבים אחת לכמה זמן את החומר על כונן חיצוני.

פייסבוק בשבילי זו כקליפת השום. גם ככה ההתלהבות של כולם תעבור מתישהו לאופקים אחרים (ומקווה שיותר מוצלחים). זו מודה. לטעמי - לא מוצלחת.

(לדוגמה לתפיסתי - לי אין בעייה לשטוף כלים ובכמויות, ידנית, כן ? אני גם נהנה מזה. אבל אשתי שתחייה, רצתה מדיח. הבהרתי לה שאין לי התנגדות למוצר ולרכישתו, שלי נראה אמנם ממש מיותר, אבל שתקנה, ושתתפעל אותו בעצמה. כלומר - אני לא אעזור לה בזה, ומצידי שעד שיתמלא {כי לפעמים אני שוטף ידנית} - שיעמוד ויסריח. זה מין "הכל או לא כלום". ולפעמים זה גם מסריח כמובן... :-D).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא עדיף פשוט לקנות מצלמה טובה, לפתח את התמונות (היום אפשר להדפיס גם בבית על נייר איכותי) ולהכין אלבום שיהיה נחמד להסתכל בו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חולגי סתם בדודא לשטיפת כלים, נסלח לו.

כשאני אומר "תיעוד" הכוונה היא לא רק לאיזו תמונה

אלא גם האפשרות לרשום איזה סטטוס מנציח פה ושם כולל עוד פיצ'ים בתוכנה שאני בטח לא מכיר אבל

הם בטח קיימים שם.

Gn'f'R

פורסם
תראה לוקו - פייסבוק הילדים פתחו בלי לשאול אותי (אחרי שידעתי מזה, גם יידעתי אותם לגבי הסכנות שטמונות בכך). הם לא היו צריכים אותי ומה שאתה מציע לא היה מעניין אותם (לדעתי).

בהתחלה - היתה אצלם התלהבות רבה שדעכה כמובן (מאוד) במשך הזמן.

הגישה שלי (שאולי קצת עקומה, אבל ככה אני) - שאיני מתכוון להשתמש באותו כלי (פייסבוק), שאיני משתמש בו (בכלל בכלל לעצמי) גם לתיעוד גדילת הילדים.

בשביל זה יש מצלמה וטלפון, ומגבים אחת לכמה זמן את החומר על כונן חיצוני.

פייסבוק בשבילי זו כקליפת השום. גם ככה ההתלהבות של כולם תעבור מתישהו לאופקים אחרים (ומקווה שיותר מוצלחים). זו מודה. לטעמי - לא מוצלחת.

(לדוגמה לתפיסתי - לי אין בעייה לשטוף כלים ובכמויות, ידנית, כן ? אני גם נהנה מזה. אבל אשתי שתחייה, רצתה מדיח. הבהרתי לה שאין לי התנגדות למוצר ולרכישתו, שלי נראה אמנם ממש מיותר, אבל שתקנה, ושתתפעל אותו בעצמה. כלומר - אני לא אעזור לה בזה, ומצידי שעד שיתמלא {כי לפעמים אני שוטף ידנית} - שיעמוד ויסריח. זה מין "הכל או לא כלום". ולפעמים זה גם מסריח כמובן... :-D).

לפייסבוק יש שיטה טובה לשמור על עצמה רלוונטית- היא פשוט קונה כול דבר שמאיים על הפופולריות שלה. זה קרה עם אינסטגרם וגם עם וואטסאפ.

פורסם

אם זו השיטה של פייסבוק להשאר מעודכנת ככה (בקנייה של מתחרות) - לדעתי היא לא תשרוד הרבה זמן (אבל בעולמנו - מי יודע. אולי מחר הוא תקנה את אלפא רומיאו...).

ותיעוד תמונות - לא הבנתי למה אני צריך אתר (ציבורי) לשים אותן בו.

מצלם בשביל עצמי והמשפחה הממש קרובה. לא מספיק ?

לי כן.

עריכה - לעניין שטיפת הכלים ופייס - התכוונתי שאילו נושאים שבהם אצלי זה שחור או לבן.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...