Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה - 25ל-20K בטווח הזה

ידני/אוטומט - רק אוטומט

נפח מנוע - לא משנה לי..

קטגוריה עדיפות לרכב קטן

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) - ..

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - ..

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2002+

חדש/משומש - משומש לצערי

מספר מקומות ישיבה - לא חשוב

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) -

דרישות של צריכת דלק - לא חשוב

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) - לא יותר מ10K לשנה

מה הצרכים מהרכב -

מצאתי שני מכוניות בטווח הנ"ל, הונדה גיאז שנת 2002 עם קילומטראז 247000 יד 2 (הקודמת זה ליסינג), ב20000 (לפני שהתמקחתי איתו)

טויטה יאריס שננת 2002 עם קילומטראז 250000 יד 2 (לא ידוע לי האם יד ראשונה זה ליסינג), ב21000 לפני התמקחות?

האם יש אוטו בטווח הזה שעדיף ללכת עליו? חשבתי על סוזקי ספלאש, אבל קשה לי להאמין שאני אמצא בטווח מחירים שאני רוצה

תודה

פורסם

יונדאי גטס או דייהטסו סיריון מ-2006 ומעלה אם תצליח לדחוק לתקציב שלך.

שני הרכבים שמצאת ישנם ונסעו המון!

בתקציב שלך תוכל לרכוש גטס 2008 שתהיה חדשה ב-6 (!!!) שנים מהיאריס והג'אז.

פורסם

בתקציב הזה תשיג סוויפט מקומטת.

מצטרף לגטס ומוסיף פונטו ספייס או בתקציב טיפטיפה יותר גבוה אז פונטו גרנדה.

רכבים אמינים, אחזקה זולה וחסכוניים בדלק (הגטס קצת פחות אבל מאוד אמינה).

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני אוסיף לרשימה דיההטסו YRV וסוזוקי איגניס.

לדעתי היאריס והג'אז מהוות תמורה גרועה לכסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

בתקציב שלך אין אף סיבה שבעולם לרכוש רכב זקן בן 12 שנה.

אולי אפילו שווה לך לחכות עוד קצת שהיונדאי I20 החדשה תגיע לישראל ואז המחיר של ה I20 הישנות יירד מן הסתם ותוכל לרכוש I20 מאובזרת מאוד, בטיחותית ומשנתון מתקדם הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

לדעתי לרכוש רכב קטן עם קילומטראז כמו שאתה מספר- זה לקנות חתול בשק, עם צפי לתיקונים יקרים. אלו רכבים שעשו את שלהם, בפרט שאלו רכבי מיני, שמלכתחילה לא נבנו בצורה חזקה, עם מנועים חלשים יחסית.

בשביל מה לך הכאב ראש הזה?

תחסוך עוד כסף או שתיקח הלוואה ממכרים ותיקח לך רכב שנסע כמאה אלף ק"מ, בתנאי שהוא שמור ומטופל. רכבים עם קילומטראז כמו שאתה מציין אלו רכבים לשאנשים שיש להם ידע טכני לטפל ברכב, או כאלה שהכינו מראש תקציב מיוחד לתיקונים יקרים.

חבל לך.

בהצלחה

• תוכן חדש...