Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסיקו מזה מה שנראה לכם. לפני ארבעה חודשים בערך שלחתי פניה לאירו-אסיה דרך האתר שלהם, עד היום לא זכיתי לשום התייחסות.

הפניה הייתה בעניין רצועת עור של סרטינה שהופיעו סדקים בצידה הפנימי אחרי חודש.

אני יודע שכתוב באמנת השירות שכלום לא באחריות חוץ מהמנגנון עצמו, בכל זאת לדעתי יש מקום לטיפול אם בתוך חודש הרצועה מגיעה לכזה מצב,

וגם אם לדעת היבואן אני טועה, לפחות שיגיד לי את זה.

ניסים, יש שען נחמד בקניון הנגב מול באג, עשה עלי רושם טוב בפעמים שנעזרתי בו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
sergo, אתה סתם מחפש את היבואן שבמקרה אירו אסיה הם בין היבואנים המכובדים בארץ (אין לי קשר אליהם, גיסי בדיוק החזיר רולקס לתיקון במסגרת האחריות וטיפלו בו מצוין), תריץ גוגל על הנושא של הסטופר גם לי יש סרטינה וכמו שאתה מכוון את המחוגים אתה יכול לכוון את הנקודת התחלה של הסטופר.

בארץ התרגלו להאשים את היבואן ושקונים שעון ב-2-3K לא קוראים את ההוראות שמגיעות איתו ומפה מתחילה הבורות של פאק בשעון.

תותח אתה!

לא חשבתי בכלל על האפשרות הזאת.

הסתכלתי בחוברת (נראת כמו ספר טלפונים פצפון) הוראות השימוש וזה באמת מוסבר שם. תוך חצי דקה סידרתי את הבעיה!

עכשיו זה באמת מעניין שבמעבדה לא סידרו את ה"תקלה" הזאת, שהם עצמם "יצרו" מלחתחילה.

בהחלט רמה מקצועית מהגבוהות, אם לא "ה" :?

פורסם

כמו כל מקום, יש אנשים מקצועיים ויש אנשים שפשוט באים לעבודה וראש קטן. את אותם אנשים יש בכל עסק.

כנראה אתה נפלת על מישהו במעבדה עם ראש קטן שגם בעצמו לא מבין וכרגיל במדינת החפיפניקיות הבנאדם הזה ימשיך לעבוד שם.

גם אצלי הסטופר לפעמים יוצא מאיפוס אין לי מושג מאיזו סיבה, מתעצבן אבל בלית ברירה מסנכרן מחדש.

פורסם

יש לי שני שעונים של סרטינה בבית , אחד מעולה והשני (DS PODIUM SQUARE CHRONO) פשוט ביזיוני,

מערכת הכרונו תוקנה פעמיים במעבדה המרכזית של היבואן ועדיין לא עובדת כלל (וכן, אני יודע לכוון את מיקום המחוגים - כשהם עובדים).

אני פשוט אתן להם צ'אנס נוסף לבדוק אותו בפעם הבאה שאני בתל-אביב (אני מהקריות) - בלי קשר , לא קונה יותר שעון שלהם.

אהנה מהשעון שיש לי שלהם שעובד היטב (באמת היטב, למרות מה שעבר ועובד ביום יום) אבל לא ארכוש אחד נוסף.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
sergo, אתה סתם מחפש את היבואן שבמקרה אירו אסיה הם בין היבואנים המכובדים בארץ (אין לי קשר אליהם, גיסי בדיוק החזיר רולקס לתיקון במסגרת האחריות וטיפלו בו מצוין), תריץ גוגל על הנושא של הסטופר גם לי יש סרטינה וכמו שאתה מכוון את המחוגים אתה יכול לכוון את הנקודת התחלה של הסטופר.

בארץ התרגלו להאשים את היבואן ושקונים שעון ב-2-3K לא קוראים את ההוראות שמגיעות איתו ומפה מתחילה הבורות של פאק בשעון.

אני ממש מופתע שזה קרה לי. אני דווקא קורא הוראות הפעלה כפייתי אבל הפעם נפלתי כמו ילד במלכודת ה- RTFM. יש לי Swatch Irony Chronograph ישן שחזר מהחלפת סוללה כשמחוג השניות לא מאופס. כבר חשבתי לחזור לחנות אבל ההודעה שלך מנעה את הביזיון. עשיתי עכשיו חיפוש ברשת ומצאתי את חוברת ההפעלה המתארת את תהליך האיפוס.

פורום אוף טופיק הוא פנינה!

פורסם

ברשותי שעון טיסו מקורי למהדרין שרכשתי לפני שלוש שנים בחנות היבואן בפתח תקווה. אני מאוד מרוצה ממנו וכן הוא גם עשה לי קצת צרות והטיפול שם היה משביע רצון. בפעם הראשונה (ובאשמתי) נגרם נזק לפין שמחזיק את הרצועה לגוף השעון,תוקן באחריות ללא עלות. פעם שנייה הדבקת הטבעת לשעון גם ללא עלות, ופעם שלישית שהאחריות נגמרה זה החלפת סוללה ואטימה בעלות של 150 שח. יש לציין שיש להם נוהל בדיקת מקוריות ע"י קבלה שכתוב שם את המספר הסידורי,או באמצעות הכרטיס המצורף עם השעון ברגע הקנייה ששם גם כתוב המספר. תמיד שלחתי אותו עם הכרטיס וגם פתחו קריאה על שם הקבלה וזאת כדי לאמת נתונים כגון מס טלפון,תאריך רכישה תוקף אחריות ועוד.

בכל הפעמים טיפלו בי צוות מקצועי, והשעון תוקן כבר יום למחרת ובבוקר דאגו לעדכן אותי במתרחש,עלויות וכו.

אנחנו קונים שם שעונים כבר למעלה מעשור ומרוצים מאוד.

יש לציין כי אין לי שום קשר במישרין או עקיפין או מישהו משלם לי כדי שאתן חוות דעת טובה. הכל על סמך ניסיון וגם לפני השעון הזה היה לי שעון שתוקן באותה מעבדה של רולטיים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לדעתי הגיע הזמן לשנות את כותרת השרשור.

אין כאן שירות ביזיוני, אף חברה לא יכולה ולא צריכה לתת שרות למוצר מזויף.

יש כאן עוול לחברה וכל מי שרואה את הכותרת מתרשם בצורה שגויה מן האמת.

פורסם

שמחתי לעזור לכל מי שעזרתי :)

דרך אגב גם אני לא מרוצה 100% מהסרטינה יש לו לפעמים בעיות, אבל אחותי אומרת שיכול להיות שהשעון שכב הרבה בחנות ופשוט הסוללה חלשה.

פורסם (נערך)

ניסיתי לפנות למקומות אחרים לצורך תיקון, באף מקום לא היו חלקים, החזרתי את השעון בחזרה ליבואן שוב דרך אימפרס, בתקווה שמדובר בטעות מהפעם הקודמת. השעון הוא מתנה ממפעלי ים המלח

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...