Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לשנות מקצוע ולהתעסק במכונאות ודיאגנוסטיקה לרכב, עפ"י מה שהבנתי מבדיקות שערכתי: יתרון משמעותי יהיה למי שילמד מכונאות ויעבור לדיאגנוסטיקה.

ביררתי לימודים במכללה הטכנולוגית לרכב של איגוד המוסכים - הוצע לי קורס חדש שנקרא "יסודות הרכב המודרני" שבמסגרתו לומדים יסודות של מכונאות, חשמל ודיאגנוסטיקה ואורכו 200 שעות לימוד, הלימודים כוללים שיעורים תיאורטיים וגם מעשיים.

איני בטוח כי ברצוני להירשם לקורס זה מכמה סיבות:

1. זה המחזור הראשון של הקורס ואני לא בטוח שאצליח למצוא עבודה בתחום אחריו.

2. הקורס הוא לא קורס הסמכה וכל אחד יכול להירשם אליו ללא ידיעות קודמות בעולם הרכב - אינני מומחה בשום תחום אך יש לי הבנה בסיסית בעולם הרכב והנני מכיר חלקים בסיסיים ברכב.

אשמח לשמוע על מקומות לימוד נוספים המציעים קורסים או דרכים אחרות שמאפשרות כניסה לעבודה בתחום הדיאגנוסטיקה והמכונאות.

תודה מראש לכל המגיבים והמשך שבוע נפלא.

under construction...

פורסם

אני חושב לפי דעתי,שעדיף לך להתחיל ללמוד אוטוטרוניקה ולאחר מכן אתה יכול ללמוד דיאגנוסטיקת רכב.

או לסירוגין הנדסאי מכונות רכב במכללת עתיד שגם שם לומדים אוטוטרוניקה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא בהכרח ממקום עבודה, מי שאוהב את התחום ועובד בו התחיל בד"כ בגיל צעיר, לעבוד על הרכב הפרטי, ללמוד באופן עצמאי

ולרכוש ידע מתוך נטייה לתחום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אני חשבתי להרשם לקורס הזה במכללה של איגוד המוסכים.

אבל הם מושכים אותי באף כבר 3 חודשים, כל פעם אומרים שהקורס תכף נפתח, ואז דוחים עוד קצת בטענות שונות ומשונות.

אם ככה מתנהלת שם ההרשמה לקורס אני לא בטוח שכדאי ללמוד אצלם...

• תוכן חדש...