Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוסק מורשה ואני עובד עם רואה חשבון שאני מרוצה ממנו מאוד.

בעיה אחת - אני עושה בעצמי את הדיווחים למע"מ, שומר אצלי את כל המסמכים, קלסרים על גבי קלסרים, ובכל זאת משלם לו 2400 ש"ח בשנה, לא כולל תשלום נפרד על דוח שנתי.

על מה אני משלם בעצם ?

האם התשלום מוגזם ?

האם רואה חשבון אחר (מקצוען באותה מידה) יקח פחות עבור לקוח שבכלל לא מגיע אליו לפגישות, ומתנהל איתו רק בטלפון, חוץ מפגישה אחת לדוח שנתי ?

אשמח לשמוע דעות.

פורסם

450 ש"ח לחודש, הכל כולל הכל.

דיווחים, הנה"ח, דו"ח שנתי, משכורות.

תשלומים לרשויות, (ביטוח לאומי מע"מ מס הכנסה).

וכל הקלסרים אצלו.

פורסם

לבטל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחיר סביר.

תסתכל על זה ככה: זה כמו תשלום ביטוח לזמן שלך :-)

מספיק שתאבד חצי יום עבודה בגלל טעות באיזה טופס כדי שיהיה שווה לך להיעזר ברו״ח.

באופן תיאורטי יכולתי להגיש הכול לבד בזמנו (כשעוד הייתי עוסק פטור)

אבל אחרי שאיבדתי שעה בחישובי נקודות זיכוי למיניהן על אישה, ילדים וחתולה

בנבכי הדף השלישי בטופס המי-יודע-כמה הבנתי שיהיה לי יותר זול להעביר את הכאב ראש למישהו אחר.

ואכן, במועד הגשת הדו״ח באמת התגלו לי דברים שלא ידעתי על קיומם.

תסתכל על זה ככה (2): אתה מוכן לתת לרו״ח שלך סיבוב על עמדת הדיג׳יי באירוע הקרוב?

מה הסיכוי שהוא יבצע איזו שהיא טעות פטאלית?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה עושה את החשבון הכלכלי לפי מספר פגישות? מוזר.

אני משלם כ300 לחודש לא כולל דוח שנתי של 1400 שח.

אין הגבלה למספר הביקורים,פגישות,טלפונים,שאלות, ולהכנס למשרדו לשתות קפה ולעשות פיפי.(קקי לא ניסיתי...):-D

במידה ויש חקירה במס הכנסה או מע'מ הוא אמור להתלוות איתך לחקירות וכמובן שזה תשלום נפרד וגדול.תלוי במספר השעות שם.

עם שלי אני עובד כ11 שנה.האם אני מרוצה ממנו? לא יודע.בעיניי הוא אידיוט ומפעם לפעם אני גם מוצא טעויות אבל הבחורה שתחתיו עימה אני עובד-עושה את עבודתה נאמנה וזה מאזן לי את הרצון לחפש מישהו אחר.

אם הרואה חשבון שלך מקצועי ונותן לך תחושת ביטחון מספקת בעבודה השוטפת ובבוא היום שאולי יציקו לך ברשויות-שם יהיה מבחנו למנוע ממך אי-נעימויות .

ליאור

• תוכן חדש...