Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לך משהו לגבי אם יהיה ידני או לא? זה שיש בחו"ל זה ידוע..השאלה אם יימכר בארץ (או שצריך הזמנה מיוחדת וכו')

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

  • תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

קודם כל צריך להיזהר שלא נתקע לעצמנו גול עצמי, אם הם יראו שיש יותר מידי התעניינות הם יכולים להעלות את המחיר, ואנחנו לא רוצים שזה יקרה.

המחיר המקובל לדעתי לדגם ה- 3 דלתות ידנית מאובזרת הוא עד 155 - כאשר הכנסתי למחיר גם את עליית המס הצפויה בינואר ועניין המנוע הגדול יותר (שימו לב שהדגם האוטומטי לפני מתיחת פנים עלה 155).

בכל מקרה שיידעו שיש עוד מתחרים חדישים כדוגמת הפיג'ו 208GTI, הפורד פיאסטה ST ועוד מעט גם אופל קורסה OPC וכ'.

 

לשאלתך, בכל האתרים באינטרנט טוענים שהרכב יגיע ברבעון הראשון של שנת 2015. בוואלה רכב בכתבה של קובי ליאני היה כתוב שהוא יגיע בין אפריל ליוני.

בחודש שעבר כשקפצתי לסוכנות גם דובר על אפריל פלוס מינוס. לאחר שבועיים כשהתקשרתי לסוכנות בתל אביב הנציגה גם דיברה על טווח התאריכים הנ"ל, אבל בשורה התחתונה אף אחד לא רוצה להתחייב וכולם אומרים "בערך", "משוער" וכ'. בכל מקרה אני לא מחכה לנצח באי וודאות, מילא אם היו נותנים לפתוח הזמנה עכשיו ידעתי שאני מקבל את הרכב בתאריך X, המחיר Y והאבזור Z. אבל לחכות עוד חצי שנה באי וודאות מוחלטת זה לא יקרה.

 

עריכה - אופיר, אם הם לא ימכרו את הידני הם עושים טעות גדולה, פה זה לא הגולף המשפחתית שברור שהרוב יימכרו האוטומטיות, פה זאת סופר מיני וחייב ידנית. בשבילי אך ורק ידנית.

עריכה אחרונה על ידי stio
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש המון סרטונים שלו ביוטיוב, אבל יש שמועות חזקות שהם הולכים להפקיע מחירים בצורה כזאת שלא יהיה כדאי לקנות, כי הם חושבים שיש להם ביצת זהב ביד.

לצורך השוואה הפיג'ו 208GTI עולה באוטודיל 143 עם 0 ק"מ וללובינסקי עד לא מזמן היה מבצע ב- 145K ש"ח חדש לגמרי.

 

אני לא רואה איזו סיבה יש לשלם על הפולו הידנית מעל 150-155K ש"ח. על זה צריך להוסיף גם ביטוחים (הדגם היוצא עלה 155K לאוטומטית! ויש בניהם הבדל של 7 אלף שקל באירופה).

 

לגבי הנסיעה שלו צריך לעשות נסיעת מבחן, אני מקבל את ההערות של חברי הפורום במשך כל השרשור שחייבים לעשות נסיעה, אבל מי מבטיח שיהיה רכב הדגמה?

 

גם לגבי הגיר הידני הם לא יודעים מה הם הזמינו, כל פעם טוענים משהו אחר. פעם לא יהיה ידני, פעם אולי יהיה, פעם יהיה בטוח במיליון אחוז... אז אני כבר לא יודע לאיפה להאמין.

 

אני חושב שהדבר היחיד הבטוח ברכב הזה הוא שעון החום שזה קו אדום וקריטי - אבל אני מבין שזה אבזור בסיסי ב- GTI.

פורסם

ממי היית קונה את הפיאסטה? דלק מוטורס לא רוצה לייבא.

 

איילון מוטורס ייבאו כמה חתיכות של ה- ST, אבל אין מאיפה להתרשם - אי אפשר לעשות נסיעת מבחן, אי אפשר להסתכל בכלל על הרכב כי אין אותו בתצוגה... היית קונה רכב כזה מיבואן מקביל בלי להתרשם ממנו?

 

ועזוב שאין לו מד חום מנוע, אבל כנראה אני הוא החולה נפש היחיד בעניין הזה, למרות שכבר נתקלתי בכתבה על הדאסטר בה נטען שמד חום המנוע בולט בהיעדרו... הופתעתי. כתב חכם.

פורסם

המחיר של הפולו המחודשת עלה מעט, לכן ייתכן שתהיה עלייה במחיר ה-gti.

 

אני מהמר על 160-165 לדגם האוטומט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ממי היית קונה את הפיאסטה? דלק מוטורס לא רוצה לייבא.

 

איילון מוטורס ייבאו כמה חתיכות של ה- ST, אבל אין מאיפה להתרשם - אי אפשר לעשות נסיעת מבחן, אי אפשר להסתכל בכלל על הרכב כי אין אותו בתצוגה... היית קונה רכב כזה מיבואן מקביל בלי להתרשם ממנו?

 

ועזוב שאין לו מד חום מנוע, אבל כנראה אני הוא החולה נפש היחיד בעניין הזה, למרות שכבר נתקלתי בכתבה על הדאסטר בה נטען שמד חום המנוע בולט בהיעדרו... הופתעתי. כתב חכם.

 

דיברתי מנקודת מבט של אירופאי, קהל היעד הרחב יותר של פולקסווגן.

אם להתייחס לארץ, גם ה OPC עדיפה לטעמי.

פורסם

אם נתיחס ל OPC ול GTI הקודמות, ה OPC הרבה יותר הארדקורית בעוד ה GTI היא אולראונדרית.

כל אחד עם העדפותיו יקנה מה שמתאים לו יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
אם נתיחס ל OPC ול GTI הקודמות, ה OPC הרבה יותר הארדקורית בעוד ה GTI היא אולראונדרית.

כל אחד עם העדפותיו יקנה מה שמתאים לו יותר.

 

במה הפולו *GTI* אולארנדורית בדיוק? היא לא משפחתית, היא לא מהנה לנהיגה כמו הST. ממשיכה את הקו השמרני והמשעמם לטעמי של פולקסווגן. אני לא רואה בדיוק את קהל היעד שהפולו GTI פונה אליו, מי שמחפש התפשרויות ולא מעניין אותו מה נמצא לו תחת מכסה המנוע יקח את הגולף במחיר דומה(לא GTI), וכל חובב רכב אחר שמחפש סופר מיני קטנה יעדיף את המתחרות שלה, שעדיפות בהרבה, הן מבחינת חווית הנהיגה והן מבחינת המחיר.

אולראונדרית מוצהרת היא הגולף GTI, שעליה אין מה להתווכח. מציעה את החבילה הכי טובה לטעמי לכל אדם בעל משפחה שבמקרה חובב נהיגה(בטווח המחיר). אבל הפולו? לא רואה את המטרה שלה.

עריכה אחרונה על ידי amit94
פורסם

כמה שאתה טועה,עמית.

לפי מבחנים בחול כבר ידוע פחות או יותר שהפולו מאוד קרובה (הכי קרוב מאי פעם) ל GTI גולף.

וזה אומר,"אולאראנדרית".

אבל פוטנציאל שיפורים אדיר.

והסיבה היחידה שמכרו פה את הפולו 1.4 GTI בעלת הגיר הבעייתי(DSG7),הוא רק בגלל מחיר נכון!!!

אז אם בצמפיון רוצים למכור? עדיף להם להישאר באותה מתכונת מחיר ,אחרת ישארו להם במחסנים

הרבה רכבים.

פורסם

היבואנים החזירים לא מורידים את מחיר האירופאיות למרות הירידה המשמעותית בשער האירו. לstio הייתי לוקח את הפייסטה ST גם ללא נסיעת מבחן! בטח מול מה שמתחרה מולה .וגם כמעט עשיתי כך , בסוף נפל מסיבות שלא קשורות לרכב.

פורסם

יש אנשים שמוכנים לשלם יותר על פולקסווגן, כי בעיניהם פולקסווגן הוא מותג פרימיום איכותי

בדיוק כפי שסיאט איביזה וסקודה פאביה יתומחרו פחות מפולו עם אותם המכלולים, כך גם פולו gti תתומחר לעומת מקבילותיה לקבוצה.

 

גיא, תהיה בריא עם שעון חום המנוע... הייתה בבעלותך פיאט שבעליה הקודמים הזניחו אותה וגרמו לה נזק, אז כנראה שיש לך טראומה שקשורה לנושא. גם לי התחממה מיצובישי לנסר בת 9 באמצע כביש החוף ואבא שלי התעצבן שלא לקחתי את רכב החברה שלו. :oops:

כשאתה קונה רכב מודרני, מהסוכנות, מכיר את ההסטוריה שלו ומטפל בו כמו שצריך, אתה יכול להיות רגוע בעניין חום המנוע.

שחרר קצת, לא נראה לך שאתה מגזים?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

התחממה לי 200 פעם. כל פעם כשהייתי נוסע בעליה הייתי מסתכל עם עין אחת על השעון הימני של החום. תמיד שמתי לב בזמן ועצרתי בצד וכיביתי מנוע.



תרמוסטט דפוק פעמיים, יוניט למאוורר, רדיאטור סתום, אח"כ החלפת רדיאטור לאחר ניסיון כושל לעלות את העליות של הקסטל, אח"כ היתה נזילה מהצינור העליון של הרדיאטור, בתחילת 2008 נסעתי בעליות של משמר העמק וקליק... כל המים עפו החוצה כי התרמוסטט נתפס במצב סגור, מאוורר לא עובד, שיטפון מתחת לרכב... גם אם הזניחו את הרכב יש גבול כמה רכב יכול להתקלקל, השקעתי עליה טונות של כסף. חבל לא ראיתם איך היא נראתה ונסעה כשמכרתי אותה. אגב גם לפיאט הקודמת שהיתה לפניה לא היה חסר בכלל, איזה בושות היא עשתה לנו, ועליה בכלל לא נהגתי, הייתי ילד קטן ועוד מהמושב האחורי הייתי צועק להורים "האוטו מתחמם, תעצרו"... כמה פעמים מכוניות יכולות להתחמם?!

 

עם כל הכבוד זאת תהיה פולקסווגן ולא פיאט, אבל גם היא יכולה להתחמם ועדיף שאני אגלה את זה בזמן עם שעון ולא עם נורה. אני לא מחזיק את הרכב לשנות האחריות בלבד, הנה הפאביה כבר 7 שנים על הכביש.

בכל אופן השעון חום זה אבזור בסיסי ב- GTI, אז זה לא רלוונטי.


×
×
  • תוכן חדש...