Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי ברכב ספורטיבי שנוסע הרבה במאמץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה משנה שעון חום שיש לו שתי מצבים בלבד, חצי-טמ"פ עבודה או עד הסוף-התחממות, כך זה ברוב המכוניות החדשות, זה בדיוק כמו נורת חום שמתריעה על התחממות.

פורסם

DTS2, אל תעודד אותו.

סטיו, אתה מדבר על הדברים האלה עם הפסיכולוג שלך? זה נשמע כמו פוסט-טראומה רצינית. אתה רואה פלשבקים של רדיאטורים עולים בלהבות וצועקים לעזרה כשאתה נתקל בשלולית של אנטיפריז על המדרכה? יש לך סיוטים שאתה לא מצליח לשחרר את הפקק של הרדיאטור וכל המים נוזלים ואתה שומע אותו מתחנן אלייך "סטיו.... אבל הבטחת לי... סמכתי עלייך...."?

חלאס, בנאדם. היה לך אוטו מחורבן שהתחמם מלא, קרה לכולנו. אתה קונה אוטו חדש שרוב הסיכויים שאפילו לא תפתח לו את הפקק של הרדיאטור בין טיפולים אם תמלא נוזל נורמלי ותטפל בו כמו שצריך. לא צריך לחיות כל הזמן בפחד. אני שמח שמעולם לא היה לך שעון שמראה לחץ שמן, או רמת טעינה של המצבר. אחרת היית הולך ברגל היום, או נוהג במשאית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בואו לא נפתח את הדיון הזה לדיון של שעון חום כי חבל שהוא ינעל, כי זאת לא המטרה. בשורה התחתונה העניין סגור בנושא הזה ואין צורך להעלות אותו (שוב) לדיון - דעתי לא תשתנה. שימו לב שאני מאוד עקבי וזה ממש לא ישתנה בעתיד הקרוב. אלו פני הדברים.

פורסם

סטיו, באמת שאני לא רוצה לפתח את הנושא של שעון המים כאן, אבל דע לך שבכל המכוניות שהיו לי, ואני מדבר איתך על תחילת שנות התשעים ומעלה (כשחלקן נולדו בשנות השמונים ואחת, הפייבירד, אפילו נולדה ב-1974), לא נזקקתי מעולם לשעון חום נוזל הקירור בשביל לדעת שיש בעיה, אלא זיהיתי אותה הרבה לפני.

מרימים מכסה מנוע פעם בשבוע לבדיקת נוזלים- תאמין לי, אתה כבר תזהה את הבעיה הרבה לפני שתקרה- בטח ברכבים החדשים (וראה שרשור האסטרה שלי עם מערכת הקירור הסוררת, ששם מדובר ברכב חדש. הבעיות זוהו הרבה לפני הזמן ולא נגרם שום נזק).

הפעם היחידה שקרתה בעיה קריטית, היתה בפיג'ו 306 1.8 שהיתה לי, שבמהלך נסיעה מהירה בכביש החוף התנתק צינור של מערכת הקירור וכל הנוזלים התרוקנו. אתה חושב שהשעון הציל אותי? זה היה כל כך מהיר שמה שעלה מול העיניים זה נורית STOP ענקית בלוח השעונים (למי שמכיר PSAים משנות השמונים והתשעים). ככה שבלי להכנס לשאלה האם זה אבזור בסיסי או לא, השעון זה לא מה שיציל אותה בעת צרה.

ולראיה, הרכב השני במשפחה, הקורסה, אכן מגיע ללא שעון חום מים ואני מצליח לנסוע בו מבלי להיות חרד (אבל בודק אחת לשבוע מתחת למכסה מנוע, כאמור).

עריכה: לא ראיתי שענית כבר- מכבד את דעתך, אבל קבל את מה שכתבתי בנ"ל כנק' מבט נוספת.

פורסם

השאלה שיותר רלוונטית פה היא מה עדיף, 3 או 5 דלתות לרכב הזה? ההפרש בניהם 5000 ש"ח.

אני נהג יחיד בן 28, כרגע... אבל מתכנן להישאר עם הרכב לשנים רבות ולא יודע מה יהיה בעתיד (משפחה, ילדים...).

דיברתי עם בעל פולו GTI שטען שמחירי הביטוח של 5 דלתות זולים יותר מ- 3 דלתות - נשמע לי קצת מוזר, זה נכון?

מה יותר יפה?

זה הדבר היחיד בערך שאני עדיין מתלבט בו, בהנחה שצמפיון לא יפקיעו מחירים כמובן.

3.JPG

iris.JPG

פורסם

ה3 ניראית ספורטיבית יותר,השאלה מתי אתה מתכנן ילדים,אם בשנים הקרובות קח 5 דלתות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זאת אומרת מי הקהל של הפולט הזו? כל מי שרוצה פולקסווגן gti ואין לו או לא רוצה להוציא את הכסף עליה ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי עדיף 5 דלתות. זה הכי שימושי וזה לא מכער את הצורה של הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שים לב שהפנסים שונים בין ה5 ל3 דלתות, אישית הייתי הולך על ה5 דלתות.

ומילה אחת על השעון החום במנועים מודרנים, הוא פלופ אחד גדול.

לא יראה לך שום דבר ובעצם נתפקד בשלוש מצבים:

מנוע קר

טמפ עבודה- מחט באמצע השעון(בתכלס הטמפ איפשהו בין 30 מעלות ועד 100/110)

ומנוע שהתחמם, וברגע הזה תדלק גם המנורה.

אין קשר בין השעונים של פעם שהיו מראים אינפורמציה אמיתית לבין השעונים החדשים שנשלטים מחשב.

עריכה אחרונה על ידי dvirk11

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הפנסים לא יהיו שונים בארץ, ב3 דלתות זה לדים, ב5 אלו נורות H4 רגילות שסביר להניח שיגיעו אלינו... כשבניתי את ה 5 דלתות באתר לא סימנתי לדים פשוט.

פורסם
ברור שה3 דלתות פחות פרקטית אבל לדעתי אתה רעייתך ועוד ילד קטן תצליחו להסתדר מצוין איתו.

יש לך תינוק?

• תוכן חדש...