Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שברגע שמעלים הספק אז מטפלים גם בבלימה והתנהגות.אבל עדיין הבסיס מצויין.דיפרנציאל מכאני,בולמים/קפיצים,רפידות/דיסקים אגרסיביים יותר ויש מכונה לא רעה בכלל.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני שאלתי לגבי הצריבה, לא האם אפשרי לעשות, אלא איפה קראתם שהיבואן טען שהוא יודע לעלות על כך שהייתה/קיימת צריבת תוכנה במנוע?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני שאלתי לגבי הצריבה, לא האם אפשרי לעשות, אלא איפה קראתם שהיבואן טען שהוא יודע לעלות על כך שהייתה/קיימת צריבת תוכנה במנוע?

לא קראתי, הייתי שם וזה מה שנאמר לי.

STIO בשבילך

PLX multi gauge

יש לי כזה ברכב,מתחבר ל obd2 מראה טמפרטורה מים,טמ שמן,טמ אגזוז,טפ אויר בסעפת יניקה ועוד.

לא מבטל אחריות כי הוא רק קורא נתונים בזמן אמת ולא משנה שום דבר. מומלץ מאוד... הכל בשעון אחד ותצוגה עד 4 קריאות במקביל.

קצת מעל 1000 שח.

אפשרות לאפס קריאות והודעות.

בעיית חום המנוע נפתרה, גם אני משתמש ב- OBD2 ודרכו אני מצליח להתחבר למחשב ניהול מנוע ולקרוא את נתוני טמפ' המנוע. צירפתי תמונה.

חום מנוע.jpg

פורסם

שומאכר-זה נקרא TD1,יש המון הסברים ברשת.כעקרון היצרן ידע שנכנסו שינויים למחשב(צריבה וכו") ברגע שרכב שלך יתחבר למחשב הראשי של חברה ובכך תאבד אחריות.ממה שידוע לי נכון להיום APR יודעים לעקוף את זה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הנה מבחן ראשון מקיף מאוד באנגלית כמו שרציתם, אבל לדגם של ה- DSG עם 5 ד' (שמבחינתי יכול להישאר בגרמניה).

הרכב נראה מעולה, מאובזר מאוד, תאורת לדים מקיפה, מצלמת רוורס, חימום במושבים, מולטימדיה ועוד ועוד וגם נוסע ונשמע טוב.

מקווה להגעת דגם ה- 3 דלתות ידני המאובזר עם החישוקים, הריפוד משבצות והלוח שעונים כמו שרואים בסרטון במחיר תחרותי (בכל זאת היבואן צריך להרוויח ויש גם מיסים לא נשכח). אם כן אני בפנים.

[video=youtube;-W2aBD8vQ2Q]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

]לא קראתי, הייתי שם וזה מה שנאמר לי.

בעיית חום המנוע נפתרה, גם אני משתמש ב- OBD2 ודרכו אני מצליח להתחבר למחשב ניהול מנוע ולקרוא את נתוני טמפ' המנוע. צירפתי תמונה.

לא

יודע אם זה קיים גם אצלך, אבל יש hack מאד חמוד שעובד אצלי שמציג טמפרטורת מים, מהירות אמיתית, סלד ועוד בתצוגת הטמפרטורה ברכב (ג׳טה mk5(. הכל בזמן אמת וללא מתאמים או פריצות vagcom. הדבר הזה ככ פסיכי שיש לו נתונים הזויים כמו טמפרטורת תא מטען, וטמפרטורת רצפת תא הנוסעים.

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יודע אם זה קיים גם אצלך, אבל יש hack מאד חמוד שעובד אצלי שמציג טמפרטורת מים, מהירות אמיתית, סלד ועוד בתצוגת הטמפרטורה ברכב (ג׳טה mk5(. הכל בזמן אמת וללא מתאמים או פריצות vagcom. הדבר הזה ככ פסיכי שיש לו נתונים הזויים כמו טמפרטורת תא מטען, וטמפרטורת רצפת תא הנוסעים.

do tell

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם (נערך)

ב-VW זה אפשרי ברכבים בעלי בקרת אקלים, ולעניות דעתי רק באלה עם הבקרת אקלים המפוצלת. אני אחפש את הקישור לפירוט כל הנתונים ואיך מגיעים לזה.

עדכון : עשו לזה אפילו סרטון יוטיוב קצר, את רשימת הקודים (יש בערך 300-400!, כמות הנתונים דיי מרשימה כולל למשל טמפרטורה חיצונית בפגוש בקידמי, הגג, וכ"ו) תמצאו כאן, אבל הדברים המעניינים הם תחת תפריט מספר 19.

כמובן שעם VAGCOM אפשר להציג את נתונים האלה גם במסך המרכז ולעשת עוד המון דברים, אבל כאן מדובר בהאקינג פשוט שלא מצריך התעסקות.

תהנו.

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

היעדר שעון חום בפאביה לא מעניין אותי יותר.

זהו מכתב פומבי לצ'מפיון:

פנקס הצ'קים החדש שהזמנתי במיוחד מהבנק מחכה.

תביאו את הפולו GTI הידנית 3 דלתות במחיר תחרותי ועם אבזור ראוי - ואני קונה. עכשיו.

אם אפשר לפתוח הזמנה מיידית - אפתח.

אבזור ראוי = חובה שעון חום מנוע (כלומר לוח שעונים מלא ומפורט), מערכת מולטימדיה, בקרת אקלים, ותאורת DRL בפנסים הראשיים מסוג LED.

אפשר לוותר על בקרת שיוט, חימום בכיסאות, תאורה ראשית כללית LED (אסתפק בנורות H4 רגילות) ובטח יש עוד כמה שטויות שלא צריך.

נסו אותי.

פורסם

בדיוק עליך הם בונים, לקוח אחד שכל מה שמעניין אותו זה שעון חום. אפילו על נסיעת מבחן הוא מוותר, עוד לפני שראה את האוטו במו עיניו.

בהצלחה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...