Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צעיר בן 21 מחפש רכב ספורטיבי.

פרמטרים :

מחיר עד 20K

העדפה ליפני (אמינות חשובה)

כמה שיותר ספורטיבי אם אפשר להגיע אפילו ל 140 כוח (בלי לדפוק את המנוע)

ידני

שנראה רכב ספורט, ונשמע טוב

עם טיפה שיפורים (רכב להעמיס בחורות).

אחיזה טובה לזריקות

רכב מהיר שיעלה את החיוך על הפנים :-D

נוטה לכיוון סיוויק האצ'בק קופה ...

איזה דגם מדוייק הכי מומלץ ?, יש עוד המלצות ?

:confused::confused::confused:

פורסם

בתקציב הזה נכנסת לו בלי בעיה 206 ידנית 1600 עם 110 כ"ס שהיא מאוד מהנה לנהיגה אבל לפי ההודעה שפותח השרשור כתב אני מבין שהבחור חייב,

אבל חייב לעשות קורס נהיגה מתקדמת ואני לא אומר את זה בציניות אלא מכל הלב וכמובן מומלץ לכל נהג.

אם הוא משקיע כמה אלפים בקניית רכב, שישקיע עוד 1000-1500 ש"ח על קורס נהיגה מתקדמת.

פורסם (נערך)

Kreios באמת מצטער שאני לא אלוף אמיץ חזק וגיבור כמוך !

לא רוצה רכב אקסטרים !!

אני לא הולך לזרוק כל היום, אני לא מתכוון להתחרות במירוצים בסך הכל רכב ספורטיבי ומהיר עם אחיזה חמודה !!!

עד עכשיו הסתדרתי עם סופר לנסר 95 אני *לא* רוצה את ***הטופ שבטופ*** ולא מתחשק לי לעשות קורס נהיגה מתקדמת...

*עוד נקודה - אני לא סובל את הפג'ו הישנות.

עריכה אחרונה על ידי nero14
פורסם
רכב להעמיס בחורות...?

סיוויק האצ'בק..?

אחיזה טובה לזריקות...?

אני אפילו לא יודע איפה להתחיל.

:shock::shock::shock::shock::shock:

צודק, אז צריך לסיים עם השרשור הזה ויפה שעה אחת קודם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אכן לסיים ומהר ולא רק בגלל הטיפשות שבהודעת הפתיחה, כי אם גם בגלל תגובתו הגזענית והמגעילה של adarbaratz.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

נניח סגרנו את השרשור, ועכשיו השואל נחוש בדעתו לרכוש רכב שעונה על הדרישות שלו אבל מנוע מלקבל עיצות מועילות כאן בפורום.

מה עשינו בזה?

נהיגה מתקדמת הוא לא יעשה אז נא להתקדם ולסייע בבחירת הרכב ולא להעביר ביקורת על אורח חייו של הבחור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

כן, הונדה סיוויק האצ'בק או קופה יתאימו לך כמו כפפה, שנת 99 לדוגמה. הרכבים האלה מזקנים יפה, חלקם נראים חדשים בפנים ויש להם לא מעט שיפורים. הרבה מהן יגיעו עם שיפורים קוסמטיים ולא רק. שכנה שלי בדיוק עשתה תאונה עם אחת כזאת ועצוב לראות אותה עומדת חבוטה מאתמול.

אפשר לחפש גם אקורד משנתון דומה שתיתן בראש, תהיה שיפור משמעותי לעומת הלאנסר שלך ויהיה יותר מקום על הספסל האחורי ובבגאז' לבחורות שתעמיס.

בכל אופן, מצאתי לך סיוויק קופה מומלצת http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=54323085962262fdb53ac3936212f1104ba&Code=dd13f11b8b06366ac62d2f906f6161b8

*** גם אני מתנגד לסכירת השרשור. יש אנשים שונים עם סכנונות שונים. הוא לא הסתיר מאיתנו שום דבר, לא העליב ולא שיקר לאף אחד. הוא מעוניין ברכב פוזה, לעשות איתו קצת פתיחות ולחרוק עם הבלמים, לקבל ליטופים על האגו ועל המה שמו שלו מבחורות. חברי הפורום לא יכולים להתגבר על זה?

עריכה אחרונה על ידי Slow Sprinter

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

אהבת את ההונדה סיויק האצ'בק, קח אותה. אתה רוצה אנשים שיאשרו את הבחירה שלך...

הרכב הוא רכב פוזה, יחזיק לך לא רע על הכביש אבל אל תצפה ממנו לביצועי מנוע טובים, הוא נטו פוזה.

ואל תשכח שלתחזק רכב כזה זה לא פשוט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
נניח סגרנו את השרשור, ועכשיו השואל נחוש בדעתו לרכוש רכב שעונה על הדרישות שלו אבל מנוע מלקבל עיצות מועילות כאן בפורום.

מה עשינו בזה?

נהיגה מתקדמת הוא לא יעשה אז נא להתקדם ולסייע בבחירת הרכב ולא להעביר ביקורת על אורח חייו של הבחור.

הנקודה היא שיש צורה להתבטא וצורה לכתוב דיעה או לספר על בעייה.

זה הכל.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...