Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה רעיון מקורי לתקציב שלך, אומנם לא ממש ספורטיבי אבל לשיפוטך:

קונה אחת קסארה 2.0 בנזין (140 כ"ס). (עולות גרושים)

עושה הסבה לידני.

מוסיף עוד חמוצים לשיפור התנהגות.

בתקציב 20K אפשר לייצר אחלה דבר.

פורסם (נערך)

ראשית נתחיל מזה שאני ישראלי, לא בן מיעוטים. פשוט אוהב את הרכבים האלה :)

נניח סגרנו את השרשור, ועכשיו השואל נחוש בדעתו לרכוש רכב שעונה על הדרישות שלו אבל מנוע מלקבל עיצות מועילות כאן בפורום.

מה עשינו בזה?

נהיגה מתקדמת הוא לא יעשה אז נא להתקדם ולסייע בבחירת הרכב ולא להעביר ביקורת על אורח חייו של הבחור.

תודה שהבנת אותי חבר יקר :)

אהבת את ההונדה סיויק האצ'בק, קח אותה. אתה רוצה אנשים שיאשרו את הבחירה שלך...

הרכב הוא רכב פוזה, יחזיק לך לא רע על הכביש אבל אל תצפה ממנו לביצועי מנוע טובים, הוא נטו פוזה.

ואל תשכח שלתחזק רכב כזה זה לא פשוט.

אני מחפש לקבל אישור, מפני שאתם מבינים טיפה יותר ממני, "איזהו החכם, הלומד מכל אדם"

כן, הונדה סיוויק האצ'בק או קופה יתאימו לך כמו כפפה, שנת 99 לדוגמה. הרכבים האלה מזקנים יפה, חלקם נראים חדשים בפנים ויש להם לא מעט שיפורים. הרבה מהן יגיעו עם שיפורים קוסמטיים ולא רק. שכנה שלי בדיוק עשתה תאונה עם אחת כזאת ועצוב לראות אותה עומדת חבוטה מאתמול.

אפשר לחפש גם אקורד משנתון דומה שתיתן בראש, תהיה שיפור משמעותי לעומת הלאנסר שלך ויהיה יותר מקום על הספסל האחורי ובבגאז' לבחורות שתעמיס.

בכל אופן, מצאתי לך סיוויק קופה מומלצת http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=54323085962262fdb53ac3936212f1104ba&Code=dd13f11b8b06366ac62d2f906f6161b8

*** גם אני מתנגד לסכירת השרשור. יש אנשים שונים עם סכנונות שונים. הוא לא הסתיר מאיתנו שום דבר, לא העליב ולא שיקר לאף אחד. הוא מעוניין ברכב פוזה, לעשות איתו קצת פתיחות ולחרוק עם הבלמים, לקבל ליטופים על האגו ועל המה שמו שלו מבחורות. חברי הפורום לא יכולים להתגבר על זה?

התגובה הכי מועילה פה, אני מאוד מודה לך !

הנה רעיון מקורי לתקציב שלך, אומנם לא ממש ספורטיבי אבל לשיפוטך:

קונה אחת קסארה 2.0 בנזין (140 כ"ס). (עולות גרושים)

עושה הסבה לידני.

מוסיף עוד חמוצים לשיפור התנהגות.

בתקציב 20K אפשר לייצר אחלה דבר.

קסארה היא רכב לא נפוץ לעומת הסיוויק קופה שנמצאת כמעט בכל חור ...

מה שאומר סרטים עם חלפים וקשיים במכירה בעוד כמה שנים.

אגב שאלה קטנה חברים, לנסר 95 212 אלף ק''מ עם גיר דפוק הילוך שלישי לא נכנס אחרי החלפת שמן גיר, קיבלתי הצעה לתיקון ב 600 שקל.

למכור ב 2500 ? כמה שווה הרכב בערך ? הרכב נוסע מעולה חזק ומהיר על אובר דרייב בלבד ואין תקלות מיוחדות - טיימינג חדשה -

חיצוני לא משהו.

עריכה אחרונה על ידי nero14
פורסם

קודם כל גם בני המיעוטים הם ישראלים בדיוק כמוך וכמוני.

ולשאלתך, אני מבין שאתה מחפש רכב פוזה (שזה בסדר גמור. לא אומר את זה לגנאי אלא מציין עובדה). אם אתה לא נוסע הרבה אז האמריקאיות נמכרות במחירי זנות ואתה יכול למצוא אחת בתקציב שלך מאמצע שנות האלפיים.

רכב חזק מאוד, חסכוני ואמין אבל ללא מקדם דעווין זה פיאט דובלו.

אם תתפשר על כוח מנוע אולי תמצא אקסנט 3 דלתות ידנית בזול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סיוויק, יונדאי קופה(שע), נראה לי שלאנטיס עם ג'אנטים זה גם באופנה עכשיו.

אחיזה לזריקות זה כאילו אחיזה נמוכה? מה עם פיג'ו 206XS? שלוש דלתות וסאנרוף ענק?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים יקרים, צרפתיות לא כל כך באות בחשבון (כאב ראש ולא אוהב את הצורה)

לגבי האמריקאיות והפיאט זה בעייתי - אני מחפש אמינות של יפני זה מאוד חשוב לי, אין לי סבלנות למוסכים ולתיקונים.

מצאתי רכב מעניין - מה דעתכם ? לחצו כאן ****זה לא חידון פה, פרט על איזה רכב מדובר כדי שיעזרו לך****

קל לתחזוק ?

יהיה קל למכור בעוד כמה שנים ?

צריכת דלק ?

כדאי לקנות במחיר הזה ?

פורסם

אני אתן את החוות דעת שלי,

אתה לא נשמע לי כמו בן אדם שמבין מה הוא מחפש.

אף בחורה לא תתרשם מגרוטאה שנת 99 ככה שרד מזה.

ברכבים בשנים האלה שהבולמי זעזועים וכל החלקי מתלים וכו' כבר יבשים ישנים ובלויים לא יספקו לך אחיזה טובה.

יש לך רכב שנוסע,תתקן אותו וסע לשלום.

אין טעם להחליף רכב שנת 96 בשנת 95 או 99,בשנים האלה תגיד תודה שהוא נוסע.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

לחפש סיוויק קופה או האצ׳ משנות ה90 זה סרט. 90% מהן שבורות,קרועות,עם תאונות, 7 ידיים ו250 אלף ק״מ (אחרי שהורידו, לפני זה היה 450)

וגם אם בסוף מצאת אחת, מה שתקבל בתכלס זה משפחתית יפנית מיושנת במחיר מופקע. לא פוזה לא ספורטיבית ולא נעליים.

הרבה יותר נורמלי לחפש איביזה משנים 01-02 עם ה1.6 100 כ״ס או מ03-04 עם ה1.4 100 כ״ס.

אלה לא מכוניות ספורטיביות אבל הרבה יותר מודרניות ולחלקן גם יש מגנזיום סאנרוף וכו׳

(אבל בגאז׳ קטן, אפשר להעמיס מקס׳ 2 בחורות)

כנ״ל גולף mk4. שנים מוקדמות יכנסו לך בתקציב וגם שם יש דגמים מאובזרים.

רוצה משהו שמרגיש כמו ספורטיבית באמת? הציעו לך פה אופציות כמו306,106

V5

פורסם
לחפש סיוויק קופה או האצ׳ משנות ה90 זה סרט. 90% מהן שבורות,קרועות,עם תאונות, 7 ידיים ו250 אלף ק״מ (אחרי שהורידו, לפני זה היה 450)

וגם אם בסוף מצאת אחת, מה שתקבל בתכלס זה משפחתית יפנית מיושנת במחיר מופקע. לא פוזה לא ספורטיבית ולא נעליים.

הרבה יותר נורמלי לחפש איביזה משנים 01-02 עם ה1.6 100 כ״ס או מ03-04 עם ה1.4 100 כ״ס.

אלה לא מכוניות ספורטיביות אבל הרבה יותר מודרניות ולחלקן גם יש מגנזיום סאנרוף וכו׳

(אבל בגאז׳ קטן, אפשר להעמיס מקס׳ 2 בחורות)

כנ״ל גולף mk4. שנים מוקדמות יכנסו לך בתקציב וגם שם יש דגמים מאובזרים.

רוצה משהו שמרגיש כמו ספורטיבית באמת? הציעו לך פה אופציות כמו306,106

אתה צודק אבל הבחור מחפש רכב שגם מתנהג ספורטיבי {בערך} וגם נראה ספורטיבי. ה-106 ו-306 לא מספקות את שני הדברים.

זה נראה שהוא נעול על ההונדה האצ'בק ומשום מה לא נזיז אותו משם.

לפות"ש, רכב בן 20 שנה לא יתן לך כלום חוץ מבזבוז כסף וזמן במוסכים וזה כמעט לא חשוב כמה הרכב 'משופר' כפי שראית במודעה.

רכב בן 20 שנה שיהיה במצב טוב מאוד צריך ממש לתחזק אותו: ברקסים, בולמים, צמיגים, חישוקים, נזילות, מנוע, גיר...להמשיך?

תחסוך עוד קצת כסף ותביא משהו ספורטיבי אמיתי שנראה טוב ולא חסר אופציות כאלה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
צרפתיות לא כל כך באות בחשבון (כאב ראש ולא אוהב את הצורה)

מעולה ! :-D יותר בשביל אלה שאוהבים את המותג ויודעים לטפל .

קנה האצ'בק 96-99. בהצלחה!

• תוכן חדש...