Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאשתי רכב פולו 2001 בנזין, יום בהיר אחד התחיל להוציא עשן לבן סמיך עם ריח של דלק, מנוע מקרטע ולא מחזיק מונע. דבר ראשון בדקתי כי לא חסר מים ולחץ בניפוח של מערכת המים לשלול ראש מנוע. לאחר שנלקח למוסך נאמר לי כי במחשב יש מעגל שמגדיר לאינגקטור כמה דלק לתת ואינגקטור שתים מזרים לדלק כל הזמן, ובמעגל יש קצר.

המוסכניק אמר לי כי הוא יכול לקחת מחשב משומש לבצע לו "אדפטציה" כלשונו, שאלתי האם זה תוכנה אמר שכן.

כמה שאלות:

האם יש תופעה כזו של מעגן מקצר ולכן נותן לאינגקטור כל הזמן דלק.?

האם ניתן לבצע החלפה של מחשב בלי סט הנעה?

האם יש משהו שמתקן מחשבים?

איכן אני יכול להשיג מחשב משומש? דגם6K0906019

תודה מראש

אשתי (-:

פורסם

אני כמעט בטוח שבפולו קלאסיק הזאת כל האינגקטורים נפתחים יחד באותו זמן אם זה נכון הבעיה באינגקטור לא במחשב . מחשב משומש אחר עולה בדרך כלל 400-1000 תלוי מאיפה אתה מביא ואיביי יהיה האופציה הזולה ביותר בד"כ המחשב צריך להגיע עם ציפ אימובילייזר מהמפתח קופסא של האימובילייזר / לוח שעונים שהאימובילייזר בתוכו והכל צריך להתאים למחשב או שהרכב לא יניע

פורסם

תודה ליאור

ממה שאתה אומר האם האבחון של המוסכניק שלי נכון ואני יכול להאמין לו או שמכיוון שאתה אומר שזה לכל האינגקטורים ביחד אז הוא מחרטט אותי.

כמו כן לפי מה שאתה אומר צריך להגיע עם סט הנעה ולא מחשב בלבד, ולכן שוב האמירה של המוסכניק אינה נכונה.

אשמח להבהרה בנושא.

קשה לי לקבל ממנו תשובה שאני מאמין לה כי אני שומע כל מיני אמירות מכל כיוון ואני רוצה לדעת את האמת אפשר להחליף מחשב עם צריבת תוכנה כן או לאץ אינגקטור אחד יכול לפעול בצורה לא תקינה דרך המחשב?

תודה מראש

רוצה לדעת מה לעשות, עזרה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דרייבר מקצר זה מאד נדיר , יש לנתק את המחשב ולבדוק קצר לגוף בחוט הפיקוד למזרק דבר ראשון .

רק כך אפשר להחליט האם המזרק מפוקד קבוע עם מקצר גוף או דרייבר מחשב ,או שהמזרק נתפס פתוח מכאנית (דבר שהוא נדיר שלעצמו).

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...