Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי קרור פרסטון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה רוצה לדעת עליהם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכי טוב מקורי אם זמין עבור רכבך. איזה רכב יש לך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תבדוק במחסני חלפים של היבואן (לרוב יש במוסכים), אני בטוח שהם ישמחו למכור לך את הנוזל המקורי.

עם יש לך נזילה ו/או נעלמים לך מים, כדאי לטפל בבעיה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא אין לי נזילה . פשוט החלפתי רדיאטור לפני כשבוע לרדיאטור מקורי . ובמקום לשים מים מקוריים שמתי את המים של פרסטון כי היה לי 2 גלונים בבגאז' אז רציתי לדעת אם באמת המים האלה איכותיים

פורסם

השתמשתי בנוזל קירור מסוג הזה באחד הרכבים - לא היו עם זה בעיות. מניח אם תעשה רענון נוזל קירור במקום בעוד שנתיים, בעוד שנה ותחליף למקורי - לא יקרה שום דבר רע. יחד עם זאת מומלץ לקרוא על הגלונים לאיזה רכבים נוזל קירור שאתה משתמש מיועד.

פורסם

לי בגטס הייתה בעיה, בחברת השכרה מילאו נוזל לא מקורי ככל הנראה, מה שגרם להתייגשות במערכת הקירור והיה יכול להוביל לסתימות. אחרי מילוי נוזל מקורי הכול היה פיקס. למען האמת היה לי גלון כמעט מלא כזה בבית עד לפני כמה חודשים.

עולה במורשה בסביבות 200₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממליץ לקנות מחברה מוכרת ואיכותית, פרסטון יש האומרים שזו בכלל לא חברה אלא חברת מדבקה, ושהנוזל הוא באיכות ירודה.

אגב, כל נוזל קירור ששמתי (אני משתמש ב VALEO) הוא שקוף ירוק, הפרסטון שהיה לי בתא מטען הוא ירוק זרחני ללא שקיפות כלל, לא יודע מה זה אומר על טיב החומר שלו, אבל אני לא משתמש בו יותר

Opel Adam S 2017

פורסם

לי לא ברור מה הסיפור של פרסטון. יש יותר מדי דברים לא מובנים תחת המותג הזה, ולדעתי כשיש ספק אין ספק.

בכל מקרה ואם כבר רכשת ואתה מעוניין להשתמש בנוזל - לא הייתי משתמש בנוזל הזה ברכבים הדורשים נוזל קירור ייעודי, בעיקר כאלה מסוג long life. בנוזל קירור כזה הייתי משתמש ברכב ישן, רכב שלא מצריך נוזל קירור מתקדם או מיוחד.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...