Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון יד 2 או לוי יצחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מחירון שולט בשוק?

ומה גובה ההנחה שמקבלים על רכב מליסינג?

כמה הייתם משלמים על יונדאי I30CW 2012 הדגם הישן מפרטי ומליסינג?

קילומטראג' נמוך (סביב ה40K)

פורסם

חברות הביטוח עובדות לפי לוי יצחק,אבל מוכר בוחר ללכת לפי המחירון שעבורו רכבו עולה יותר.

אני תמיד אומר לראות מחיר ממוצע ביד 2,בכמה אנשים שם מוכרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הבדל בין מחיר רצוי למצוי.

שאני מגיע לקנות רכב מחברת הליסינג אני צריך להסתכל על לוי יצחק ולהוריד ממנו 20%?

פורסם

חברות הליסינג עובדות עם לוי יצחק כך שההפחתה היא לפי מה שרשום שם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המצוי הוא שמגרשי הליסינג עמוסים ב-I30CW ובכל שנה מתווספים אליהם עוד ועוד.

הרצוי מבחינתך הוא להתמקח איתם ולקבל רכב במצב כמה שיותר טוב בכמה שפחות. לוי יצחק עם הפחתת ליסינג מלאה לרכב במצב טוב עם אחריות, צמיגים טריים מתוצרת נורמלית, מצבר חדש ואחרי טיפול נשמע סביר במצב העניינים הזה.

וכמובן - אם מבקשים ממך מקדמה בלתי הפיכה ובלי יכולת לראות את הרכב - תגיד להם תודה רבה ותעשה אחורה פנה. מי שאמור להיות לחוץ זה הם (שמפסידים על כל יום שהרכב במגרש) ולא אתה ומקדמה משלמים על רכב ספציפי ולא על חתול בשק.

פורסם

זה בדיוק מה שאני חושב, אבל אני צריך לדעת את החוקים במגרש שבו אני משחק.

אני רוצה להציב לעצמי מחיר מטרה, לכן אני צריך לדעת את המחירון וכמה אחוזים ניתן לרדת ממנו.

כמה אחוזים נהוג לרדת? 20% זה ריאלי?

כמובן שאדרוש צמיגים חדשים (או הפחתה נוספת במחיר)

פורסם

קודם כל השוק המקצועי (יבואני רכב, חברות ליסינג, מגרשים, חברות ביטוח וכו') מתייחסים אך ורק ללוי יצחק.

קח בחשבון שמעבר ל-22% הפחתה שמעוגנת בלוי יצחק - יש את שאר הנתונים של הרכב (ק"מ יד מצב כללי וכו')

לגבי הצמיגים דווקא הייתי מעדיף הפחתה במחיר מאשר שמישהו שמנסה להיפטר מרכב יחליט אילו צמיגים יורכבו עליו.

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

תרשום בגוגל לוי יצחק,יש לו מחירון באינטרנט.

• תוכן חדש...