Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על מונדאו 2007 ב-35K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו משפחה קטנה בת 3 נפשות (כרגע) בעלת יאריס 32004ת ומחפשים להגדיל את הרכב, שיהיה מרווח יותר.

המחירון של היאריס הוא 34K. אני משער שאקבל פחות, ובכסף הזה ראיתי שאפשר להשיג פורד מונדאו 2007. מבין שאר האפשרויות זו נראתה לי הכי הגיונית וגם הכי נעימה. מה דעתכם? שווה?

פורסם

אתה מתפתה למונדאו בגלל מחיר הקנייה הנמוך אך עלויות אחזקת רכב לא נגמרות שם...

• הרישוי השנתי יקר משל היאריס בכ-500 ש"ח
  • עלות הטיפולים של המונדאו יקרה משל הפוקוס לדוגמא בכ-500 ש"ח לטיפול
  • צריכת הדלק שלה גבוהה משל משפחתיות קומפקטיות ובעיקר בנסיעות עירוניות

(הרכב המשפחתי שלנו הוא Ford S-max ולכן אני מכיר מספרים/עלויות)

מה שאולי תחסוך בקנייה, תוציא ויותר לאורך כל תקופת האחזקה של הרכב.

אם אתה מעוניין ברכב גדול יותר מהיאריס, אפשר לכוון למשפחתיות הקומפקטיות.

אם שאלת על פורד מונדאו - אז פורד פוקוס 2007-2008 נמכרת גם כן במחיר זה והיא תהייה חסכונית יותר בכל האספקטים שפירטתי למעלה.

האם יש לך סיבה לרכוש דווקא רכב גדול כמו המונדאו?

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אני מודה שאני אכן מתפתה לתא המטען הגדול יותר, למרווח במושב האחורי ולכך שיש תוספות שאין בפוקוס בשנים אלה (בקרת שיוט וכ'ו).

האם היית בוחר בפוקוס באותו מחיר?

פורסם
אני מודה שאני אכן מתפתה לתא המטען הגדול יותר, למרווח במושב האחורי ולכך שיש תוספות שאין בפוקוס בשנים אלה (בקרת שיוט וכ'ו).

האם היית בוחר בפוקוס באותו מחיר?

הצבעתי על הפוקוס רק בגלל שדיברת על המונדאו.

לא עשיתי סקר שוק בקטגורייה זו ע"מ לדעת אילו מכוניות יתאימו לתקציב.

ההשוואה נשענת על נתונים כפי שמפורסמים ב-yad2.

לדעתי הפוקוס היא חלופה ראויה ואני לא חושב שהיעדר isofix זו סיבה לפסול את הרכב.

בכל מקרה - אם ברצונך להחליף רכב סופר מיני שנת 2004 למשפחתית קומפקטית חדשה יותר בתקציב של עד 35K ש"ח, אתה צריך להתמקד במספר חלופות (העדפת יצרן ודגם, צורת הרכב, גודל פנימי, תא מטען) ולחזור עם דגמים קונקרטיים יותר לכאן להתייעצות.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

• תוכן חדש...