Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם שכנים והרכב שלך הוא ליסינג, לדעתי תעזוב אותו.

אצלי יש אותו סיפור, גם כן חניות פרטיות ולידי חונה השכן עם מרצדס 313 שארוכה כמו ספינה ומסתירה לי את שדה הראיה. מעבר לכך, גם חונה בחניה של שכן אחר שמתעצל לחנות שם (יש חניה יותר קרובה לבית שלו מסביב) - אז אני יוצא לאט לאט ובינתיים לא קרה כלום כבר כמה שנים.

אהה, הוא גם בנה גג לגינה בלי אישורים, אז מה אכפת לי? זה שטח שלו.

והנה הגיע הרגע שאני צריך להחתים אותו על סגירת החניה שלי ע"י מעקה ברזל מסביב ושער חשמלי, ואז הוא חותם ועוד מציע לי להשתמש ברכב שלו כדי להוביל את העצים לגג הסוכה. בקיצור אתם שכנים, תעזוב אותו בשקט ותצא לאט.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא תראה לי את השוטר\פקח שיתן לו דו״ח כי חנה על הקו.

לא יודע מה הגדרת החוק אבל אני בכלל לא בטוח שחניה על קו ההפרדה הינה לא חוקית ובכל אופן, להכנס להתנגחות עם בעל הרכב שחונה צמוד לרכב שלך זה לא חכם (אופס, נפתחה לי הדלת חזק מדי).

ממליץ בתור התחלה לנסות את מה שהצעתי בהודעה הראשונה שלי בשרשור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אל תכנס למלחמות שכנים, ואל תחפש להתנגח בו.

עדיף להיות חכם ולא צודק!

אני במקומך הייתי משתמש בפתרון של עדן82.

או מחנה את הרכב בחניה שהצעת לשכן.

ובטוח שלא לנסות לחסום אותו, או לחנות לו צמוד על הקו.

אמנם יש לו רכב גדול שמקשה עלייך, אבל תנסה לתרום לפתרון גם מבחינך.

זאת דעתי בכל אופן, וכן אני הייתי פועל

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

יש כאן שתי נקודות. הראשונה, שזכותך להשתמש בחנייה הפרטית שלך בנוחות ושלא יפלשו לך אליה.

השנייה, שגם לשכן יש את אותה זכות וזה הרכב שיש לו וממנו כניראה הוא גם מתפרנס.

מכאן, או שאתם מגיעים להסדר שיהיה קצת לא נוח לשני הצדדים (סימן שזה הוגן ;-) ) ואם לא אז ראש בראש.

בקשר לשדה ראיה - זהו אינו טיעון, זה הרכב שיש לו ואם יש בעיה שהוא בולט לכביש זאת בעיה של העירייה,

יהיה עליה להציב תמרור שאוסר חניית רכב מעל לאורך מסויים בתחום הזה.

תתרגל לחנות ברוורס, זה יקל מאוד את חייך באספקט הזה.

אני מניח שהוא מתעקש שלא לעבור לחנות ממול מאותה סיבה שאתה מתעקש לא לעבור לחנות ממול - זאת החנייה

הפרטית שלו ובה הוא רוצה לחנות.

בדוק האם יש לו רכב נוסף, אולי ניתן להגיע להסדר שלידך יחנה הרכב הנוסף (פרטי, אני מניח), והמסחרית תחנה בחניה של

הרכב השני.

פורסם

לא מבין על מה המהומה.

שכן שלך, שיגור לידך עוד הרבה זמן. למה להסתכסך בגלל זה?

כנס ברוורס והכל בסדר.

אל תחפש צרות איפה שאין.

פורסם

למשבצת החניה יש גודל מינימום סטנדרטי - בתחילת שנות ה-90 היה מדובר ברוחב 2.10 מ', איני יודע מה האורך התקני וכן אם התקן השתנה מאז (אולי אחד מאדריכלי הפורום יסייע). רכבו של השכן אינו רכב פרטי סטנדרטי, והוא חורג מהמשבצת שהוקצתה לו.

איני יודע מה יחסי השכנות בבניין שלכם, אבל שכנים הם מקור להרבה צרות, ולכן העצות שקיבלת כאן לנסות לפתור את הבעיה בדרכי נועם נכונות. נסה לדבר עם השכן, לבקש ממנו להמנע מפתיחת דלתות שתפגע במכוניות השכנות, ולחנות ברברס - מנהג טוב בכל מקום שבו החניות אינן אלכסוניות. השכן צריך להבין לחוסר התחשבות יכול להיות הדדי, היום הוא מפריע בחניה, מחר השכן מעליו מתרגל תיפוף בשעה 6 בבוקר, ולכן - אם לא מדובר בערס מהסוג הגרוע ביותר - כל הסיכויים שתוכל להסתדר אתו. ואם הוא מהגרעין הקשה של הערסים הרי שהחניה היא הבעיה הקטנה שלכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בוא תראה לי את השוטר\פקח שיתן לו דו״ח כי חנה על הקו.

...

בדיוק.

אותי פעם חסמו לפני שנים (כניסה לחצר פרטית, לא שלי- של קרוב משפחה שהייתי חונה אצלו). הוזמנו פקחים, שאמנם נתנו דו"ח, אבל על הדרך אמרו שההנחיות שלהם אומרות שנותנים דו"ח רק אם שליש או יותר מהרכב הפולש נמצא באיזור האסור... לא רואה את הפקח שייתן דו"ח על מי ש"רק" חנה על הקו, כמה שזה מעצבן.

אגב, כמובן שעדיף לנהל את הקונפליקט הזה בצורה תרבותית עד כמה שאפשר- אצלי בחנייה התחתונה היו בעיות עם שכנים שהיו חונים עקום משני צידי הרכב (התרגלו לכך לאחר תקופה שלא היה בחנייה אף אחד- אנחנו עוד לא נכנסנו, אבל המוכרים כבר עזבו). הייתי צריך להשאיר פתקים מנומסים מתחת לווישרים של השכנים, ובמקרה אחד לנהל שיחה חביבה עם אחד מהם, ועכשיו יש לציין שהם באמת משתדלים.

אבל ייתכן שפות"ש צריך להתנהל מול אנשים לא מתורבתים במיוחד.

פורסם (נערך)

טוב, אשתדל להגיב על כל השאלות שהופנו אליי פה.

הרכב הוא ליסינג.

הרכב שלי זה הפורד פוקוס הלבנה.

אני מחנה גם ברוורס, והרבה.

החניות אצלנו ממש קטנות.

לגבי אלו שאמרו שאני יחנה בחנייה ממול, רשמתי את זה כי לשכן גם ככה יש אוטו פרטי ונורמלי, אז ההיגיון אומר בשביל כולם שהפרטי שלו יחנה בחנייה שלו והפיאט הלבנה תחנה ממול במקום חנייה מרווח יותר, ככה כולם מנצחים.

שתי החניות שלנו הם פרטיות.

כבר דיברנו איתו לגבי שיחנה בצורה הכי נורמלית שהוא יכול, והחנייה שלו היא החנייה הראשונה באזור, מצד שמאל שלו יש שפת מדרכה ומצד ימין שלו החנייה שלי, ביקשנו שיחנה הכי צמוד לשפת המדרכה, אבל גם שהוא חונה ככה הגלגל שלו עומד בדיוק על סוף הקו שלי, ואז הוא מצריך ממני להשתחל כמו סרדין (במידה וחנייה לידי חונה נורמלי, אם גם הם עלו על הקווים אין לי סיכוי להכנס לחנייה), וביקשנו ממנו שיעלה עם הגלגל טיפה על המדרכה במקביל לשפת מדרכה, לא הסכים.

עריכה:

עדן, קראתי שוב את הרעיון שלך ולצערי הוא לא רלוונטי, כמו שרשמתי כמה שורות מעליי, החנייה שלו מקבילה לשפת המדרכה, ולפיאט כמו למשאיות יש 3 מקומות מקדימה וזה אוטו עם 2 דלות קדימיות, אחת לכל צד, לכן גם ככה הנוסע שהוא מסיע יורד בנוחות למדרכה, ושהוא חונה ברוורס אז רק הוא יוצא לכיוון האוטו שלי, גם אם הוא יוריד את הנוסע לפני וגם אם לא..

עריכה אחרונה על ידי nizzan943
פורסם

לי יש שכן שתמיד נצמד לקווים של החניה שלי(בטאבו), ושפשף כל רכב שהיה לי.

במקום להתנגח בו, כי סה"כ זאת לא אשמתו שהוא לא יודע להכנס ולצאת מהחניה(זאת אשמת הטסטר שהעביר אותו בזמנו, או הגיל המבוגר), אני מצאתי לי חניה מוצלת(עם קקי של יונים) ומחנה שם.

פורסם

אפשרות נוספת, להגביה את הפס הלבן לגובה של 20 ס"מ. יש קיטים יעודיים לזה.

ככה פתרת את הבעיה אחת ולתמיד.

פורסם
אפשרות נוספת, להגביה את הפס הלבן לגובה של 20 ס"מ. יש קיטים יעודיים לזה.

עמודונים עם כבל בין החניות, במרכז הקו הלבן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
למשבצת החניה יש גודל מינימום סטנדרטי - בתחילת שנות ה-90 היה מדובר ברוחב 2.10 מ', איני יודע מה האורך התקני וכן אם התקן השתנה מאז (אולי אחד מאדריכלי הפורום יסייע). רכבו של השכן אינו רכב פרטי סטנדרטי, והוא חורג מהמשבצת שהוקצתה לו.

איני יודע מה יחסי השכנות בבניין שלכם, אבל שכנים הם מקור להרבה צרות, ולכן העצות שקיבלת כאן לנסות לפתור את הבעיה בדרכי נועם נכונות. נסה לדבר עם השכן, לבקש ממנו להמנע מפתיחת דלתות שתפגע במכוניות השכנות, ולחנות ברברס - מנהג טוב בכל מקום שבו החניות אינן אלכסוניות. השכן צריך להבין לחוסר התחשבות יכול להיות הדדי, היום הוא מפריע בחניה, מחר השכן מעליו מתרגל תיפוף בשעה 6 בבוקר, ולכן - אם לא מדובר בערס מהסוג הגרוע ביותר - כל הסיכויים שתוכל להסתדר אתו. ואם הוא מהגרעין הקשה של הערסים הרי שהחניה היא הבעיה הקטנה שלכם.

עכשיו הגשתי בקשה לסגירת חניה.

מהנדסת העירייה דיברה על תקן של 2.5 רוחב, אם עושים גדר אז התקן עולה ל 2.7 רוחב, ולי בכלל יש 2.975 רוחב אז לא בעיה בכלל.

עמודונים עם כבל בין החניות, במרכז הקו הלבן.

צריך לזה אישור כולל החתמת שכנים, לפחות כך זה אצלנו. מיותר לציין שבעל הפיאט לא יחתום לו.

פורסם

צריך לבדוק מה היה התקן ברשות המקומית בעת שתוכנית הבניה אושרה, ואם אושרו איזה הקלות. המספר שהכרתי היה מחיפה ב-1991, ולכן ציינתי שלא בהכרח מעודכן. היום, למשל, אני סובל מאד מחניה צרה, כזו שנבנתה לפי תוכניות מסביבות 1987 (לא טרחתי למדוד אותה, אבל לא מדובר ביותר מ-2-2.2 מ', כאשר מצד אחד יש מעקה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא מבין על מה המהומה.

שכן שלך, שיגור לידך עוד הרבה זמן. למה להסתכסך בגלל זה?

כנס ברוורס והכל בסדר.

אל תחפש צרות איפה שאין.

יש צרות, אבל מסכים שצריך לבלוע רוק ולהבין שאין מה לעשות.

אגב, אם הרכב של פותח השרשור, לא נפגע מהחנייה של השכן, אז זו בהחלט חצי נחמה, אם לא יותר.

לצערי, אני מנפגעי השריטות, עקב חנייה צפופה ושכן שלא מתחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...