Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגדרה של המשקל היא לפי משקל עצמי או משקל מורשה? בכל אופן, הוא דורש רשיון ב' בלבד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניצן, מה שכתבת ומה שמופיע בתמונות לא כלכך תואם. החניה שלו לא הראשונה, אחריו יש עוד רכבים שחונים. או שאני טועה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ניצן, מה שכתבת ומה שמופיע בתמונות לא כלכך תואם. החניה שלו לא הראשונה, אחריו יש עוד רכבים שחונים. או שאני טועה?

ליתר דיוק התמונה שצולמה הייתה להמחשה בלבד של המסחרית שלו, הנה תמונה של החניות, שלו השמאלית ושלי הימינית.9bbd67c573707f02a8203b80c85a670c.jpg

ומצטרף לשאלה, רכב פרטי הוא לא כל רכב שמוגדר כרישיון B?

פורסם

מה הכוונה שהצילום הראשון היה להמחשה בלבד? זה נראה שצולם באותו מקום.

אולי תעלה צילום אמיתי שבו נראה גם את הרכב של השכן וגם את הרכב שלך חונים, כך יהיה אפשר להתרשם ממצב אמיתי.

אתה תיארת מצב שבו אין לך אפשרות להכנס לרכב, מעניין לראות אם כך הדבר, בנוסף אם תחנה ברוורס לא תהיה לך בעיה להכנס לרכב מכיון שתוכל "להדבק" לצד שלו, כמובן שנוסעים איתך יצטרכו לחכות עד שתצא מהחנייה.

מוטב גם להתרגל לחנות ברוורס תמיד ובכל מקום, הרבה יותר בטוח להכנס ברוורס לתוך חנייה ששם קטנים הסיכוי שמישהו יפתיע אותך, מאשר לצאת ברוורס לרחוב שבו נוסעים רכבים.

ומה הקשר להגדרת הרכב ברישיון? אם החנייה שלו הוא יכול להחנות שם לדוגמא גם אופנוע או נגרר שלשניהם לא רשום ברישיון שנדרש רישיון B לנהיגה בהם.

מה קובעים חוקי העיר שבה אתה גר לגבי חנייה ברחוב, (זה רחוב, או רחבת חנייה?)

פורסם

לא הספיקה לך התמונה האחרונה על מנת להבין שבאמת אין מקום חניה נורמלי? החניה הקיצונית ממש קטנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי שלא חווה שכן חזיר, יכול להציע שוב ושוב, נסה כך, נסה אחרת ונסה בנועם וכיוצ"ב. כשהשכן חזיר, כל זה לא עוזר. בהנחה שלפותח השירשור אין אפשרות חניה, וכל הדרכים בנועם ניכשלו, סביר להניח שיש לו עסק עם שכן/נה כוחני ולעומתי, ולא חסר כאלה. השכן היה צריך לדעת מה גודל החניה שיש לו ואיזה שימוש סביר החניה הזו מאפשרת לו (רכב קטן). אם זה לא מתאים לו, יש לשכן ברירה לעבור לגור באיזור בו קיימת חניה גדולה יותר . זה שיש לו רכב גדול במיוחד, לא צריך לבוא על חשבון דיירים אחרים.

יש מה לעשות, הגש נגדו תביעה משפטית, פקחים לא יעזרו לך. נדמה לי שאתה יכול לעשות זאת בהליך פשוט ללא עו"ד אצל הממונה על בתים משותפים. לרוב לא תצטרך להגיע לדיון הוא יחדל לפני.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
לא הספיקה לך התמונה האחרונה על מנת להבין שבאמת אין מקום חניה נורמלי? החניה הקיצונית ממש קטנה.

יש לך קנה מידה?

החניה הקיצונית היא בדיוק כמו זאת על ידה, היא ניראת יותר קטנה רק בגלל זווית הצילום.

פורסם

דווקא מהתמונה האחרונה שפות"ש העלה אפשר להבין הרבה:

א. יש לשכן נזילת שמן רצינית.

ב. לפי הסימנים של הצמיגים על המדרכה השמאלית אפשר לראות שהשכן באמת מתאמץ להחנות כמה שיותר צמוד כדי לא להפריע ולא נראה כי הוא מחנה בצורה זו בכוונה.

אז יכול להיות שהרכב שלו באמת גדול על החניה הזאת. פות"ש -לדעתי, תבלע את הרוק ותשמור על יחסים טובים עם השכן. היום אתה מתגמש לטובתו. בעוד יום יומיים-שנה שנתיים תצטרך אולי שגם הוא יתגמש לטובתך.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אופציה נוספת - להגדיל את החניה של השכן ב 30 ס"מ על חשבון המדרכה (בהנחה שזה אפשרי, לא יודע למה בדיוק היא משמשת שם)

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

על חניית רכב שחורגת מהסימון ניתן לקבל דו"חות.

עידן אני ממליץ לך לנסות את מזלך (בימות השבוע) לחנות בצורה בולטת לנתיב נסיעה ברחוב בן גוריון בבני ברק למשל בביקור הבא שלך.

לא מזמן היה גם בחור שפתח שרשור בנושא דו"ח שכזה בפורום המשפטי.

הסעיף הרלוונטי הוא 5938 שהקנס הצמוד אליו הוא 250 ש"ח ללא נקודות.

בכל מקרה, אם הרכב לא נכנס לחנייה בלי לחרוג החוצה - שלא יחנה שם.

אני מציע לנסות לפנות אל השכן בהודעה שהקווים שם לא סתם, שסעיף 5938 עלול להיות מופעל כנגדו, שהקנס הוא 250 ש"ח עבור כל פעם, ושאתה מגיע כדי להגיד לו שכדאי שיחנה את הרכב במקום שבו ניתן להחנות רכב כזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
על חניית רכב שחורגת מהסימון ניתן לקבל דו"חות.

עידן אני ממליץ לך לנסות את מזלך (בימות השבוע) לחנות בצורה בולטת לנתיב נסיעה ברחוב בן גוריון בבני ברק למשל בביקור הבא שלך.

לא מזמן היה גם בחור שפתח שרשור בנושא דו"ח שכזה בפורום המשפטי.

הסעיף הרלוונטי הוא 5938 שהקנס הצמוד אליו הוא 250 ש"ח ללא נקודות.

בכל מקרה, אם הרכב לא נכנס לחנייה בלי לחרוג החוצה - שלא יחנה שם.

אני מציע לנסות לפנות אל השכן בהודעה שהקווים שם לא סתם, שסעיף 5938 עלול להיות מופעל כנגדו, שהקנס הוא 250 ש"ח עבור כל פעם, ושאתה מגיע כדי להגיד לו שכדאי שיחנה את הרכב במקום שבו ניתן להחנות רכב כזה.

כן אבל מה ההגדרה חנייה שחורגת מהסימון?

האם הכוונה שהאוטו חונה על הקו המשותף שלנו או רק שהוא "פולש" לשטח של החנייה שלי?

תודה.

פורסם

לא זה ולא זה, פה מדובר דווקא על החנייה שחורגת מהסימון כלפי נתיב הנסיעה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אייל נתיב הנסיעה הוא שטח פרטי?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא, אבל לפי הבנתי כל האזור הוא בתוך שטח פרטי (כניסה לחניות).

בנוסף אני לא מכיר אף שוטר שיאכוף על רכב שבולט 20 ס"מ לנתיב הנסיעה כפי שעולה מהתמונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...