Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

נהגתי עד כה על סופר לנסר שנת 97, הרכב הולך לפירוק כי אין הרבה מה לעשות איתו לאחר שהראש מנוע הלך שוב.

פשוט למכור לברזל וזהו וחבל על הכאבי ראש?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה מחליט שאתה לא מעוניין לתקן יותר את הרכב ולנסוע בו, יש לך מספר אופציות:

1.האופציה המומלצת לדעתי:מכירת הרכב עם הבעיה שלו בלוחות היד-2,במחיר נמוך אך גבוה מהמחיר שהיית מקבל בברזל (אם אתה מביא להם את הרכב תקבל פחות מ 1000 שקלים, בגרירה זה פחות) קהל היעד הוא אדם שאוהב את הרכב ומעוניין לקנות בזול, יודע לתקן בזול ולנסוע, או אדם שמעוניין לקחת הרבה חלקים ויותר משתלם לו לרכוש רכב שלם מאשר לרכוש חלק חלק.

2.האופציה המומלצת אם יש לך מקום להעמיד את הרכב לזמן ארוך: מכירת חלקים מהרכב, צילום כל חלק וחלק, רק על פנסים אתה יכול לכסות את המחיר של הברזל.

3.ברזל כאמור.

Miata ND2

פורסם

חד משמעית לפרסם בלוחות עם התקלה.

יש מצב שהרכב יימכר בקלות ב2000 שקל פלוס מינוס.

לפני כמה שנים חבר שלי מכר לנטיס ישנה עם ראש מנוע גמור (שתתה מים יותר מדלק), ציריות דופקות, מנעולים שבורים, צבע שרוף ועוד אי אלו רג'קטים ב4000 שקל תוך יום...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא חשבתי על זה את האמת, ואכן הרכב אהוב על בני דודים עצרו אותי (גם שוטרים) לא מעט פעמים בשאלות אם אני מוכר, חבל שלא מכרתי אז.

תודה חברים!

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תמכור ב2000 שח מינימום. (2000 שח זה סכום זניח, כי מי שמתקן לבד מוסיף 700 שח ומקבל רכב נוסע)

מי שצריך מהרכב חלקים, מרוויח בגדול.

כבר מכרתי רכב ככה בעבר, הדרך הכי טובה להפטר מרכב לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אחרי שאני חושב על החלקים של הרכב זכור לי שרציתי לקנות את הפלסטיקה שמסביב לרדיו דיסק ונאמר לי שיעלה 700 שח מפירוקיה, אכן תודה רבה על ההצעות הנ"ל

Opel Adam S 2017

פורסם

ולקבל רכב עם צרות חדשות.

עדיף, אם יש לך תקציב לרכב משמעותית חדש ומוצלח יותר (אם ההכנסה מאפשרת, שקול לקחת הלוואה), למכור את הסופר לנסר כמו שהיא. אם לא - במקום לקנות קקמייקה נוספת, עם עבר ועתיד לא ברורים, עדיף שתתקן את הסופר לנסר, ותוציא ממנה עוד כמה עשרות אלפי ק"מ עד התיקון הבא/השבתה (בסך הכל, סופר לנסר זה רכב די אמין).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כן אבל הבעיה היא שתיקון ראש המנוע יעלה כ 3000 +- ש"ח, שווי הרכב לא מגיע לזה ולך תדע אם התיקון יהיה טוב.

חשבתי על זה ואני עדיין חושב על זה, מצד שני יש אופציה מימון על הפרק (הלוואה 40K בערך) ותשלום יחסית נמוך לרכב חדש באיזור ה 50 כי אני מוסיף מעצמי.

מנסה לעשות חישוב כלכלי מה עדיף.

ברור שלשפץ את הלנסר זול יותר, השאלה אם שוב יהיו לי פאדיחות זה כבר ראש מנוע שני, הקודם היה ב 158000 (בגלל התחממות, הפעם לא)והתפגר שלשום ב 205000

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אם ההכנסה שלך מאפשרת לעמוד בתשלומי הלוואה + ביטוח מקיף + אגרות + טיפולים במוסכי יבואן, אז אולי עדיף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בין 2 הפתרונות הקיצוניים (הלוואה גדולה ואוטו כמעט חדש, ומצד שני לתקן גרוטאה ששווה בקושי את משקלה בברזל) יש גם פתרונות נוספים.

יש לך 10000 שקל ביד, תוסיף עוד 2000 ממכירת הלנסר כמו שהיא, קח עוד 12000 הלוואה וקנה רכב תקין בן 5-8 ב 24000 שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כמו לנסר 05-06 או פוקוס דור 1 או אפילו שני

פורסם

תודה רבה על ההצעות, עדיין לא סגור על סוג הרכב שנקנה.

אגב, הגיע הזמן להעיף את הרכב וקונה התקשר, הרכב הוא על שם דוד שלי והוא לא במצב נסיעה,

איך אני עושה בדיוק את ההורדה מהכביש / העברת בעלות? הבחור יגיע לקחת אותו בגרר עצמאית, מה שנשאר לי לעשות זה לבטל את הביטוח (יש טסט עד נובמבר) ולעשות העברת בעלות, או הורדה מהכביש אבל העברת בעלות זה עולה 200 ש"ח, שנראים לי מיותרים (אלא אם הקונה משלם?)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...