Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת תזמון ביונדאי i-30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפי מה שקראתי בכמה אתרים וגם בספר הרכב לרכב יונדאי i30 שנת 2008 נפח 1600 צריכה להיות שרשרת תזמון במקום רצועה, אבל אצלי באוטו החדש שקניתי יש רצועה. איך זה יכול להיות? ומתי אני צריך להחליף אותה?

פורסם

איך הגעת למסקנה שיש לך רצועה? אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם רצועת האביזרים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ינראה לי שאתה צודק. תודה.

יש לי עוד 2 שאלות:

לפי הספר רכב אמור להיות לי כפתור לקיפול המראות (מראות אוטומטיות) ואין לי. איך אני יכול לקפל אותם בחנייה? אני מפחד שאם אני ינסה בכח הם ישברו.

שאלה שניייה מתי צריך לעשות טיפול לרכב? 90k? 100k כרגע הקילומטרז 91k כמו כן איזה טיפול זה צריך להיות גדול או קטן?

פורסם

יש לי I30 שנת 2013 ואין שום בעיה לקפל את המראות ידנית, לא צריך יותר מידי כוח אבל צריך כוח מינמאלי , תסובב את המראה בלי לפחד לכיוון החלון, בהצלחה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• ספונסר פורום
פורסם

שאלה שניייה מתי צריך לעשות טיפול לרכב? 90k? 100k כרגע הקילומטרז 91k כמו כן איזה טיפול זה צריך להיות גדול או קטן?

ב-i30 עושים טיפול בכל 20 אלף קילומטרים כך שהרכב היה אמור לעבור טיפול ב-80 אלף והטיפול הבא יהיה ב-100 אלף.

הטיפול הגדול היה אמור להיות ב-80 אלף ואם הוא בוצע כהלכתו על ידי הבעלים הקודם של הרכב - הרווחת. הטיפול הבא ב-100 אלף הוא טיפול "בינוני" שהוא למעשה טיפול קטן + החלפה של נוזל קירור.

תבדוק מה בוצע בטיפול הקודם ואם לא בוצע טיפול מלא תשלים את החוסרים בטיפול הבא.

• תוכן חדש...