Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mg 550 - התייעצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לקנות רכב עד 50 אש"ח עם מנוע של 1.7 ומעלה היות ואני גר בצפון והדרך הררית וקשה.

מחיפוש שביצעתי ביד 2 לרכבים נפוצים בשוק (מאזדה 3/6, סובארו , הונדה וכיוב') מצאתי שבסכום הזה אפשר למצוא רק רכבים בשנתונים 2007-2008.

המשכתי לחפש ומצאתי את הרכב שבנידון מודל 2011 ובמחיר 50 אש"ח.

חיפשתי עוד קצת וראיתי שזה מחיר מעט זול אבל סה"כ עבור השנתון הזה זה הסדר גודל של המחירים.

האם לדעתכם המחיר זול כי אין לרכב שוק בארץ או כי זה רכב לא מוצלח (תקלות חשמל מנוע וכיוב')? האם זה רכב מומלץ עבור משפחה עם צרכים סטנדרטיים? סה"כ יחסית לנתונים שחיפשתי קיבלתי תוצאה טובה מכל היתר.

תודה רבה לעונים,

שבוע טוב.

רוני

פורסם

מדובר ברכב סיני ואלו הדגמים הראשונים של היצרן שיובאו לישראל.

היבואן הינו לובינסקי, שהוא גם יבואן פיג'ו וסיטרואן.

הדגם הספציפי יובא בכמות של 500 יחידות בלבד.

כיום הדגם הספציפי הזה לא מיובא, מייבאים נדמה לי מודל שנקרא mg350 שזה רכב בסגמנט קטן יותר, משהו שמקביל ליונדאי אקסנט.

הייתי ממליץ לך שלא לקנות את הרכב הזה ולו מן הסיבה הפשוטה שמדובר ברכב נדיר, אין לו שוק, חלקי החילוף שלו ממש נדירים ואתה תלוי לגמרי ביבואן, לובינסקי.

בנוסף, עצם העובדה שהרכב יובא בכמות של 500 יחידות ששווקו באופן בלעדי לחברות באמצעות עסקאות ליסינג גרמה לזה שהרכב לא נמכר באופן ישיר לשוק הרחב.

נדירות הרכב כולל העובדה שיובא לכאן בכמות יחסית זעומה גורמת לכך שהשוק של הרכב על הפנים.

לכן, ממליץ לך שלא לקנות אותו.

סבתא שלי ז"ל אמרה בשעתו פתגם מאוד חכם: "בחינם- קונים רק כינים". באידיש, זה כמובן נשמע טוב יותר.

אבל יש בזה משהו מאוד נכון, אתה מתפתה לקנות את הדגם בשל המחיר הזול, אבל בסוף- תאכל ממנו....

לכן, קבל המלצה טובה וגש לחפש רכב שנמכר בארץ בכמות מסחרית ולא יובא לכאן בכמות מזערית לצורך החדרת המותג.

בהצלחה

פורסם

שלום,

מה ההגדרה שלך למשפחה עם צרכים סטנדרטיים?

האם אתם צריכים רכב ל 5 נוסעים? או רק ל 4?

האם צריך בגאז' ענק לעגלות תינוק או שהילדים כבר יותר גדולים?

בעיקרון, אפשר למצוא ניסן טיידה או נוט במחירים קצת יותר נמוכים מאשר מזדה\הונדה משפחתית.

ניסן רכבים זריזים ויחסית חסכוניים, כמובן גם אמינים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נפח המנוע לא בהכרח קובע - אלא המומנט.

אישית הייתי מחפש אוקטביה דיזל 2008 מפרטי. המומנט של הדיזל יאכל את העליות בלי מלח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...