Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא עשיתי סקר אך לצערי אני מכיר את זה באופן אישי מאחר ואני מתנייד מדיי פעם ברכב אמריקאי ולא פעם שמעתי את המשפט"לא מתאים לך זה רכב של עבריינים/ערסים". ואני ממש לא כזה סתם חובב רכבים גדולים עם הנעה אחורית וכוח ונפח מנוע גדול.

אין קשר בין עבריינים לערסים.

אם כבר BMW יותר עם סטיגגמה כזאת.

ומה עם איביזה שהיא גם 'ערסית'?

ערסים הולכים יותר לכיוון של הונדה ולא אסקלייד :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערסים ועבריינים מחפשים רכבים מוחצנים. הסיבה לכך פסיכולוגית ועמוקה, המטרה היא להשלים חסר אחר.

רכב מוחצן יכול להתבטא בגודל הרכב (רכב גדול הוא מוחצן ומשדר בטחון כלפי חוץ), בעלי צורה מיוחדת ומושכת את העין (בז'רגון המקצועי- פוזה), בצבע שמשדר קונוטציות מסוימות (בד"כ שחור- פחד ומוות, צבע שיוצר קונוטציה שלילית), שיהיה יוקרתי ויקר (כדי שיהיה כמה שיותר אקסלוסיבי ויראה שבעליו יכול לקנות אחד כזה כלכלית) ולבסוף שיהיה לו הרבה מאוד כוח (מנוע גדול וחזק כדי להרגיש כוחניים).

הרכב שעונה הכי טוב על ההגדרה הזאת הוא BMW X6 בצבע שחור. הוא הרכב המושלם כדי להוכיח שאתה חסר בטחון, חסר חוש טעם, בעל איבר קטן או כולם ביחד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
ערסים ועבריינים מחפשים רכבים מוחצנים. הסיבה לכך פסיכולוגית ועמוקה, המטרה היא להשלים חסר אחר.

רכב מוחצן יכול להתבטא בגודל הרכב (רכב גדול הוא מוחצן ומשדר בטחון כלפי חוץ), בעלי צורה מיוחדת ומושכת את העין (בז'רגון המקצועי- פוזה), בצבע שמשדר קונוטציות מסוימות (בד"כ שחור- פחד ומוות, צבע שיוצר קונוטציה שלילית), שיהיה יוקרתי ויקר (כדי שיהיה כמה שיותר אקסלוסיבי ויראה שבעליו יכול לקנות אחד כזה כלכלית) ולבסוף שיהיה לו הרבה מאוד כוח (מנוע גדול וחזק כדי להרגיש כוחניים).

הרכב שעונה הכי טוב על ההגדרה הזאת הוא BMW X6 בצבע שחור. הוא הרכב המושלם כדי להוכיח שאתה חסר בטחון, חסר חוש טעם, בעל איבר קטן או כולם ביחד.

איי פעם נסעת על X6 או שזה סתם דיבורים באויר?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)
DJI

כתב:

כמה דעות קדומות במשפט אחד. ממש מפחיד.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

גם לדעתי זה קישקוש,הX6 לדעתי נראית מעולה,אני אוהב עיצוב אגרסיבי,מי שנוסע על כזה רכב כניראה בעל עסק או תפקיד בכיר,לכן קשה להאמין הוא חסר ביטחון,טוב חוש טעם כמו שאתה רואה זה אישי,לדעתי היא מדהימה,בעל איבר מן קטן? בדקת?:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה בערך השיכנוע העצמי הכי טוב שראיתי של בנאדם שלא יכול להרשות לעצמו להוציא חצי מליון ש''ח על רכב. :-)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

סרטי בורקס מכיר? אז שם עבריינים נוסעים ברכבים אמריקאיים ישנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יותר נכון ל-X6 X5 ​, צבע שחור, חלונות כהים, נוסע לאט בנתיב השמאלי, וכשאתה עובר לידו, הוא עם הפלאפון ליד האוזן.

זה נכון לגבי כל רכב במדינת ישראל, בלי שום קשר ל BMW או לא.

הסיבה שאתה מרגיש את היחוד הזה לגבי BMW ככל הנראה קשורה לקנאה.

פותח השרשור, הבעיה היא לא הסטיגמה, הבעיה היא העובדה שזה מעניין אותך.

רכב זה רכב, מתאים לך, תקנה, לא מתאים, אל תקנה.

הסטיגמות שעוברות בין צקצוק לצקצוק של אמהות פולניות שייכות לשנות ה70, לא להיום.

פורסם

הבעיה היא שאתה מתעסק בעניינים שלא קשורים אליך או לחילופין משתדל להעסיק את המוח שלך בניתוח מחשבותיהם של בעלי BMW.

למה לדחוף את האף לרצונותיו של בעל BMW? כי הוא בעל BMW?

תעביר פה גם שיעור בפסיכואנליזה על אשכנזים מההיי טק עם לוגו החברה-שהם-מאמינים-בה-אבל-תפטר-אותם-בלי-לחשוב-פעמיים על הרכב, שמדביקים את הדוושה עד הסוף בכל הזדמנות (כי זה לא עולה כסף) ולאט לאט מתפוגגים ומתים מבפנים עקב ריבוי בשיחות לא מעניינות על משכנתא ועל המומחיות שלהם בהשקעות נדל"ן כשבסופו של יום הם נוסעים על מאזדה 3 "איך אני נוהג"?

כל עובד "צנוע ומופנם" (על פי דוקטרינת הסטיגמה שלך) מאסכולת ההיי טק היה לוקח BMW X6 שחורה בכל רגע על פני חיי מוות איטי שהוא חווה. רק תציע.

כל אדם ורצונותיו. אין צורך לדחוף כל היום את האף לעסקיהם של אחרים.

מאחל לך שיום אחד תוכל לקנות BMW ולעמוד בסטיגמה.

פורסם
ומה עם מרצדס ? 8)

פעם זה היה רכב של זקנים,היום יש להם כאלה עיצובים זה רכב של זקנים קשה לקרוא להם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע לגבי סטיגמה, אבל בצור אחד שנוסע על סדרה 7 שחורה אני יכול להגיד שאף אחד לא מעז לחתוך אותי בכביש או להדחף לפני בפקק, בניגוד לטויוטה או הונדה. כנראה שעדיין יש בזה משהו, למרות שפושעים וערסים כבדים כבר מזמן לא נוסעים על מכוניות האלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סדרה 7 זה רכב נאה, אלגנטי ושימושי. X6 זה גוש נפוח חסר פרופורציות, התגלמות הפוזה במיטבה.

בגלל זה הכבדים ביותר נוסעים על זה:

23k907a.jpg

תראה, אם הם כל כך כבדים זה כנראה לא יסחב אותם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

+1

משתדל לעשות לרכבים האלה את המוות בכביש.

• תוכן חדש...