Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה באמת חושב שה-X6 מצליחה בגלל "תנוחת הישיבה הספורטיבית"?

אתה לא חושב שזה בזכות הפוזה "הספורטיבית" החיצונית וכמובן בזכות כך שהדגם ממוצב מעל ה-X5 של השכנים?

ועוד משהו -

אני לא מבין איך תא צפוף וראות לקויה יותר החוצה היא נקודות זכות בכל רכב שהוא?

אם אתה "חייב" לקחת SUV, אז למה לקחת רכב שמשלב את החסרונות של רכב ספורט עם החסרונות של רכב גבוה וכבד? למה לא לקחת SUV מפואר שלא סובל מפיצול אישיות, מתנהג יפה על הכביש ועדיין עם כל היתרונות של חלל פנימי, זגוגיות גדולות יחסית ויכולת שטח אמיתית? ריינג'רובר לדוגמא.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי על X6 יש סמל של BMW, ועל ריינג' רובר לא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה באמת חושב שה-X6 מצליחה בגלל "תנוחת הישיבה הספורטיבית"?

אתה לא חושב שזה בזכות הפוזה "הספורטיבית" החיצונית וכמובן בזכות כך שהדגם ממוצב מעל ה-X5 של השכנים?

ועוד משהו -

אני לא מבין איך תא צפוף וראות לקויה יותר החוצה היא נקודות זכות בכל רכב שהוא?

אם אתה "חייב" לקחת SUV, אז למה לקחת רכב שמשלב את החסרונות של רכב ספורט עם החסרונות של רכב גבוה וכבד? למה לא לקחת SUV מפואר שלא סובל מפיצול אישיות, מתנהג יפה על הכביש ועדיין עם כל היתרונות של חלל פנימי, זגוגיות גדולות יחסית ויכולת שטח אמיתית? ריינג'רובר לדוגמא.

זה לא משנה למה אני חושב כך או אחרת, העובדות מדברות בעד עצמן- הרכב מוצלח מבחינה כלכלית.

לגבי התא הצפוף, זוכר לפני שיצאת לטיול האחרון הצעתי לך לשקול אופציה של קבריולט 4 מושבים?

אני זוכר שהתשובה שלך היתה משהו בסגנון שאתה מעדיף את המידות הקטנות של רודסטר כי יש בה מעין אינטימיות.

זו בדיוק הסיבה שאם הייתי חייב לקנות רכב מהסגמנט הזה הייתי מעדיף x6, מבחינתי ובהתאם להעדפות המוטוריות שלי הוא היה הרע במיעוטו.

אבל, חוזר ואומר שנית- אני מראש לא קהל היעד של x5 או x6, מבחינתי מזמן אמרתי לאישתי שהרכב שיש לנו כרגע זה הרכב הכי גדול שאי פעם יהיה לנו.

לא רוצה SUV מפואר, לא רוצה ריינג׳רובר עם או בלי סופרצ׳ארג׳ר, אני מרגיש בנוח כשאני קרוב לכביש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידן, הצלחה מסחרית היא לא ערובה למוצר איכותי ברמה גבוהה. מה שטוב ליצרן לא תמיד טוב לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נכון, גדול מבחוץ וקומפקטי מבפנים, הם הלכו נגד הזרם ועובדה- הצליח להם מעבר למצופה.

עבור מי שמחפש רכב שמרגיש מצד אחד כמו ג'יפ (גובה) ומצד שני נותן תחושה ספורטיבית- אין לו תחרות כרגע.

בארץ לא, בארה"ב יש את האקורה ZDX. ובקרוב מרצדס יוציאו את הMLC.

פורסם (נערך)
לגבי התא הצפוף, זוכר לפני שיצאת לטיול האחרון הצעתי לך לשקול אופציה של קבריולט 4 מושבים?

אני זוכר שהתשובה שלך היתה משהו בסגנון שאתה מעדיף את המידות הקטנות של רודסטר כי יש בה מעין אינטימיות..

כן, לרכב פתוח לזוג, בכבישים הנכונים, יש יתרון בתא קטן וקרוב לקרקע.

ואכן - נהנתי מאוד מתא הנוסעים של הרואדסטר הקטנה יחסית, מהתחושה שאתה "נופל" לכסא ויושב קרוב מאוד לכביש (גובה הרכב 130 ס"מ) ומהאווירה המאוד מיוחדת, שלא לומר חגיגית, שיש בישיבה עם זוגתך בדו-מושבית עם גג מתקפל.

העובדות מדברות בעד עצמן- הרכב מוצלח מבחינה כלכלית.

אז מה אם הוא מוצלח כלכלית?

אתה יודע כמה מכוניות חסרות כל ערך מוטורי או הנדסי היו מוצלחות כלכלית?

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עם כל הגודל החיצוני זה וחוסר המקום מאחורה, מבחינתי אפשר לומר שהם איבדו לחלוטין את הפרקטיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש מקום לילדים במושב האחורי ולקניות בבגאז', מספיק פרקטי לרוב הלקוחות הפוטנציאלים. מדי פעם לוקחים את הילד שלי טרמפ ברכב כזה, אין תלונות מצידו.

פורסם
עידן, הצלחה מסחרית היא לא ערובה למוצר איכותי ברמה גבוהה. מה שטוב ליצרן לא תמיד טוב לך.

מה הבעיה באיכות של ה-X6?

אתה צודק לחלוטין שמה שטוב ליצרן לא תמיד טוב עבורי, ה-x6 מצויין עבור היצרן ועבורי זה רכב שלעולם לא אפזול לכיוונו אבל מסתבר שעבור המון אנשים בעולם הרכב הזה אכן טוב.

אז מה אם הוא מוצלח כלכלית?

אתה יודע כמה מכוניות חסרות כל ערך מוטורי או הנדסי היו מוצלחות כלכלית?

לא ברור לי איזה ערך הנדסי אתה מחפש ב-x6, אין כזה, הם פשוט לקחו x5, הנמיכו לו את הגג בחלקו האחורי כדי שישתפל לאחור ויתן מראה ״אה לא קופה״ עם קו חלונות גבוה יותר וזהו בערך.

הם לא המציאו שום גלגל, הם לקחו מוצר קיים ומוצלח וממנו יצרו וריאציה עם מראה ספורטיבי יותר, זה כל הסיפור.

לא רכב שהולך להכנס לאיזה פנתאון, זה רכב שנועד למטרה אחת- להדפיס כסף ואת זה הוא עושה מצויין.

כל כך מצויין שעכשיו גם יש x4 וגם הוא כנראה יהפוך למדפסת כסף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...