Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק בגלל גישה כזאת אני נוטה פשוט להתייחס אליהם כרכב האחרון בשרשרת המזון בכביש,

בעלי הרכבים האלו חושבים הכביש שלהם והם נוהגים בו כראות עיניהם, ללא התייחסות לחוקי הכביש ולסובבים אותם.

עקב הגישה שלי לרכבים האלה אני בוודאי לא צריך להסביר למה אני נוקט בצעדים שכאלו.

עכשיו לשאלה איך ניתן להציק לבעלי רכב כאלה?

לעולם לא נותן להם להיכנס בלפני בפקק \ ברחובות צרים לעולם לא אתן להם את זכות הקדימה \ סינוור חזק לארוך כל הקטע.

בריונות-נגדית בכביש לא שמורה רק לרכב הגדול יותר, שפשפת אותי? פגעת לי ברכב? מצויין! תכין את הפנקס צ'קים.

ביום יום אני נוסע בקיה, רנו, הונדה, קורולה ליסינג ובימר . תלוי ביום ומטרה. נהיגה שלי לא משתנה בגלל הרכב, אבל עדיין יש הרבה יותר זבלים שמנסים להדחף בפקק של 471 לפני הקיה מאשר לפני נבימר. אבל כמובן יש גם כאלה כמוך עם קנאת הפין שחייבים "להשפיל במוו". זה תמיד מעלה אצלי חיוך ואני נותן להם לעבור. האגו שלי לא נפגע מפיאט פונטו.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעולם לא נותן להם להיכנס בלפני בפקק \ ברחובות צרים לעולם לא אתן להם את זכות הקדימה \ סינוור חזק לארוך כל הקטע.

מעולה, מעולה.

מסנוור, לא נותן זכות קדימה ועוד מתגאה בזה - אתה פשוט נהג למופת.

בגלל אנשים כמוך תרבות הנהיגה בארץ נראית כמו שהיא נראית.

פורסם
בדיוק בגלל גישה כזאת אני נוטה פשוט להתייחס אליהם כרכב האחרון בשרשרת המזון בכביש,

בעלי הרכבים האלו חושבים הכביש שלהם והם נוהגים בו כראות עיניהם, ללא התייחסות לחוקי הכביש ולסובבים אותם.

בריונות-נגדית בכביש לא שמורה רק לרכב הגדול יותר, שפשפת אותי? פגעת לי ברכב? מצויין! תכין את הפנקס צ'קים.

ניכר מדבריך שאתה לא יוצא לנהיגה,אלה למלחמה.לא חבל על הבריאות?

פורסם
בגלל אנשים כמוך הארץ נראית כמו שהיא נראית.

תיקנתי לך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואחרי שאיזה X6 יחבק אותך, ובזמן שהוא יכין את פנקס הצ'קים שלו, אתה תעשה חושבים למי יותר כואב, לבעל הX6 על הצ'ק שהוא הולך להוציא או לך שהחלטת לבדוק עד כמה נעים לברר לגרד את עצמך ממיטב התוצרת הבווארית כי החלטת "לעשות לו את המוות".

אני בטוח שהרבה יותר יכאב לבעל הX6 לרשום צ'ק מאשר הכאב שלך...

סינוור חזק? תגיד אתה רציני? לכל הרכבים היום יש מראות נגד סינוור, והן עושות את עבודתן נאמנה.

הדבר היחיד שאתה גורם זה לעצבים לנהג שאותו אתה מסנוור ולשאר הנהגים "הפשוטים" וחסרי המזל שאין להם רכב יוקרה שאתה מסנוור גם אותם.

אבל אין לך מה להפסיד, מקסימום תיקלע לסיטואציה שתבחן עד כמה אתה באמת עומד מאחורי העקרונות שלך שנהג כזה יסמן לך לעצור בצד לרגע.

אגב, זה משתלב יפה עם הת'רד אותו פתחת האם יש לך אשמה תורמת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537411-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%94-(%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%A3-%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F)

ואני יחסוך לשאר חברי הפורום את הצורך לצפות בסרטון,

רכב שאתה רואה כבר מרחוק עושה רוורס ומתכנן להשתלב לנתיב שלך, ואתה בכח לא נותן לו והוא מסכן (ואידיוט, וחרא של נהג) ונכנס בך.

לי זה נשמע יותר שאתה בן אדם קטן ברכב קטן וזול שכמו פינצ'ר נובח על כל העולם סתם.

*הבהרה, לי יש רכב יוקרה אמריקאי ענק בעל מראה "ערסי", נוהג באדיבות ובחביבות ומשתדל לתת לאנשים שנוהגים בשכל את ההרגשה שימשיכו לנהוג כך.*

ועוד יותר מוזר, אני גם לא ערס....

ועוד יותר מוזר 2, ביום יום אני על רכב משפחתי רגיל לגמרי ומרגיש בדיוק כמו

Ahbarony, עם הרכב "הערסי" כמעט ולא חותכים אותי בניגוד לרכב המשפחתי...

פורסם

חברים, חבל על העצבים שלכם. אתנצל מראש שאני מתייחסת לגופו של הכותב ולא לגופו של עיניין, אבל זה חלק מהעיניין בשרשור הזה.

מדובר באותו הטרול שעושה קאמבק משרשור שבו הוא הביע את קינאתו כלפי בעלי רכבים שאוהבים להשקיע במראה החיצוני של הרכב שלהם (למשל להחליף לג'אנטים מגנזיום, לדאוג לניקיון שלו וכד') במקום לבלות בפורום הטכני ולקרוא על תקלות שאין להם.

למי שלא זוכר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?528468-%D7%99%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%96%D7%99%D7%95%D7%9D

ועכשיו הוא ממשיך באותו קו צר העין שלו, אבל אני לא דואגת, carma is a b*tch :twisted:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא ממש טרול, פשוט יש לו דעה שונה על קוסמטיקה.

הבעיה שהוא מודה שהוא מנסה להציק לאנשים עם מכוניות מסוימות בכביש, וזה כבר רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קראתי עכשיו את השרשור שנתת.

אז אולי הוא גם מתייחס מגעיל על הכביש למי שהרכיב ג'אנטים ב7K ש"ח על הרכב שלו כי כנראה שכואב לו הלב שלמישהו יש כסף "לשפוך" על הרכב שלו וkImNewHere

באופן אישי מעדיף לחסוך 1600 ש"ח ולעשות כדי שיהיה לו כסף לעשות טיפול.

פורסם (נערך)

אני מודאג. האם עכשיו אני צריך להחליף את הגלגלים ברכב שלי פן הנוקם באדום יסנוור או יחתוך את אשתי בדרך מהעבודה?

מישהו רוצה 4 חישוקים 16 אינץ' מבראבו - משומשים במצב סביר?

ואיך הנוקם באדום מגדיר "רכב יוקרה"? הרי סדרה 7 או A8 בת 9 נראת מאוד יוקרתית אבל השווי שלה פחות משל טויוטה לבנה חדשה עם מדבקת "אלביט" על הכנף האחורית.

אז אולי הוא גם מתייחס מגעיל על הכביש למי שהרכיב ג'אנטים ב7K ש"ח על הרכב שלו כי כנראה שכואב לו הלב שלמישהו יש כסף "לשפוך" על הרכב שלו וkImNewHere באופן אישי מעדיף לחסוך 1600 ש"ח ולעשות כדי שיהיה לו כסף לעשות טיפול.

לך תדע, בסוף יתברר שהוא עשיר מופלג, רק מתקמצן על הרכב. לא תאמין כמה אנשים כאלו יש. אני מכיר מולטימיליונר אחד שנוהג על סובארו די ישנה. פעם אחרת לקחתי טרמפ בפוקוס ישנה של רופא שאני יודע שמביא הביתה יותר מחמישים נטו בחודש.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

רגשי נחיתות של בעל רכב קטן לעומת תחושת עליונות של בעל רכב גדול - שתי התופעות קיימות, שתי התופעות שליליות

בד"כ מי שנמצא ברכב קטן עם רגשי נחיתות ועובר לרכב גדול פתאום נהיה היצור הדוחה שממנו הוא כל כך סלד קודם לכן.

נהג טוב ושפוי ינהג טוב ושפוי גם ברכב קטן וגם ברכב גדול, לא כל מי שיש לו רכב גדול הוא באופן אוטומטי נהג חסר ערכים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

בתור איש מכירות של BMW חדשות, אני יכול להעיד ממקור ראשון שיש קונים לכל סוגי הרכבים שאני מוכר מכל טווח סוגי האנשים שתוארו ולא תוארו פה.

מצחיק שבדיוק השבוע אני צריך למסור X6 חדש דנדש לאישה נחמדה מאוד, יהודייה, לא ערסית, שאם תראו אותה, בכלל תחשבו שהיא נוסעת בליסינגטומטית ועוסקת בציור למחייתה.

רוצה להתווכח איתי על מי הם הלקוחות של BMW חדשות? חבל לך על הזמן.

חלאס עם הסטגימות. לא רלוונטי היום. לא לBMW, לא לאמריקאיות, לא למרצדס ולא לכלום. זה פשוט לא רלוונטי בימינו.

עושה למישהו את המוות על הכביש בגלל סוג הרכב שבו הוא נוהג? איך אמרו פה לפני, קארמה איז א ביץ'. ויפה שעה אחת קודם.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה שהכי מטריד זה שכל השקפת העולם הזו של רכב גדול שייך לנהג חסר ערכים שחושב שהכביש שייך לאבא שלו - עד כמה שהיא נכונה לגבי נהגים רבים על כבישי הארץ, היא עדיין הכללה בוטה מאוד - אבל מאחורי השקפת העולם הזו מסתתרת בעיה גדולה הרבה יותר.

מדובר בבעיה בהשקפת העולם, בפסיכולוגיה או אולי בפילוסופיה של אותו אדם עם דפוס מחשבה שכזה שנובע או מרגשי נחיתות או הרבה יותר גרוע מכך - פינוק.

אני מדבר על הנטיה של נשים וגברים מתבגרים לצאת מתוך בכי "למה לי אין ולאחר יש" לפרש את זה לצורה שתתחיל להבהיר את ממדי הבעיה:

למה לו יש רכב גדול ולי אין?

למה לו יש דירה\בית\סירה\הליקופטר - ולי אין?

למה לו מותר ולי אסור?

אנשים קטנים וקטנוניים עם גישה שאומרת למה אף אחד לא בא ונותן לי את מה שמגיע לי - במקום להבין שצריך לעבוד קשה בכדי להרוויח, צריך לדחוף מרפקים בשביל להתקדם קדימה בקהל מלא מתחרים שווים ויותר גרוע מתחרים עם זכויות, צריך לדעת לקום ולקחת.

אף אחד לא יבוא ויתן לך רכב גדול אם לא תקום ותיקח אותו כמו שאף אחד לא יקנה לך דירה אם לא תעבוד ותקנה אותה ואם לא תיצור לעצמך פרנסה משתלמת.

רכב גדול בד"כ בא עם הוצאות גדולות.

רכב גדול שעושה פעולות דורסניות בכביש בדר"כ בא עם נהג "מניאק" שכנראה לפני כן היה לו רכב קטן ועכשיו תורו להיות אחד שעושה מה שבא לו - או שפשוט הוא ננהג ע"י מניאק שלא קיבל ערכים טובים בחינוך מבית.

תחליט אתה איפה את רוצה להיות -

אתה רוצה להיות אדם שמח ברכב קטן שיודע שהוא חוסך בכך כסף ומייעל את החיים הכלכליים שלו ונוהג יפה ושפוי?

אתה רוצה להיות אדם שמח ברכב גדול שיודע שאין מנוס מהוצאות גדולות יותר ואז יש כנראה פשרות כלכליות?

אתה רוצה להיות אדם שמח בדירה קטנה שנהנה מהחיים שלו והמשפחה שלו?

או שאתה רוצה להיות אדם קטן, קטנוני שנוסע ברכב קטן ורוצה רכב גדול, חי בדירה קטנה ורוצה וילה ולא לומד להסתפק במה שיש לו?

אני אגלה לך סוד קטן - זה עניין של השקפת עולם

אתה יכול להגיע לרכב גדול ולחיות בוילה ועדיין להיות לא מרוצה משום דבר כי "יש גדולים ממך"

ואתה יכול אולי אם לרגע אחד, תפסיק להפוך כל נסיעה על הכביש למלחמה וכל תשלום ארנונה למסע קללות - אולי, אתה תצליח לפנות קצת מקום בראש שלך למחשבות יעילות יותר, לקחת את עצמך עוד צעד אחד קדימה ולצאת מבור השנאה הזה שאתה נמצא בו.

וגם לחייך קצת כשאתה על הכביש - אתה לא תאמין מה מערכת סטריאו טובה ברכב קטן יכולה לעולל לך, ראש שקט ורגוע ושמירה על קו הנסיעה שלך בפקק מבלי להלחם בתחנות רוח.

גם אם זה לא ממש קשור למה שרצית להעביר, אני נותן לך נקודה למחשבה.

תילחם את המלחמה שלך ותבחר את המלחמות שאתה יכול לנצח בהן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל מילה בסלע!

כל פעם שאני רואה X6 הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה זה:

ולכל מי שאומר לי "לא היית רוצה כזה ?" אני עונה תמיד את אותה התשובה-"הייתי רוצה את סכום הרכב הזה בשביל לקנות משהו אחר"

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...