Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח אם הנושא שייך לדיטיילינג או פה, אבל הינה השאלה..

היתחדשתי היום ביורוסוויפט ידנית 2001 "חדשה" המצב שלה אסטטית ומכאנית מצויין ואני מקווה שהיא תשאר אצלי לפחות שנתיים, הבעיה שלי ברכב היא החוסר ברמקולים או מיקום הכנה לכאלה (יש רק שניים מסכנים מקדימה) ובתור מישהו שנורא אוהב נהיגה ומוזיקה ביחד זה מפריעה לי, יותר ממה שהייתי רוצה :).

רציתי לשאול לגבי מקום שיוכל להתקין מערכת ברכב ללא להרוס את הרכב על הדרך,למרות הכל יש מספיק חאפרים וכבר איבדתי רכב אחד בגלל הרכבה גרועה של מערכת שהובילה לקצר ושריפה של כל הצמה והמערכת החשמלית.

אני שואל מהסיבה כי אני רוצה להתקין 2 רמקולים בדלתות מקדימה (אם זה אפשרי בכלל כי אין שם הכנה) ו 2 במגש של תא המטען.

הכי מדאיג אותי זה ההתקנה בדלתות כי יהיה צורך חיתוך הפאנל של הדלת.

אז אם אתם מכירים מקום כזה אני אשמח להמלצות, בעדיפות לאיזור הדרום.

יש לי ידיים די טובות אז גם אם זה אפשרי לעשות לבד אני אשמח לעצות.

תודה.

פורסם (נערך)

לא ניתן לענות בוודאות צריך לפתוח את הדיפון של הדלת ולראות אם ניתן

להתקין רמקול על הדיפון או לא ,מומלץ סט קומפוננט בסיסי טוב +רמקולים 6X9 על המגש האחורי

ורדיודיסק בסיסי מבית טוב.

בנוגע להתקנה באזור דרום

אתה יכול לצור קשר עם חבר הפורום JUNIOR 66

או בטלפון:0507277958

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
לא ניתן לענות בוודאות צריך לפתוח את הדיפון של הדלת ולראות אם ניתן

להתקין רמקול על הדיפון או לא ,מומלץ סט קומפוננט בסיסי טוב +רמקולים 6X9 על המגש האחורי

ורדיודיסק בסיסי מבית טוב.

בנוגע להתקנה באזור דרום

אתה יכול לצור קשר עם חבר הפורום JUNIOR 66

או בטלפון:0507277958

תודה רבה!

• תוכן חדש...