Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק פיוניר פרמייר DEH-P740MP.

1. אתמול הייתי צריך לנתק את המצבר, לכן הרדיודיסק נתק וכל הזכרונות והכיוונים אופסו.

לפני הניתוק יכולתי לעשות כיוונים שונים בניגון דיסק וכיוונים שונים ברדיו ועכשיו כל פעם שאני משנה את הכיוונים בדיסק, אז גם ברדיו זה משתנה. איך אני משנה למצב שהיה לפני כן?

2. הרדיו דיסק אצלי כבר כשנה ורק אתמול גיליתי תפריט חדש. התפריט מופיע ע"י לחיצה ארוקה על כפתור ה AUDIO. זהו תפריט, שבו מופיעות ארבע עמודות, מעל לכל עמודה יש ציור קטן של קן מעוגל שגדל וקטן בהתאם לכיוון של גובה העמודה. שיחקתי עם זה ולא הרגשתי שום שינוי בסאונד. על מה אחראית הטבלה הזאת?

איפה הם הימים הפשוטים שבטייפים היה רק באס וטרבל? :roll::wink:

דימה

פורסם

תשנה קודם ברדיו ואחר כך בדיסק

והלחיצה הארוכה על האודיו משפרת את הסאונד לטובה בעזרת כיוונים נכונים בדוקקקק

פורסם
תשנה קודם ברדיו ואחר כך בדיסק

והלחיצה הארוכה על האודיו משפרת את הסאונד לטובה בעזרת כיוונים נכונים בדוקקקק

לא עזר. הבעיה נשארה. :|

פורסם

2. הרדיו דיסק אצלי כבר כשנה ורק אתמול גיליתי תפריט חדש. התפריט מופיע ע"י לחיצה ארוקה על כפתור ה AUDIO. זהו תפריט, שבו מופיעות ארבע עמודות, מעל לכל עמודה יש ציור קטן של קן מעוגל שגדל וקטן בהתאם לכיוון של גובה העמודה. שיחקתי עם זה ולא הרגשתי שום שינוי בסאונד. על מה אחראית הטבלה הזאת?

באקולייזר יש לך מצב Custom, ושם אתה יכול לכוון בעצמך את ה Low, Mid, High

בתפריט הזה אתה יכול לכוון את התחום תדרים של הLow, Mid , High במצב קסטום של האקולייזר

Mazda Lantis F

• תוכן חדש...