Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

:wink:Great minds think alike

אבא שלי מכר את הלנטיס שנת 2000 שלו לפני חודש וחצי (יד ראשונה 140KKM) והטלפון פשוט לא הפסיק לצלצל למרות שהיה מדובר במחיר שגבוה ממחיר המחירון, בגלל זה פשוט חבל לי בשביל פותחת השרשור שהיא תמסור את רכבה בחינם, שכנראה יגיע לסוחר שיעשה עליו קופה.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שלום לך,

אנחנו באוויס מאמינים בשקיפות ולכן אין לנו בעיה כשלקוחות לוקחים רכבים לבדיקה במוסך מטעמם.

אנחנו כן בעד לקחת את הרכבים לבדיקה במוסך מורשה כי הם לרוב יותר דייקנים.

אם את בכל זאת סומכת מספיק על המוסך שאליו לקחת את הרכב לבדיקה אנחנו נשמח לקבל את שם המוסך ואת מספר הרכב בכדי שנוכל לבדוק יותר לעומק את ההבדלים שבין שתי תוצאות הבדיקה.

תודה

גיל מאוויס

פורסם

השיטה הזו של הצגת בדיקה נקיה בהרבה מהמצב האמיתי של הרכב נהוגה בכל החברו. לא מבין איך עד עכשיו אנשים כמו אביה של השואלת עדיין מסתמכים על הנייר הזה.

ולאדון מאויס, חברה שדוגלת בשקיפות מלאה בוודאי ידעה על הפגיעות ועדיין לא דאגה לציין אותם בפני הקונה, יופי של שקיפות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

גיל היקר,

מה שאותי מדאיג ומעצבן זה הזלזול בבדיקה חיצונית. כסת"חים לא כסת"חים- הנציגים זלזלו ורק לאחר שהלקוחה המשיכה בהתעקשותה החליטו לקחת את הרכב למוסך מורשה. האם לדעתך, גיל, זהו מענה נכון מצד החברה שטוענת לפיך כי מאמינה בשקיפות? והצגת מידע אמין?

אני מציע שתבדוק למה ההתייחסות המזלזלת הזו ללקוחה ולמה הציגו רכב נקי מפגיעות כאשר הרכב עבר מכות בכל מקום אפשרי.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

גיל מאוויס היקר, מילא תיקונים מכאנים היו מסתירים ממנה, ניחא. אפשר להגיד שלא ידעו עליהם וזה בלאי של הרכב. אבל פגיעה בשילדה? לא יקירי, זה ממש לא מגמה של תמימות.

ומילא, אם הסוכן היה בן אדם, הוא היה צריך להחזיר לה את הכסף של הבדיקה ולתת לה רכב אחר במקום הרכב שהיא בדקה ולא לזלזל בה.

גם אישתי רכשה רכב מחברת השכרה והבדיקה שהם הציגו הייתה נקייה אבל היא לקחה את הרכב לבדיקה מטעמה ומצעו ליקויים קלים שניתנים לתיקון, אבל פגיעה בשלדה ונזקי פח אלו נזקים בלתי הפיכים.

לידע כללי- יש חוק גילוי נאות במכירת רכב משומש, אפשר למצוא את הטופס כאן:

http://www.iga.org.il/assets/forms/g_naot.pdf

אם היתה ירידת ערך חייב להודיע על כך לקונה ולתת לו לראות את דו"ח השמאי ולא להסתיחר את זה ממנו (תקף גם לאנשים פרטיים).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
גיל מאוויס היקר, מילא תיקונים מכאנים היו מסתירים ממנה, ניחא. אפשר להגיד שלא ידעו עליהם וזה בלאי של הרכב. אבל פגיעה בשילדה? לא יקירי, זה ממש לא מגמה של תמימות.

ומילא, אם הסוכן היה בן אדם, הוא היה צריך להחזיר לה את הכסף של הבדיקה ולתת לה רכב אחר במקום הרכב שהיא בדקה ולא לזלזל בה.

גם אישתי רכשה רכב מחברת השכרה והבדיקה שהם הציגו הייתה נקייה אבל היא לקחה את הרכב לבדיקה מטעמה ומצעו ליקויים קלים שניתנים לתיקון, אבל פגיעה בשלדה ונזקי פח אלו נזקים בלתי הפיכים.

לידע כללי- יש חוק גילוי נאות במכירת רכב משומש, אפשר למצוא את הטופס כאן:

http://www.iga.org.il/assets/forms/g_naot.pdf

אם היתה ירידת ערך חייב להודיע על כך לקונה ולתת לו לראות את דו"ח השמאי ולא להסתיחר את זה ממנו (תקף גם לאנשים פרטיים).

איתמר- זה למה אני כל כך מתעצבן והתגובה של גיל היא תגובה מאוד פוליטקאית שבמבחן השטח ברור כי הנציג שהיה ללקוחה הנ"ל- סרח בתפקידו. יש ליקויים שלדעתי הם לא כסת"חים- כיוון פרונט ותאורה. גם סעיפי השלדה הם לא כסת"חים אלא מה שקיים בפועל.

במקום להתנצל בפני הלקוחה, לקחת את הרכב לבדיקה ולתקן את סעיפי הליקוי שבבדיקה- הנציג באוויס פשוט החליט לבטל את תוצאות הבדיקה החיצונית, להתנצח לגביי הבדיקה של אוויס ולבסוף לאחר התעקשות הלקוחה- להגיד ניקח למוסך מורשה יבואן של יונדאי. פשוט שירות מזעזע!

לדעתי, גיל, אתה צריך לברר את פרטי הנציג ולבדוק לעומק מה שקרה ולפצות את הלקוחה.

מה שבטוח, מבחינתי, אוויס נכנסה לרשימה השחורה של חברות הליסינג ואני בעתיד אפילו לא אטרח להיכנס לבדוק רכבים. פשוט בושה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

אוויס בעד שקיפות ואכן מעודדת לקוחות לקחת את הרכב לבדיקה פרטית (במכון מורשה) ו99% מהמקרים התוצאות מדויקות ומתאימות. את זה אנחנו מוכחים בעזרת אלפי לקוחות שרכשו מאיתנו רכבים ומרוצים ואף חוזרים ומחליפים אצלינו רכבים כל כמה שנים.

את מקרה זה אנחנו נשמח לתחקר במיוחד אם מוסך מורשה בדק וגילה כי התוצאות אינן תואמות את הבדיקות של המכון המורשה שלנו. אני אשמח אם תוכלי להעביר לנו את המספר של הרכב או באיזה סניף המקרה התרחש.

בלי שום קשר אנחנו רוצים לאחל לקונה שתיסע בדרכים טובות ואנחנו שמחים לשמוע שמצאת רכב שאת מרוצה ממנו גם אם הוא לא נרכש דרכינו.

יום טוב,

גיל מאוויס

עריכה אחרונה על ידי גיל מאוויס
פורסם

ploo , אם המאזדה שלך במצב טוב אל תחשבי אפילו על טרייד אין! תמכרי לבד ותקבלי עליו הרבה יותר מה2000 ש"ח במקרה הטוב שהטרייד אין יזכה אותך. בנוסף לכך, כשאת מגיעה עם "מזומן" את

יכולה לקבל הנחות משמעותית יותר טובות!

מסכים עם כל מילה.

ברגע שתגיעי ללא ״דבשת״ של מימון/טרייד אין וכו,יכולת המיקוח שלך ויכולת המוכר ללכת לקראתך יגדלו משמעותית.

יש לך רכב עם שוק לא רע בכלל.

שוב שאפו על ההתעקשות לבדיקה,מעולם לא הבנתי אדם שמאמין לבדיקה ״מוזמנת״ של מוכר,מוזר בעיניי לחסוך 500שח בקנייה של אלפי שקלים, אבל אולי זה רק אני...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

הי,

לי יש יונדאי I20.

לפני שרכשתי את שלי בדקתי הרבה רכבים...הכוונה שלי היא שלא תתבייתי על הרכב הספיציפי הזה, יש עוד המון אקזמפלרים - שמורים יותר ושמורים פחות.

די מלקרוא את את תיקוני הפחחות שיש לרכב, אפשר להניח בסבירות גבוהה שגם המנוע הוא לא בדיוק שמור...

לגבי AVIS, תאמרי להם תודה, אבל לא תודה. פשוט ניסו להרוויח עלייך, את לא הראשונה ובטוח שלא האחרונה.

התנהלות שקופה אל מול הלקוח, זה המינימום. הייתי מוותר על העסקה.

• תוכן חדש...